Durzy Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Czy to 42 co kupiłeś, to takie małe 42 czy trochę większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Mam luz, nie jest na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ok. To może 43 będą na mnie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerut Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 https://www.olx.pl/oferta/wedka-st-croix-avid-205-jednosklad-CID767-IDxvele.htmlOkazja ? Chyba takWg. mnie była... za pół ceny i nie używana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dziękuję serdecznie Koledze Ziemowitowi, dzięki Niemu mam i ja Z przesyłką 62 zł, śmiech. Jakość powiedzmy bardzo wystarczająca, dość ciężkawe i na pewno nie na cieplejsze dni. Przewidując to wziąłem rozmiar 44, chociaż i 43 dałoby radę. Przy okazji mały patencik, kawałek izolacji do rur robi robotę: Sklep RYBKA z Lublina także na wielki plus, była rzeczowa odpowiedź na mejla, była błyskawiczna wysyłka, nic tylko polecać....Lublin w ogóle ma szczęście do dobrych ludzi, super miasto! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Czyli nie takie super jak nie którzy pisali? Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Czyli nie takie super jak nie którzy pisali? Wysłane z mojego F3311 przy użyciu TapatalkaCzyli za 6 dych nic lepszego nie znajdziesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ok. To może 43 będą na mnie pasowały.Gdyby były z małe to prawdopodobnie będę miał do odsprzedania 44. Na mnie są nieco za duże.Piszę prawdopodobnie bo czekam na jeszcze na 43 aby sprawdzić które lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 No Stella to to nie jest Gdybym miał wydać początkowe 250 zł, raczej zastanowiłbym się nad dołożeniem kolejnych 250 i kupił coś z wyższej półki. Jeżeli jednak ktoś jak ja potrzebuje od wielkiego dzwonu woderów na kilka godzin, do tego nie będzie pokonywał w nich kilku kilometrów w szybkim tempie, to za 62 zł z przesyłką nie dostanie nic lepszego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Cena jest na plus, ale koło kauczuku to nie stało? [emoji3] Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Oświeć nas i powiedz która guma nie ma w składzie kauczuku Nie kumam do czego zmierzasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Że Le Chameau to nie jest [emoji16] Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Robert, jeżeli ktoś szuka super hiper wygodnych i nowoczesnych woderów czy spodniobutów, bo ma zamiar całymi zimnymi i ciepłymi dniami uganiać się za przykładowo pstrągami, to serdecznie tych akurat nie polecam......ale jeśli tak jak ja ktoś ma potrzebę kilka razy w okresie zimowo-wiosennym czy jesiennym dojść do jakiejś niezbyt odległej miejscówki, niedostępnej w związku z przyborem rzeki, to choćby i tydzień z Aliexpressem spędził, nie znajdzie w tak małym budżecie ciekawszego modelu. Nie lubię w przypadku sprzętu wędkarskiego określenia 'dobry w tych pieniądzach' (to jest pasja, więc albo coś jest dobre, albo nie), jednak dla tych woderów, traktując je jako rzecz w moim wędkarstwie incydentalną, robię wyjątek.....gdy będę potrzebował czegoś na poważnie, potraktuję tę część garderoby tak, jak obecnie traktuję kołowrotki czy wędziska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Że Le Chameau to nie jest [emoji16] Wysłane z mojego F3311 przy użyciu TapatalkaA ktoś pisał, że jest? Znajdź coś konkurencyjnego za 62zł. Edytowane 21 Lutego 2019 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Panowie,Prawda jest taka, że za tyle, to woderów z ceraty się nie kupi.Naprawdę, nie ma nad czym deliberować.A. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Też kupiłem i wiem że będę zadowolony Owszem, ciężkie i grube, ale to dobrze, bo na zimę będą jak znalazł! Wziąłem nr większe, założę grubą skarpetę i łowienie w chłodne dni niestraszne. Sprzedawca i wysyłka, pierwsza klasa. Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) 44 chętnie przygarne jakby komuś nie podeszły.Zamówiłem 43 jeśli ktoś chciałby wymienić...Polecającemu bardzo dziękuję Edytowane 21 Lutego 2019 przez kotwitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 44 chętnie przygarne jakby komuś nie podeszły.Zamówiłem 43 jeśli ktoś chciałby wymienić...Polecającemu bardzo dziękuję masz może możliwość podania mi dł. wkładki w rozmiarze 43, bo miałem kiedyś takie z kormorana i musiałem kupić 44 jak noszę normalnie 42 w trekingach typu badura. Co firma to inna rozmiarówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jeszcze nie dotarły, zmierzę jak będą na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Kupiłem te buciory w sklepie stacjonarnym za ok 200 zł.Po tygodniu już ciekły. Dostałem nowa parę i znowu po ok 2 tygodniach woda w środku. Otrzymałem parę 3 i też ciekły. Skończyło się na zwrocie gotowki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Przepraszam, nie chcę być niegrzeczny ale możecie przenieść wątek o tych kaloszach do osobnego...Mam powiadomienia i robi się to uciążliwe... Ł>> 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 A gdzie te wodery są dostępne? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 A gdzie te wodery są dostępne? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomku tutaj:http://skleprybka.pl...ztaaMwax_K1bCOM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Tomku tutaj:http://skleprybka.pl...ztaaMwax_K1bCOMDzięki... Ale i tak widzę że nie ma mojego rozmiaru... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Panowie! Otwórzcie nowy wątek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi