Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.jula.pl/catalog/gospodarstwo-domowe/sprzet-rtv-i-agd/latarki-i-reflektorki/czolowki/latarka-czolowa-957220/

Bardzo fajna latareczka/czołóweczka w przystępnej cenie, a nawet bardzo atrakcyjnej :)

Czas pracy akumulatora: 3 h

Może i design bardzo ciekawy, ale ze względu na czas pracy nigdy bym jej nie kupił...

Sorry za brak polskich znakow, pisze z "obcego" kompa.

Zanim zniechecisz innych i siebie.

"Latarka czołowa jest zasilana dwiema bateriami AAA (w zestawie), których czas pracy wynosi 3 h przy 100 lm, 9,5 h przy 35 lm i aż 24 h w trybie migania. "

Te trzy godziny to na maksymalnym powerze. 

Zeby bylo zabawniej to chyba ona nie  miga, a przynajmniej na mojej nie potrafie tego migania wlaczyc.

Ma trzy tryby, ktore w normalnym uzytkowaniu sa w zupelnosci wystarczajace. Wydaje mi sie, ze renoma Silvy sama sie obroni :) . Uzywam Petzla dosc dlugo i najmocniejszego swiatla uzywam tylko powrotu do auta, nigdy mi sie nie zdarzyo, ebym wraca trzy godziny :)

Popatrz tez na parametry innych czolowek i porownaj. Wydaje mi sie, ze Silva nie korzysta z uslug durnowatych marketingowcow, ktorzy zaraz dodaliby jej dodatkowe 100 lumenow, i ze 3 dni dzialania baterii, zeby lepiej na piapierze wygladalo ;)

Mam sluzbowego mamuta, ktory kosztuje tak z 5 razy tyle i jakos nie widze roznicy w uzytkowaniu.

To co wkleilem to dobry produkt w dobrej cenie. Nie mam zadnego interesu zeby promowac produkty juli czy tez silvy. W tym dziale dzielimy sie wlasnie okazjami, a ja uwazam, ze to okazja i chyba trzeba sie spieszyc bo w norweskiej juli juz zmienili cene ze169NOK na 299NOK.

• Like 1

Sorry za brak polskich znakow, pisze z "obcego" kompa.

Zanim zniechecisz innych i siebie.

"Latarka czołowa jest zasilana dwiema bateriami AAA (w zestawie), których czas pracy wynosi 3 h przy 100 lm, 9,5 h przy 35 lm i aż 24 h w trybie migania. "

Te trzy godziny to na maksymalnym powerze. 

Zeby bylo zabawniej to chyba ona nie  miga, a przynajmniej na mojej nie potrafie tego migania wlaczyc.

Ma trzy tryby, ktore w normalnym uzytkowaniu sa w zupelnosci wystarczajace. Wydaje mi sie, ze renoma Silvy sama sie obroni :) . Uzywam Petzla dosc dlugo i najmocniejszego swiatla uzywam tylko powrotu do auta, nigdy mi sie nie zdarzyo, ebym wraca trzy godziny :)

Popatrz tez na parametry innych czolowek i porownaj. Wydaje mi sie, ze Silva nie korzysta z uslug durnowatych marketingowcow, ktorzy zaraz dodaliby jej dodatkowe 100 lumenow, i ze 3 dni dzialania baterii, zeby lepiej na piapierze wygladalo ;)

Mam sluzbowego mamuta, ktory kosztuje tak z 5 razy tyle i jakos nie widze roznicy w uzytkowaniu.

To co wkleilem to dobry produkt w dobrej cenie. Nie mam zadnego interesu zeby promowac produkty juli czy tez silvy. W tym dziale dzielimy sie wlasnie okazjami, a ja uwazam, ze to okazja i chyba trzeba sie spieszyc bo w norweskiej juli juz zmienili cene ze169NOK na 299NOK.

Miga. Dłużej wyłącznik przytrzymaj.

Kołowrotek. Za dobrze by było... . 

Automatyczna kamizelka w Juli za 199 - 30 zł .

http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/kamizelki-ratunkowe/samonadmuchujace-sie-kamizelki-ratunkowe/samopompujaca-kamizelka-ratunkowa-659123

Edytowane przez godski
  • Like 1

Fajne butki z siatki w Decathlonie za 7 dyszek. Na letnie rybki , rower itp.

Kupiłem i polecam. Mega wygodne i lekkie.

http://www.decathlon.pl/buty-turystyczne-niskie-arpenaz-200-fresh-mskie-quechua-id_8328717.html

Mam takie :-) buty lux. Polecam

• Like 1

Nie ma co uprzedzać - przynajmniej ja nie miałem do tej pory z lombardami problemów ,

A jako ze jest to firma ,to nawet jest na plus

Ja miałem problemy, dlatego uprzedzam.

Raz kupiłem aparat fotograficzny - był uszkodzony. Pieniądze odzyskiwałem 3 miesiące.

Za drugim razem kupiłem wędkę, miła być w stanie bardzo dobrym a wyglądała jakby ktoś nią dżungle karczował.