Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego czy w tych kamizelkach można odłączyć jakoś to automatyczne odpalanie naboju, potrzebuje tylko ręcznego uruchamiania na belly boat, bo nie chciałbym przypadkowego odpalenia.

Z tego co pamietam to wystarczy wyjac pastylke. Ja jedna wyprawe w deszczu w niej przeżyłem i nie odpalila. Pastylka jest z soli czy czegos podobego i potrzebuje mocnego zamoczenia zeby sie rozpuscic i odpalic. Moge Ci sprawdzic wieczorem.

Gratka dla trollingowców:

http://allegro.pl/zestaw-savage-gear-alien-eel-30cm-143g-najtaniej-i5716850894.html
http://allegro.pl/zestaw-savage-gear-alien-eel-40cm-220g-najtaniej-i5716870498.html

Na innych aukcjach sprzedającego są również multiki, kołowrotki, plecionki i inne gadżety w dobrych pieniądzach. Warto sobie dodać ten sklep do ulubionych bo dosyć często wrzucają nowe oferty.

Edytowane przez Wędkarz87
  • Like 3

Oho, widzę, że @godski już trzy sztuki na zapas kupił ;)

Tylko po co mi 3 zapasy???? Mam  sztukę NACL i to wystarczy.

Ale oferta niezła dla tych co potrzebują mocny niski profil np. na Szwecję. .

W innym miejscu Abu Record 51 nowy z gwarancją w dobrej cenie 450,00 zł:

http://allegro.pl/multik-abu-garcia-record-51-baitcast-gratisy-i5563016088.html

Proszę o pomoc kogoś w sprawie rozmiarówki kurtki caperlan imper illicium, jestem wysoki (ok 193 cm) ale szczupły, jak wpisuję w tabeli obwód klatki to podaje mi rozmiar L-XL ale wiem że z rozmiarami w moim przypadku bywa różnie z długością ręki. Mam prośbę, możecie podać w XL i 2XL dłudość rękawa kurtki od pachy do konca rękawa? Od razu podam że przez neta jedyny możliwy zakup 2XL. Dzięki za pomoc

Proszę o pomoc kogoś w sprawie rozmiarówki kurtki caperlan imper illicium, jestem wysoki (ok 193 cm) ale szczupły, jak wpisuję w tabeli obwód klatki to podaje mi rozmiar L-XL ale wiem że z rozmiarami w moim przypadku bywa różnie z długością ręki. Mam prośbę, możecie podać w XL i 2XL dłudość rękawa kurtki od pachy do konca rękawa? Od razu podam że przez neta jedyny możliwy zakup 2XL. Dzięki za pomoc

Cześć!

Na 193 cm polecam XXL (w XL-ce rękawy mogą być zbyt krótkie. Mam 186 cm i są na styk).

W

Panowie przespałem sprawę. Chodzi o kurtkę caperlan imper illicium. Nigdzie nie ma już rozmiaru L, Wojtek B. robił co mógł ;) Gdyby ktoś zakupił i zamierzał odesłać, proszę o kontakt.

Takie prośby padły już z mojej strony 21.09.2015. Niestety bez żadnego echa. Raczej nie ma nadziei na sukces.Chyba że ktoś zakupił za małą/za dużą. Ale przypomnę że to ja jestem 1-szy w kolejce ;) !

Takie prośby padły już z mojej strony 21.09.2015. Niestety bez żadnego echa. Raczej nie ma nadziei na sukces.Chyba że ktoś zakupił za małą/za dużą. Ale przypomnę że to ja jestem 1-szy w kolejce ;) !

Panowie- ewentualnie zakupcie 2XL. Nie są aż tak strasznie obszerne. Rękawy będą ok (mają ściągacze) :)

Fajne softshele Dragona, za małe pieniądze. Tylko duże rozmiary niestety, bo sam bym łyknął ;)

http://sklep.insel.pl/advanced_search_result.php?keywords=comfortzone&x=27&y=18

Ktoś ma taką kurtkę (najlepiej w rozmiarze 2XL) i mógłby podać wymiary: w klatce i długość rękawa?