Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dziś w Juli po wózek do silnika i zobaczyłem rękawiczki neoprenowe za rozsądną cenę

http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/wedkarstwo-i-myslistwo/wedkarstwo-sportowe/odziez/rekawice-zneoprenu-901456/

I jak tam wózeczek? Mój już służy. Naprawdę za tą kasę warto.

Panowie a jak z tymi spodniami i kurtką na 174cm i 80kg ? Wychodziło by M, ale zdarzało się, że przy Mce brakowało rękawów ;) więc waham się czy nie L...

Nie wiem jak ze spodniami bo nie było w sklepie rozmiarów, ale przymierzam kurtkę. Ja mam 173cm i 80kg i kurtka m była za mała. Więc wchodzi w grę tylko l. Mam nadzieje, że ze spodniami będzie podobnie :)

Panowie a jak z tymi spodniami i kurtką na 174cm i 80kg ? Wychodziło by M, ale zdarzało się, że przy Mce brakowało rękawów ;) więc waham się czy nie L...

Nie wiem jak ze spodniami bo nie było w sklepie rozmiarów, ale przymierzam kurtkę. Ja mam 173cm i 80kg i kurtka m była za mała. Więc wchodzi w grę tylko l. Mam nadzieje, że ze spodniami będzie podobnie :)

Caścik H równiez jako zapas. Ciekaw jestem czy z papieru nie jest zrobiony i 50 gramów pociągnie.

Chwalą się że podczas testów:

"Wytrzymałość tej wędki była testowana z zestawami o 50% cięższymi niż podany ciężar wyrzutu. Należy jednak używać zestawów zgodnych z ciężarem wyrzutu wędki... "

Kijek też doszedł. Według mnie pałowaty. Do 60 albo więcej gramów. Dla mnie też za ciężki . 180 gramów . Dolnik też do oburęcznych rzutów dla mnie za krótki.  Zwróciłem. 

Z plusów uchwyt Fuji, cena i  niezłe wykonanie.

No ale to tylko podejrzenie ,nie mamy nic poza tym ze jesteśmy czujni .Taka moja  przestroga dla tych co kupują za pobraniem i mysla ze to ich ustrzeże,to nikogo nie ustrzeże  bo by zajrzeć do środka przesyłki należy najpierw wręczyć dostawcy należną kwotę .W razie oszustwa kurier ma obowiązek sporządzić protokół ale kasy juz nie zwróci ,ba nawet ma obowiązek wysłać ja oszustowi -bo to jest umowa tylko na dostawę . 

Sorrki za offtopa ale moze to pomoc mniej ostrożnym .