Salmon63 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Podobno już listy kolejkowe są???? Edytowane 21 Lutego 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Coś mi tandeta zalatuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Coś mi tandeta zalatuje .Za te pieniądze cudów się nie spodziewaj [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Coś mi tandeta zalatuje . Czyli jakością adekwatną do ceny w tym przypadku Ale jeszcze powstrzymam się przed przesądzaniem. PS: tu jest widoczne ich właściwe przeznaczenie: Pewnie jak się wlezie w nich do wody to szwy długo nie pociągną Edytowane 21 Lutego 2018 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Nie zawsze. Ja kupiłem takie na początku zeszłego roku.Miały służyć tylko do "wsparcia" podczas wodowania łodzi w trudniejszym terenie, tymczasem służyły już wiele razy do różnych rzeczy a nawet po jakichś starorzeczach na Bugu się włóczyłem.I nadal wyglądają nieźle i nie ciekną. Co jest dla mnie dużym i pozytywnym zaskoczeniem. Nie namawiam do zakupu, nie mówię że są super itd/. Po prostu nadal działają http://allegro.pl/spodniobuty-wodery-rybackie-wedkarskie-43-46-rozm-i6604126138.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 i do mnie również.I już :-) PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Sam bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Sam bym kupił zamówiłem 4 sztuki, zawsze dobra opcja na prezent czy coś ale mogę się podzielić z Tobą. Zamówiłem 4szt, więc koszt jednostkowy to 19zł. Życzysz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 zamówiłem 4 sztuki, zawsze dobra opcja na prezent czy coś ale mogę się podzielić z Tobą. Zamówiłem 4szt, więc koszt jednostkowy to 19zł. Życzysz?Jak masz na zbyciu to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 zamówiłem 4 sztuki, zawsze dobra opcja na prezent czy coś ale mogę się podzielić z Tobą. Zamówiłem 4szt, więc koszt jednostkowy to 19zł. Życzysz?Pewnie, że tak! Dzięki za propozycję resztę dogadamy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja też mogę jedną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Panowie , a jak sama książka? Jest coś w niej wartościowego (oczywiście chodzi mi o treść)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Większość zamawiała dla woblerów :-D:-D:-D:-D:-D:-D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Hehe, widzę że powinienem był zebrać zamówienia, a nie ma pałę zamówić "tylko" 4 sztuki Trudno, na prezenty nic nie będzie. BOB1, marcin186 i radmac5, na priv się domówimy co do reszty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Panowie , a jak sama książka? Jest coś w niej wartościowego (oczywiście chodzi mi o treść)?Hmmm :-)Zawiera lokowanie produktu :-) PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Też wziąłem,ale 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Gdyby ktoś potrzebował coś od Izumi to polecam https://www.ebay.pl/usr/izumi-fishing?ul_noapp=true wysyłają ekspresem. Wszystko bezproblemowo. Także polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Odnośnie książek i promocji.Dziś w CW w Warszawie byłem po kółka łącznikowe. Przy kasie rzuciła mi się w oczy książka z woblerem.W dwóch miejscach naklejona cena 12,5 zł. Pomyślałem - wezmę dla kogoś z kolegów wędkarzy i dam w prezencie.Pani przy kasie nabija mi cenę dwa razy i rzecze: jedna cena za wobler, druga za książkę Grzecznie poprosiłem o wycofanie z mojego "koszyka" zakupów tych pozycji. Mój komentarz na temat naciągania ludzi i zdzierstwa wywołał jedynie wzruszenie ramionami. No bo cóż innego mógł wywołać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Cena i tak nie jest zła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Cena i tak nie jest zła...Teoretycznie tak, tylko ten zestaw kosztuje pomiędzy 15 a 22 zł. I nikt nie ściemnia.A jak chciałem kupić same woblery po 12,5 zł to też nie sprzedali Edytowane 22 Lutego 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Odnośnie książek i promocji.Dziś w CW w Warszawie byłem po kółka łącznikowe. Przy kasie rzuciła mi się w oczy książka z woblerem.W dwóch miejscach naklejona cena 12,5 zł. Pomyślałem - wezmę dla kogoś z kolegów wędkarzy i dam w prezencie.Pani przy kasie nabija mi cenę dwa razy i rzecze: jedna cena za wobler, druga za książkę Grzecznie poprosiłem o wycofanie z mojego "koszyka" zakupów tych pozycji. Mój komentarz na temat naciągania ludzi i zdzierstwa wywołał jedynie wzruszenie ramionami. No bo cóż innego mógł wywołać...Niestety to już nie to samo CW jak jeszcze niedawno. Inne szefostwo, trochę inna obsada pracownicza i zupełnie inna Pani w kasie. Jaj każde wzruszenie ramionami byłem w stanie zaakceptować z przyjemnością Edytowane 22 Lutego 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Echhhh, było, minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Teoretycznie tak, tylko ten zestaw kosztuje pomiędzy 15 a 22 zł. I nikt nie ściemnia.A jak chciałem kupić same woblery po 12,5 zł to też nie sprzedali Zgadzam się, że zagrywka jest tania i budzi niesmak, ale niektórzy po prostu lubią sami sobie robić antyreklamę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Ja tam się cieszę, że w Inselu jest ten zestawik po 22 zł, bo już dawno chciałem u nich kupić pewną wędkę, a brakowało mi właśnie tych dwóch dych do darmowej wysyłki A jeśli chodzi o obsługę klienta internetowego to jest dla mnie absolutny top spośród sklepów wędkarskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Insel jest ok i dla mnie, ale CW już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi