Dano-G Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kilka dni temu prawie złożyłem zamówienie. Prawie, ponieważ 5 szt miało kosztować 15 dolcow, tymczasem po wpisaniu kodu wychodziła cena 25 dolcow. No tak jakoś mentalnie miałem problem :-) Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Shimano stella 4000FDhttps://www.olx.pl/oferta/shimano-stella-4000fd-CID767-IDjiMKZ.html Może kogoś zainteresuje Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kilka dni temu prawie złożyłem zamówienie. Prawie, ponieważ 5 szt miało kosztować 15 dolcow, tymczasem po wpisaniu kodu wychodziła cena 25 dolcow. No tak jakoś mentalnie miałem problem :-) Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-)Miałem podobną sytuacje w Chińskim sklepie, dostałem kod rabatowy, cena produktu na tą chwilę była bardzo atrakcyjna a ja chciałem być cwańszy. Niestety po wpisaniu kodu rabatowego została mi naliczony rabat ale................ od ceny wyjściowej, a ta nie była już taka atrakcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tu sie nie zgadzało z treścią. Było jasno napisane kup 5 za 15 dolców. Niestety wskakiwało w podsumowaniu 25. Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk^S Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jak to jest z tymi Buffami ? wybierając opcje doręczenia do PL dodatkowo transport 14 lub 30 $ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 w zależności czy dostawa kurierem standard czy expres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 stradic 3000 FJ za 553 złhttp://sklep.insel.pl/kolowrotek-shimano-stradic-3000-fj-5bb1rb-p-22357.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 https://safishing.com/product-category/face-shield/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 @pankulski a gdzie tu promocja? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jakbyś się następnym razem wybierał i byłaby możliwość podpięcia się do transportu to daj znać proszę Jeśli ktoś chciałby coś kupić w Moritzu to mogę pomóc. Jade w ten piątek. Nie chcę zarabiać itd. Proponuje zakup za dołożenie się do paliwa(musze ok 60km w jedną stronę jechać)oraz zaliczki z 10% w razie gdyby sie kupujący rozmyślił żebym się potem nie bujał z niepotrzebnym sprzetem. Oczywiście zaliczke zwroce jeśli nie będzie tego co kto chciał. Dla każdego będzie osobny paragon i oferuje pomoc w razie ewentualnych reklamacji(z tym ze nie natychmiastowo-jezdze raz na miesiac/dwa).Dla chętnych podaje nr tel. 692489963. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Jeśli ktoś chciałby coś kupić w Moritzu to mogę pomóc. Jade w ten piątek. Nie chcę zarabiać itd. Proponuje zakup za dołożenie się do paliwa(musze ok 60km w jedną stronę jechać)oraz zaliczki z 10% w razie gdyby sie kupujący rozmyślił żebym się potem nie bujał z niepotrzebnym sprzetem. Oczywiście zaliczke zwroce jeśli nie będzie tego co kto chciał. Dla każdego będzie osobny paragon i oferuje pomoc w razie ewentualnych reklamacji(z tym ze nie natychmiastowo-jezdze raz na miesiac/dwa).Dla chętnych podaje nr tel. 692489963.Odezwe się do kolegi na przełomie marca/kwietnia bo planuję małe zakupy, oczywiście jeśli będzie taka możliwość Edytowane 3 Stycznia 2017 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ile w Moritz 'u kosztuje stradic lub rarenium 1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ile w Moritz 'u kosztuje stradic lub rarenium 1000?rarernium już nie ma (przynajmniej w gazetce i chyba już nie jest produkowany)stradic 120 ojrobierz Vanquisha za 300 ojro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 rarernium już nie ma (przynajmniej w gazetce i chyba już nie jest produkowany)stradic 120 ojrobierz Vanquisha za 300 ojro Ale stradic 1000? Vaniek jest mi zbędny do xul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ale stradic 1000? Vaniek jest mi zbędny do xul Vaniek wazy 155g wiec do XUL jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ale dla mnie to przerost trochę... Chce 1000 (breloczek) z chęci zaspokojenia ciekawości 120 ojro jest do przełknięcia 300 już nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 120 ojro za breloczek ??? rozrzutny jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Wiem, że waga inna ale już bym wolał dołożyć 30 ojro i brać Biomka. Rarenium nie ma już na stanie - ostatnio zlustrowałem półki w Nauen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jak to jest z tymi Buffami ? wybierając opcje doręczenia do PL dodatkowo transport 14 lub 30 $ ? 14$ przesyłka lotnicza do 7dni. Moje już lecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Prostownik automatyczny z wyświetlaczem LCD za 59 zł od jutra w Lidlu. Warto.Do echa lub jako zapas do aku głównego lub fury. http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=82146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Faktycznie warto. Ładuję nim 2x9Ah do echosondy i AGM 105Ah do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W Juli takie coś http://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/akcesoria-samochodowe/akumulatory-samochodowe-i-akcesoria/ladowarki-akumulatorow/ladowarka-do-akumulatora-608210/ I od razu pytanie, czy jest sens to kupić? Używam tego lidlowego. Czy to nie będzie takie przysłowiowe "zamienił stryjek siekierkę na kijek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Prostownik automatyczny z wyświetlaczem LCD za 59 zł od jutra w Lidlu. Warto.Do echa lub jako zapas do aku głównego lub fury. http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=82146Czy nadaje się do aku żelowych? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W Juli takie coś http://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/akcesoria-samochodowe/akumulatory-samochodowe-i-akcesoria/ladowarki-akumulatorow/ladowarka-do-akumulatora-608210/ I od razu pytanie, czy jest sens to kupić? Używam tego lidlowego. Czy to nie będzie takie przysłowiowe "zamienił stryjek siekierkę na kijek"?Ładowarka lidlowska daje możliwość ładowania aku o małej pojemności a więc i tych do zasilania echosondy. Ma również kilka innych przydatnych funkcji np. regeneracja całkowicie rozładowanego aku. Instrukcja. Wedle opisu można ładować i żelówkihttp://www.lidl-service.com/static/65812880/92517_PL_HU_SL_CS_SK.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Czy nadaje się do aku żelowych?Tak, ja ładuje tym żelówkę 20 Ah. W Juli takie coś http://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/akcesoria-samochodowe/akumulatory-samochodowe-i-akcesoria/ladowarki-akumulatorow/ladowarka-do-akumulatora-608210/ I od razu pytanie, czy jest sens to kupić? Używam tego lidlowego. Czy to nie będzie takie przysłowiowe "zamienił stryjek siekierkę na kijek"?Już lepiej dopłacić kilkadziesiąt złotych i kupić np. sprawdzone Yato 8303. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi