Sandacz23 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na OLX okazja nowe Lemigo: http://olx.pl/oferta/buty-wodoszczelne-wedkarskie-cieple-CID767-ID87qy7.html#bd73431730 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Mają ludzie pomysły... Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Juz rozchodzone nie beda obcierac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Przecena japońskich plecionek YGK G-soul PE 0.4; 0.6 i 0.8 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 W marketach Jula akumulatory marine za 1/2 cenyhttp://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/lodziowe-systemy-elektryczne/akumulatory-lodziowe/akumulator-do-uzytku-na-lodzi-turystyczny-608080/rzutki ratunkowe po 19,90 złhttps://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/akcesoria-zeglarskie/sygnalizatory-alarmowe/lina-ratunkowa-388948/Pokrowce na łodzie i cała masa innych za 1/2 ceny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzięki za informację, ciekawą opcją jest fotel, szkoda że w żadnym z Warszawskich sklepów nie ma na stanie https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/akcesoria-zeglarskie/krzesla/fotel-do-lodzi-651012/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzięki za informację, ciekawą opcją jest fotel, szkoda że w żadnym z Warszawskich sklepów nie ma na stanie https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/akcesoria-zeglarskie/krzesla/fotel-do-lodzi-651012/Dzięki, jutro rano śmigam i kupuje :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Panowie kamizelka samopompująca w juli za 129zł ;-) Brać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Panowie kamizelka samopompująca w juli za 129zł ;-)Brać :-DByłem dzisiaj w Jankach. Zostały 2 sztuki. Ale nie wziałem. Nie mają cetryfikatu morskiego. Te droższe po 299 mają ten certyfukat.Poza tym wazność atestu do 2017. I naboje do nich wycofują z Juli tak więc będzie problem.Stał jeden aku 95 Ah za 250 zł ale rozładowany do 12,15V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Dziś była już jedna i ją zabrałem P.S. Były 2 rodzaje tych kamizelek i faktycznie jeszcze dwie zostały starego typu bez certyfikatu. Edytowane 27 Września 2015 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dziś była już jedna i ją zabrałem P.S. Były 2 rodzaje tych kamizelek i faktycznie jeszcze dwie zostały starego typu bez certyfikatu.Którą wziąłeś? Białą czy czerwoną? Te czarne droższe co zostały miały certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czerwona była rozłożona, używam identycznej i Andrzej nie mam obaw.Co do naboi to też się namierzy jakby co mamy już zaprzyjaźnioną Jule w Vastervik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czarnych uzywam caly sezon. Są wygodne nie krępują ruchów ppdczas wędkowania. Wystrzelic nie mialy okazji i oby takiej nie bylo aczkolwiek kusilo latem zrobic próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 siemka panowie czy ktoś z was może polecić jakieś fajne spodnie na jesień-zima z decathlona nieprzemakalne ? dostawa teraz gratis a po rajtach już daje. Do sklepu mam daleko wiec nie mam jak pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ..kopnij się 2-3 strony do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 siemka panowie czy ktoś z was może polecić jakieś fajne spodnie na jesień-zima z decathlona nieprzemakalne ? dostawa teraz gratis a po rajtach już daje. Do sklepu mam daleko wiec nie mam jak pomacać https://www.decathlon.pl/spodnie-wdkarskie-imper-illicium-id_8088698.html Bierz i sie nie zastanawiaj, kupiłem , chwale sobie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Chyba już pół Polski kupiło te gacie bo zostały tylko S-ki Też je sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jedne Lki za kilka dni powinny wrócić na magazyn bo odesłałem, a sobie zostawiłem Mki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 W marketach Jula akumulatory marine za 1/2 cenyhttp://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/lodziowe-systemy-elektryczne/akumulatory-lodziowe/akumulator-do-uzytku-na-lodzi-turystyczny-608080/ Kupiłem w sobotę. Przez noc ładowałem, całą niedzielę pływałem. Oczywiście z przerwami na wędkowanie Zdecydowanie wart swej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo72 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kupiłem w sobotę. Przez noc ładowałem, całą niedzielę pływałem. Oczywiście z przerwami na wędkowanie Zdecydowanie wart swej ceny Fajna cenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kupiłem w sobotę. Przez noc ładowałem, całą niedzielę pływałem. Oczywiście z przerwami na wędkowanie Zdecydowanie wart swej ceny Janusz, kojarzysz czy były te fotele ? http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/akcesoria-zeglarskie/krzesla/fotel-do-lodzi-651012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Janusz, kojarzysz czy były te fotele ? http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/akcesoria-zeglarskie/krzesla/fotel-do-lodzi-651012/Na stronce mozesz sprawdzic gdzie jeszcze są. Kupilem ostatnie dwa w Słupsku i drugiego dnia rano już zaktualizowany stan na stroce był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 U nas już nie ma ale według strony u Janusza jeszcze są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Piotrze, nie bylem osobiście w sklepie. To był "zakup na telefon" Znajomy wybierał się do sklepu obok i wyświadczył mi przysługę, tak więc osobiście w sklepie nie byłem i foteli nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Myślę, że jeden dzień użytkowania to o co najmniej 364 za mało żeby oceniać ten akumulator. Ale jeśli faktycznie siebsprawdzi to na przyszły rok sam chętnie kupię :-) Edytowane 29 Września 2015 przez thug 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi