Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy kupili a nikt nie podziękował za link  :P

A tak poważnie to długo biłem się z myślami nad tym steezem. Jak rzadko kiedy tym razem wygrał zdrowy rozsądek - idą święta, trzeba będzie kupić bliskim prezenty :) Jedna z niewielu moich nieegoistycznych decyzji związanych z naszą piękną pasją. Szczęśliwym nabywcom życzę żeby steezy i inne zakupy dobrze Wam służyły i dały wiele okazów. Mam też nadzieję, że jak dane nam będzie kiedyś spotkać się nad wodą to dacie mi się trochę pobawić swoimi zabawkami ;)

• Like 6

500 zł + doliczą za przesłkę i pakowanie + 23% VAT + 15% cło (nie pamietam ile jest cła na kołowrotki), na szczęście PLAT przysyła faktue tylko na towar bez dolicznia na fakturze ceny za przesyłkę, bo wtedy też trzebaby płacić cło i VAT również od wartości przesłania

Panowie czy Wy tez macie takie problemy z brc ??

Dostalem nie pelne zamowienie, mieli doslac -cisza. Nareszczie oddac kase. Czekam miesiac juz ...

robiłem zamówienie niedawno i nie było problemu.

linka doszła szybko i bez problemów - nie licząc dupnych usług ups...

ale samo brc super. pomimo że zamówienie zrobiłem w przeddzień urlopu sprzedawcy.

ja u Roberta z BRC zrobiłem zakup pianki  adaptera fuji na uchwyt vss , przesyłka doszła błyskawicznie , po jakimś czasie telefon że nastąpiła pomyłka i wysłano zwykła piankę , po krótkiej rozmowie wysyłają ta właściwą na swój koszt ,a stara  zostaje u mnie :) , kontakt jak i zakupy w BRC jak najbardziej na plus :)

Witam. Ja z kolei  kupiłem kijek w Insel-u i po 2 godz od przyjęcia przez kuriera Siódemka ( teraz już raczej Dpd ) przesyłki w sklepie podobno zaginęła. Konsultanci przewoźnika tłumaczą się,że mógł odkleić się list przewozowy i tyle. Najgorsze jest to,iż sklep nie odpowiada na korespondencję mailową pomimo zapewnień  o zwrocie pieniędzy podczas wcześniejszej telefonicznej rozmowy. Tylko czy mam czekać aż przesyłka się znajdzie i wróci na sklep czy wcześniej. Mo błąd,że nie sprawdziłem opinii przewoźnika,od których jest czerwono w necie. Dno i wodorosty.  

ja u Roberta z BRC zrobiłem zakup pianki adaptera fuji na uchwyt vss , przesyłka doszła błyskawicznie , po jakimś czasie telefon że nastąpiła pomyłka i wysłano zwykła piankę , po krótkiej rozmowie wysyłają ta właściwą na swój koszt ,a stara zostaje u mnie :) , kontakt jak i zakupy w BRC jak najbardziej na plus :)

Ja czekalem dwa miesiace na wyjasnienie sprawy. Dopiero po kilkukrotnych telefonach dostalem gotowke z powrotem :-)