Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mi tandeta zalatuje .

Czyli jakością adekwatną do ceny w tym przypadku ;) Ale jeszcze powstrzymam się przed przesądzaniem.

PS: tu jest widoczne ich właściwe przeznaczenie:

myjka14.jpg

Pewnie jak się wlezie w nich do wody to szwy długo nie pociągną ;)

Edytowane przez coma

Nie zawsze. Ja kupiłem takie na początku zeszłego roku.

Miały służyć tylko do "wsparcia" podczas wodowania łodzi w trudniejszym terenie, tymczasem służyły już wiele razy do różnych rzeczy a nawet po jakichś starorzeczach na Bugu się włóczyłem.

I nadal wyglądają nieźle i nie ciekną. Co jest dla mnie dużym i pozytywnym zaskoczeniem. 

Nie namawiam do zakupu, nie mówię że są super itd/. Po prostu nadal działają :)

http://allegro.pl/spodniobuty-wodery-rybackie-wedkarskie-43-46-rozm-i6604126138.html

• Like 2

Odnośnie książek i promocji.

Dziś w CW w Warszawie byłem po kółka łącznikowe. Przy kasie rzuciła mi się w oczy książka z woblerem.

W dwóch miejscach naklejona cena 12,5 zł. Pomyślałem - wezmę dla kogoś z kolegów wędkarzy i dam w prezencie.

Pani przy kasie nabija mi cenę dwa razy i rzecze: jedna cena za wobler, druga za książkę  :D

Grzecznie poprosiłem o wycofanie z mojego "koszyka" zakupów tych pozycji. Mój komentarz na temat naciągania ludzi i zdzierstwa wywołał jedynie wzruszenie ramionami. No bo cóż innego mógł wywołać...

• Like 3

Odnośnie książek i promocji.

Dziś w CW w Warszawie byłem po kółka łącznikowe. Przy kasie rzuciła mi się w oczy książka z woblerem.

W dwóch miejscach naklejona cena 12,5 zł. Pomyślałem - wezmę dla kogoś z kolegów wędkarzy i dam w prezencie.

Pani przy kasie nabija mi cenę dwa razy i rzecze: jedna cena za wobler, druga za książkę  :D

Grzecznie poprosiłem o wycofanie z mojego "koszyka" zakupów tych pozycji. Mój komentarz na temat naciągania ludzi i zdzierstwa wywołał jedynie wzruszenie ramionami. No bo cóż innego mógł wywołać...

Niestety to już nie to samo CW jak jeszcze niedawno. Inne szefostwo, trochę inna obsada pracownicza i zupełnie inna Pani w kasie. Jaj każde wzruszenie ramionami byłem w stanie zaakceptować z przyjemnością ;)  :rolleyes:  :D

Edytowane przez BOB1
  • Like 2

Teoretycznie tak, tylko ten zestaw kosztuje pomiędzy 15 a 22 zł. I nikt nie ściemnia.

A jak chciałem kupić same woblery po 12,5 zł to też nie sprzedali :)

Zgadzam się, że zagrywka jest tania i budzi niesmak, ale niektórzy po prostu lubią sami sobie robić antyreklamę.

• Like 1

Ja tam się cieszę, że w Inselu jest ten zestawik po 22 zł, bo już dawno chciałem u nich kupić pewną wędkę, a brakowało mi właśnie tych dwóch dych do darmowej wysyłki ;) A jeśli chodzi o obsługę klienta internetowego to jest dla mnie absolutny top spośród sklepów wędkarskich.

• Like 1