Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

W 10 minut stelka staniała o 100zł :) ?

Nie tyle co staniała tylko rozmawiałem właśnie ze sklepem odnośnie rabatu...

Na vanka go nie dadzą bo ma ich mało a Stelli ma więcej i tylko dlatego opuści o dokładnie 21£ na sztuce. Normalna sale price to 395.99£ - 21£ rabatu= 375£

Mam nadzieje, że to wyjaśnia sprawę...

Sam szukałem właśnie Stelli 4000 i na moritz'a się nie załapałem, vaniek może troszkę troższy niż w u niemca ale tam są jakieś inne ceny w zależności od rozmiaru.

Zresztą jest wszędzie spotykane, nie każdy rozmiar w tej samej cenie...

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mathew.stepnicki
  • Like 1

Czy ktoś kupował coś w tym sklepie:

http://www.steveredshaw.co.uk

Ceny wyjątkowo niskie, wiec zastanawiam się czy to nie jakiś przekręt.

Trafiłem na „angielski” sklep, ktory był przykrywka chińczyków. Sprzęt przesyłano z Chin. Gdy próbowałem zareklamować, to okazało sie, ze nie ma takiej opcji. Zgodzili sie wypłacić rekompensatę, której ostatecznie nie wypłacili. Zwodzili kilka miesięcy, po czym sklep zniknął. To było to:

http://www.darlingtonmrc.co.uk

Edytowane przez Krab

Trafiłem na „angielski” sklep, ktory był przykrywka chińczyków. Sprzęt przesyłano z Chin. Gdy próbowałem zareklamować, to okazało sie, ze nie ma takiej opcji. Zgodzili sie wypłacić rekompensatę, której ostatecznie nie wypłacili. Zwodzili kilka miesięcy, po czym sklep zniknął. To było to:

http://www.darlingtonmrc.co.uk

No właśnie. Ceny np. Simms'a o połowę niższe na wszystko. To chyba nawet oficjalny sklep simms'a  takich przecen nie robi.

No właśnie. Ceny np. Simms'a o połowę niższe na wszystko. To chyba nawet oficjalny sklep simms'a takich przecen nie robi.

Mi przesłano zupełnie inna kurtkę. Niby przez pomyłkę. Gdy chciałem odesłać zaczęły sie cyrki. Stąd też doszło do porozumienia i rekompensaty. Wypełniłem jakieś oświadczenie i czekałem na zwrot przez ponad pół roku. Wg procedur miało to trwać do 30 dni. Moje ponaglenia po upływających kolejnych miesiącach wywoływały zawsze zdziwienie. Rzekoma rekompensata była w drodze. Potem sklep zapadł sie pod ziemię. I tyle.

Nie twierdzę, że cytowany przez Ciebie sklep, to lipa. Ale jedno czego sie nauczyłem, to że nawet teoretycznie europejskie sklepy mogą być chińską wydmuszką. Dlatego wolę kupować w sprawdzonych źródłach. Drożej, ale przynajmniej towar dostanę zgodny z oczekiwaniami.

Edytowane przez Krab

• 2 tygodnie później...