Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba coś nie tak z tym sklepem jest. Przesyłka przyszła bez paragonu.

Wysłałem zwrot kurierem i przesyłka wróciła . Adresat nieznany  :( . Jurajska 213  

Kupowałem kiedyś u nich sporo, głównie sprzęt i ciuchy wspinaczka/trekking, była super obsługi zero problemów. Coś musiało się posypać... Jeśli chodzi o tego typu sklep, to zdecydowanie polecam https://8a.pl/, mega wybór praktycznie wszystkich czołowych firm - wszystko, łącznie z profesjonalnym sprzętem alpinistycznym. Od czasu do czasu mają zajebiste wyprzedaże i można trafić naprawdę doskonałe buty, kurtki, spodnie w śmiesznej cenie.

• Like 2

Kupowałem kiedyś u nich sporo, głównie sprzęt i ciuchy wspinaczka/trekking, była super obsługi zero problemów. Coś musiało się posypać... Jeśli chodzi o tego typu sklep, to zdecydowanie polecam https://8a.pl/, mega wybór praktycznie wszystkich czołowych firm - wszystko, łącznie z profesjonalnym sprzętem alpinistycznym. Od czasu do czasu mają zajebiste wyprzedaże i można trafić naprawdę doskonałe buty, kurtki, spodnie w śmiesznej cenie.

8a jest ok,

polecam równiez Skalniak z Wrocławia.

Oba sklepy w zasadzie się uzupełniają jeśli chodzi o marki.

Ani w jednym ani w drugim nie miałem nigdy żadnych problemów.

• Like 2

Dopiero w poniedziałek sprawdzę jak tam moje zamówienie przyszło, ale wcześniej jak brałem to bez żadnego problemu. Raz zwracałem buty na gwarancję to przysłali mi po prostu nowe, więc byłem bardzo zadowolony z obsługi.

Teraz miałem w zamówieniu dwa softshelle i dwie puchówki i nie mogę zgłosić żadnych uwag. Też nie miałem w paczce paragonu ale po zalogowaniu do sklepu w szczegółach zamówienia jest w formie pdf potwierdzenie sprzedaży do pobrania.

Teraz miałem w zamówieniu dwa softshelle i dwie puchówki i nie mogę zgłosić żadnych uwag. Też nie miałem w paczce paragonu ale po zalogowaniu do sklepu w szczegółach zamówienia jest w formie pdf potwierdzenie sprzedaży do pobrania.

Brak paragonu to ciekawy temat dla skarbówki.

Brak kontaktu ze sklepem i możliwosci zwrotu dyskwalifikuje ten sklep w moich oczach.

Nie robiłem u nich nigdy zwrotu. Reklamację wypełnia się na ich stronie i automatycznie są generowane dokumenty do dołączenia do odsyłanego towaru oraz etykieta adresowa do naklejenia na przesyłkę.

I co z tego jak paczki przychodzą z powrotem bo adresat nieznany ???  Kurier w obie strony to 30 zl w plecy.

Tak jak napisałem, dla mnie firma powinna zniknąć z rynku jako nierzetelna.

Gdybym tak postępował w mojej firmie dawno bym zbankrutował.

To nie tylko moja opinia. 

• Like 1

Auchan Łódź

ale chyba cały kraj

Błystki Polspinning wahadłówki oczywiście - po 5 zł (kolor miedz i nikiel  rozmiary 1 do 3)

Czeburaszki 10 gram 5zł paczka  /5 szt w paczce

koszyczki , rurki  jakies małe gumki i coś tam jeszcze leżało ale nie zwróciłem uwagi na cene

Edytowane przez selk

• 2 tygodnie później...