Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ja ładuje tym żelówkę 20 Ah.

Już lepiej dopłacić kilkadziesiąt złotych i kupić np. sprawdzone Yato 8303.

Tak wiem, że lepsza była by Yato. Gdybym mógł dorzucić stówkę to bym ją wziął, ale nie mogę.Bardziej chodzi mi o porównanie tego Hamrona z lidlową.

Tak wiem, że lepsza była by Yato. Gdybym mógł dorzucić stówkę to bym ją wziął, ale nie mogę.Bardziej chodzi mi o porównanie tego Hamrona z lidlową.

Nie zauważyłem, że jest przeceniony :) W cenie tego prostownika z Juli kupisz sobie eleganckiego Stef-Pola 10 A, w tym kierunku bym poszedł bo to sprawdzone rozwiązanie.

• Like 1

Ta z Lidla a ta z Twojego linku to ładowarki do zupełnie innych celów. Lidlowską ma pewnie max. 3 A prąd i nadaje się tylko do małych akumulatorów ewentualnie do ładowania większych ale kosztem czasu. Za mały prąd.

Ja tą z lidla ładuje sznajdera 100ah. Ale w drugim roku użytkowania zauważyłem znaczny spadek wydajności tego aku. Wymyśliłem sobie, że to wina ładowarki z lidla a nie moja :) .  

Niestety, to najprawdopodobniej wina Sznajdera :rolleyes: Nie znam nikogo, kto miał i był zadowolony. A znam kilka takich osób. Wśród nich siebie. Energy Plus na wielki MINUS! Dwa średnio intensywne sezony, tyle jest w stanie ten aku wytrzymać.

Co ciekawe, rozruchowe Sznajdery są chwalone i polecane. Inną ciekawostką jest to, że taryfiarze korzystają z ZAP-owskich cyklicznych w swoich taxi, po prostu potrzebują akumulatorów podczas długich postojów B)

• Like 1

Będzie ktoś zamawiał? Tanio jak barszcz. Ja nie muszę mieć napisu Daiwa czy Shimano. ;)

Transport 15 EUR.

Edytowane przez godski
  • Like 1

https://www.olx.pl/i2/oferta/shimano-biomaster-3000-super-ship-made-in-japan-CID767-IDjfVfB.html#:e7f924d8ae

Jak koledzy mysla jest sens sobie tym zawracac glowe czy lepiej dac sobie spokoj? Cena jakas taka podejrzanie niska?

Pozdr

Edytowane przez X Y Z

Hej, jeżeli jest możliwość podłączenia to poproszę 1szt. na okrąglaka, 1 szt. na niski profil, 1 szt. M, 1 szt. L, 2 szt. XL i jeszcze 4 szt. z linku http://www.angel-domaene.de/angel-domaene-luxus-neopren-rutenband-2er-set--23410.html. Dziękuję i prośba o potwierdzenie na prive.

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez zzwierzak