Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję serdecznie Koledze Ziemowitowi, dzięki Niemu mam i ja ;) Z przesyłką 62 zł, śmiech. Jakość powiedzmy bardzo wystarczająca, dość ciężkawe i na pewno nie na cieplejsze dni. Przewidując to wziąłem rozmiar 44, chociaż i 43 dałoby radę. Przy okazji mały patencik, kawałek izolacji do rur robi robotę:

post-55272-0-59235100-1550777647_thumb.jpg

Sklep RYBKA z Lublina także na wielki plus, była rzeczowa odpowiedź na mejla, była błyskawiczna wysyłka, nic tylko polecać....Lublin w ogóle ma szczęście do dobrych ludzi, super miasto! :)

• Like 3

No Stella to to nie jest ;) Gdybym miał wydać początkowe 250 zł, raczej zastanowiłbym się nad dołożeniem kolejnych 250 i kupił coś z wyższej półki. Jeżeli jednak ktoś jak ja potrzebuje od wielkiego dzwonu woderów na kilka godzin, do tego nie będzie pokonywał w nich kilku kilometrów w szybkim tempie, to za 62 zł z przesyłką nie dostanie nic lepszego.

• Like 3

Robert, jeżeli ktoś szuka super hiper wygodnych i nowoczesnych woderów czy spodniobutów, bo ma zamiar całymi zimnymi i ciepłymi dniami uganiać się za przykładowo pstrągami, to serdecznie tych akurat nie polecam......ale jeśli tak jak ja ktoś ma potrzebę kilka razy w okresie zimowo-wiosennym czy jesiennym dojść do jakiejś niezbyt odległej miejscówki, niedostępnej w związku z przyborem rzeki, to choćby i tydzień z Aliexpressem spędził, nie znajdzie w tak małym budżecie ciekawszego modelu.

Nie lubię w przypadku sprzętu wędkarskiego określenia 'dobry w tych pieniądzach' (to jest pasja, więc albo coś jest dobre, albo nie), jednak dla tych woderów, traktując je jako rzecz w moim wędkarstwie incydentalną, robię wyjątek.....gdy będę potrzebował czegoś na poważnie, potraktuję tę część garderoby tak, jak obecnie traktuję kołowrotki czy wędziska ;)

• Like 3

44 chętnie przygarne jakby komuś nie podeszły.

Zamówiłem 43 jeśli ktoś chciałby wymienić...

Polecającemu bardzo dziękuję :)

masz może możliwość podania mi dł. wkładki w rozmiarze 43, bo miałem kiedyś takie z kormorana i musiałem kupić 44 jak noszę normalnie 42 w trekingach typu badura. Co firma to inna rozmiarówka

• Like 1