Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Wybacz :(

No przecież nie tylko wybaczam, ale uważam, że jeszcze jest się z czego pośmiać ;)

Jako, że imię mam nawet w forumowym nicku, to pomyłka jest zaiste freudowska, czy coś. Ponoć miałem być Marcin, ale rzutem na taśmę jednak rodzice dali mi Maciek :D

• Like 2

Gość EdekZfabrykiKredek

Gdyby ktoś szukał omawianej parę stron wcześniej książki Rapali z wobkiem to za 16zł jest w sklepie MAF w Zielonej Górze.

Pisze jedynie informacyjnie bo dzisiaj je tam widziałem.

post-60043-0-76056900-1520623492_thumb.jpg

• Like 2

Gdyby ktoś szukał omawianej parę stron wcześniej książki Rapali z wobkiem to za 16zł jest w sklepie MAF w Zielonej Górze.

Pisze jedynie informacyjnie bo dzisiaj je tam widziałem.

Potwierdzam, wczoraj kupiłem  za 16zł. Książka 8 i wobler 8

Od poniedziałku w Lidlu. Spoko są torby, gorzej z pudełkami.attachicon.gif IMG_20180315_133912.jpg

Pudełka nadają się na trzymanie "zapasów" w domy, ale polecam zastąpić je pudłami Plano o identycznych rozmiarach (np. 4 sztuki modelu o podwójnej głębokości. Jej zaleta polega również na tym, że pudła można układać na płasko (co jest niepraktyczne i niewygodne), ale również wszystkie po obróceniu mieszczą się w pionie. Torba wytrzymuje u mnie już kilka sezonów i trzymam w niej, raczej ciężką artylerię.

Pudełka nadają się na trzymanie "zapasów" w domy, ale polecam zastąpić je pudłami Plano o identycznych rozmiarach (np. 4 sztuki modelu o podwójnej głębokości. Jej zaleta polega również na tym, że pudła można układać na płasko (co jest niepraktyczne i niewygodne), ale również wszystkie po obróceniu mieszczą się w pionie. Torba wytrzymuje u mnie już kilka sezonów i trzymam w niej, raczej ciężką artylerię.

Robert , a kojarzysz może model tych Plano ? Bo moje , kilkuletnie już pudełka , zaczepy potraciły i jakieś takie szczerbate się zrobiły , a nie mam weny coby szperać w internetach i gotowych rozwiązań poszukuję  ;)  :D .

Każda gumka znajdzie swoje zastosowanie, zależy tylko od warunków. Takie twarde, zupełnie nie podobne do "dobrych, miękkich i pachnących" świetnie mi się sprawdzają  w szybkich nurtach a zapach wtedy nie ma znaczenia.

A po potraktowaniu wrzątkiem i śmierdzidłem z kalmara to najwybredniejsze okoni nimi nie gardzą.

• Like 2