godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Sprawdzony przez wielu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jak ktoś niższy to fajne portki są na wyprzedaży : http://www.pirania.....Tych portków nie ma tam od tygodnia z hakiem, albo i dłużej. Pewnie jedna sztuka się ostała w rozmiarze S i poszła z siłą huraganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Będzie ktoś zamawiał z plat? Chętnie dolaczylbym i podzielił koszty wysyłki i dorzucił na dobre piwko Edytowane 12 Listopada 2015 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Będzie ktoś zamawiał z płat? Chętnie dolaczylbym i podzielił koszty wysyłki i dorzucił na dobre piwko Ja bede ;-) takze sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja już zamówiłem. Trzeba się śpieszyć. Towar znika błyskawicznie. Biomka SW5000PG już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Tego Steeza może i ja bym zamówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Czy ta promocyjna lista może się powiększyć o kolejne modele czy tylko to co jest dostępne? Może ktoś ma doświadczenie z poprzednich lat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Steeza już nie ma no i kicha z zakupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wystarczyło że ktoś na jerka link wrzucił. Ciekawe ile osób kupiło od czasu wrzucenia linka. Ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) I ja bym może coś łyknął Po ile był biomek sw 5000PG??? Edytowane 12 Listopada 2015 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Coś koło 16 000 japońców. Ale już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Coś koło 16 000 japońców. Ale już nie ma.Dzięki, szkoda że się spóźniłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wszyscy kupili a nikt nie podziękował za link A tak poważnie to długo biłem się z myślami nad tym steezem. Jak rzadko kiedy tym razem wygrał zdrowy rozsądek - idą święta, trzeba będzie kupić bliskim prezenty Jedna z niewielu moich nieegoistycznych decyzji związanych z naszą piękną pasją. Szczęśliwym nabywcom życzę żeby steezy i inne zakupy dobrze Wam służyły i dały wiele okazów. Mam też nadzieję, że jak dane nam będzie kiedyś spotkać się nad wodą to dacie mi się trochę pobawić swoimi zabawkami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Z Waszego doświadczenia - te 16 tys jenów, po doliczeniu przesyłki, vatu i cła , ile to by wyszło? tatula kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 500 zł + doliczą za przesłkę i pakowanie + 23% VAT + 15% cło (nie pamietam ile jest cła na kołowrotki), na szczęście PLAT przysyła faktue tylko na towar bez dolicznia na fakturze ceny za przesyłkę, bo wtedy też trzebaby płacić cło i VAT również od wartości przesłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wojtek to może wyślemy zamówienie z OW?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wojtek to może wyślemy zamówienie z OW?..Co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Myślę że to bardzo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) http://www.decathlon.pl/vanish-fluorocarbon-100-m-018-id_8327005.htmlhttp://www.decathlon.pl/yka-megaforce-fluo-025-mm-id_8296839.htmlżyłka dostępna o różnej grubości 0.20, 0.25, 0.30, 0.35i rapalki 3m za 9złhttp://www.decathlon.pl/wobler-pywajcy-5-mn-id_4274867.html Edytowane 14 Listopada 2015 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Panowie czy Wy tez macie takie problemy z brc ?? Dostalem nie pelne zamowienie, mieli doslac -cisza. Nareszczie oddac kase. Czekam miesiac juz ...robiłem zamówienie niedawno i nie było problemu. linka doszła szybko i bez problemów - nie licząc dupnych usług ups...ale samo brc super. pomimo że zamówienie zrobiłem w przeddzień urlopu sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Pisze na stronie ze to ze względu na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 ja u Roberta z BRC zrobiłem zakup pianki adaptera fuji na uchwyt vss , przesyłka doszła błyskawicznie , po jakimś czasie telefon że nastąpiła pomyłka i wysłano zwykła piankę , po krótkiej rozmowie wysyłają ta właściwą na swój koszt ,a stara zostaje u mnie , kontakt jak i zakupy w BRC jak najbardziej na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arspin Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Ja z kolei kupiłem kijek w Insel-u i po 2 godz od przyjęcia przez kuriera Siódemka ( teraz już raczej Dpd ) przesyłki w sklepie podobno zaginęła. Konsultanci przewoźnika tłumaczą się,że mógł odkleić się list przewozowy i tyle. Najgorsze jest to,iż sklep nie odpowiada na korespondencję mailową pomimo zapewnień o zwrocie pieniędzy podczas wcześniejszej telefonicznej rozmowy. Tylko czy mam czekać aż przesyłka się znajdzie i wróci na sklep czy wcześniej. Mo błąd,że nie sprawdziłem opinii przewoźnika,od których jest czerwono w necie. Dno i wodorosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 ja u Roberta z BRC zrobiłem zakup pianki adaptera fuji na uchwyt vss , przesyłka doszła błyskawicznie , po jakimś czasie telefon że nastąpiła pomyłka i wysłano zwykła piankę , po krótkiej rozmowie wysyłają ta właściwą na swój koszt ,a stara zostaje u mnie , kontakt jak i zakupy w BRC jak najbardziej na plus Ja czekalem dwa miesiace na wyjasnienie sprawy. Dopiero po kilkukrotnych telefonach dostalem gotowke z powrotem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jakie są Wasze doświadczenia co do zakupów na plat.co.jp, za każdym razem upominają się o uregulowanie VAT+cło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi