Gość trilung Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Wuwu 'zimny poniedziałek-gorącą stanie się niedzielą...'czarny piątek-czerwoną sobotą.Mąż pijany krzyczy 'stara dawaj wiadro!będę rzygał...'Biegnie z wiadrem i słyszy 'zmiana koncepcji-zes.ałem się!?'Ot promocja Edytowane 29 Listopada 2019 przez trilung 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Takie coś znalazłem:https://carplive.pl/produkt/shimano-ultegra-fb-1000-hg/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 I jeszcze coś na bolenie:https://carplive.pl/produkt/shimano-sustain-4000-xg-fi/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Jeszcze dzisiaj niezła promocja na Slammery (wszystkie rozmiary) : https://www.angel-domaene.de/penn-slammer-360-220m-0-30mm-5-10-1-365g--226.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ostatnia sztuka na magazynie i jaka cena https://www.e-fishing.pl/certate-hd-4000h-high-speed-daiwa-kolowrotek,3,9917,13101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Konkret ...Trochę jednak waży - zaledwie 405g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symeon Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 może nic aż tak spektakularnego, jednak w poszukiwaniu echo, zaglądnąłem do anmura (już chyba znany sklep, pontony, borika, większość na pewno kojarzy) i mają 10% zniżki na echosondy (raymarine, deeper, lowrance), tylko, że niestety bo tylko do końca tego tygodnia.. https://anmur.eu/category/?q=echosonda#top , cena chyba najniższa w PL. w promocji też inne sprzęty, może komuś się przyda znalezisko. Z fajnych rzeczy co zauważyłem na promo i co można wziąć to kamizelki jak ktoś na gumie/łódce pływa, albo okulary Wiley x i pewnie nikogo stąd to nie zainteresuje ale mają w dobrej cenie też wykrywacze metali - https://anmur.eu/Wykrywacze-metali-c1494 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Szeroka promocjahttps://campaign.aliexpress.com/wow/gf/upr-daily?spm=a2g0o.home.01003.3.41322c256NSCOs&wh_pid=dVxHkpSHGY&wh_weex=true&_immersiveMode=true&wx_navbar_hidden=true&wx_navbar_transparent=true&ignoreNavigationBar=true&wx_statusbar_hidden=true&preDownLoad=true&preInitInstance=rax&gps-id=5209001&scm=1007.15875.101669.0&scm_id=1007.15875.101669.0&scm-url=1007.15875.101669.0&pvid=986cbef1-378a-47c3-878d-5d90d3a3ddb2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 https://www.decathlon.pl/striker-plus-7sv--id_8580004.html cena chyba na mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Szeroka promocjahttps://campaign.aliexpress.com/wow/gf/upr-daily?spm=a2g0o.home.01003.3.41322c256NSCOs&wh_pid=dVxHkpSHGY&wh_weex=true&_immersiveMode=true&wx_navbar_hidden=true&wx_navbar_transparent=true&ignoreNavigationBar=true&wx_statusbar_hidden=true&preDownLoad=true&preInitInstance=rax&gps-id=5209001&scm=1007.15875.101669.0&scm_id=1007.15875.101669.0&scm-url=1007.15875.101669.0&pvid=986cbef1-378a-47c3-878d-5d90d3a3ddb2 Robert z tego linka takie coś znalazłem. Możliwe ,że dali taki rabat ? https://pl.aliexpress.com/item/32819003414.html?spm=a2g0o.tm50931.3647220920.2.49d2XPAwXPAwwh&scm=1007.25281.151188.0&scm_id=1007.25281.151188.0&scm-url=1007.25281.151188.0&pvid=89dd9894-e21c-4ee8-b950-cfe354e9c28d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 A bo ja wiem? Ale pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Pić na wode... Cena przed promocją z palca wyssana Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Robert z tego linka takie coś znalazłem. Możliwe ,że dali taki rabat ? https://pl.aliexpress.com/item/32819003414.html?spm=a2g0o.tm50931.3647220920.2.49d2XPAwXPAwwh&scm=1007.25281.151188.0&scm_id=1007.25281.151188.0&scm-url=1007.25281.151188.0&pvid=89dd9894-e21c-4ee8-b950-cfe354e9c28d Nie sugeruj się tym co piszą o rabacie. To taki przeciętny bazarowy kołowrotek. Dla dzieciaka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) A 12 ŁOŻYSK z cienkiej blachy ogólnie przekonałem sie zwykle że im wieksza promocja tym wiekszy shit na alli albo coś wopisie naciagane - ostatnio superpromaocja na magiczne gabki no niby była tylko gabki zamiast 2 cm miały 1 cmgumki 7 cm - promocja - chyba jak sie je naciągnie i to mocno to maja 7 a tak to 6,2wirówki na zdjeciu normalnie z 8 cm w rzeczywistośi 3 g 5 cm dobre sprawdzone produkty obniżają realnie do 10-15 % max - chyba ze wyprzedaż sklepu albo podróba innego Chinczyka albo wchodzi następca /nowy model tego samego rpoduktu Edytowane 6 Grudnia 2019 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) A ja to bym zaryzykował, pomimo fikcyjnego 25% https://pl.aliexpress.com/item/4000158778123.html?spm=a2g0o.tm50931.6883141790.27.49d2pZ1UpZ1Udy&scm=1007.25281.150765.0&scm_id=1007.25281.150765.0&scm-url=1007.25281.150765.0&pvid=72c68542-3ff0-43d6-a5d1-c6389e492e04 Edytowane 6 Grudnia 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 z tym że jesli dostawa to kurier to VAT pewny więc +22%a wędek poczta nie chca wysyłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragon Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Szeroka promocjahttps://campaign.aliexpress.com/wow/gf/upr-daily?spm=a2g0o.home.01003.3.41322c256NSCOs&wh_pid=dVxHkpSHGY&wh_weex=true&_immersiveMode=true&wx_navbar_hidden=true&wx_navbar_transparent=true&ignoreNavigationBar=true&wx_statusbar_hidden=true&preDownLoad=true&preInitInstance=rax&gps-id=5209001&scm=1007.15875.101669.0&scm_id=1007.15875.101669.0&scm-url=1007.15875.101669.0&pvid=986cbef1-378a-47c3-878d-5d90d3a3ddb2Chyba obecnie najlepsza cena w PL za Strikera 7sv, wzialbym gdybym juz nie kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 z tym że jesli dostawa to kurier to VAT pewny więc +22% I tu bym dyskutował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragon Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Chyba obecnie najlepsza cena w PL za Strikera 7sv, wzialbym gdybym juz nie kupil.Zły post zacytowalem, chodzi o ten z decathlonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) I tu bym dyskutował...kupiłem z Chin wędek z 7 szt. dla znajomych i sasiadówi kupe inny rzeczy. Zasada jest jednajak idzie kurierem zawsze celny zagląda . A jak juz zagląda to prosi o zdjecie z transakcji zakupu /opłaty za towar z transportem (bo od tej kwoty idzie opłata lub moga naliczyć sobie od wartości towaru który pjest w przesyłce wg cen sklepowych a Polsce jak wyglada im sie wydaje że kwota podejrzanie niska - to już jak sobie wymyślą i nie piszcie że można ich przekonac bo wcate tak nie jest po prostu czasami udaje sie przedstawic zdjecie identycznej rzeczy z Polski za mniejsza kase i uznają Waszą racje ale powtarzam to CZASAMI i raczej sporadycznie) na wedki nie ma zadnego zwolnienia z VATuwiec zawsze naliczają 23% od wartości z rachunku lub od warosci tego Towaru w Polsce - nic nie pomaga tłumaczenie ze prezent że na własny uzytek (przerabiałem ) - można oczywiście nie odebrac i nei płacic i handryczyc sie z Chinczykiem o zwrot kasy (ale czas na Ali tyka do konca ochrony) no chyba ze wysyłka z Europy to inna sprawa i przestrzegam BARDZO przed kupowaniem u Chinczyka z wysyłka z Australii - bo ze względu na przepisy celne w handlu z Australią doliczaja obligatoryjnie i cło i Vat do wszystkiego.Przykład z ulicy obok :Znajomi zamówili stroje kapielowe/plazowe dla sasiadka bikini , synowie i mąz szorty razem paczuszka mała -wielkośc ksiązka do czytania bo poprosili o spakowanie w jedno pudełko)jakie było zdziwienie kiedy przyszło zapłącic więcej cłą i podatku niz zapłącili za sam towar (kwota zakupu/rachunek była w paczce czy na paczce) jak sie pytali czemu to celny poinformował ze z Australia nie mamy jakichś porozumień podpisanych i na każda rzecz obligatoryjnie cło i VAT i coś tam jeszcze- nie wiem dokładnie bo to drażliwy temat ale znam kwoty zakupu i cła bo sie meni radzili co pisac. oczywiście mozesz sprawe sadowa założyc i czasem wygrac ale kto z nas to zrobi dla 1 wędki ? pamietajcie jednak (z autopsji wiem ) ze sąd nei ma nic wspólnego ze sprawiedliwościa i wynik sprawy moze byc rózny - kto był na sprawie w roli pozwanego czy oskarżonego ten doskonale wie Edytowane 7 Grudnia 2019 przez selk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 kupiłem z Chin wędek z 7 szt. dla znajomych i sasiadówi kupe inny rzeczy. Zasada jest jednajak idzie kurierem zawsze celny zagląda . A jak juz zagląda to prosi o zdjecie z transakcji zakupu /opłaty za towar z transportem (bo od tej kwoty idzie opłata lub moga naliczyć sobie od wartości towaru który pjest w przesyłce wg cen sklepowych a Polsce jak wyglada im sie wydaje że kwota podejrzanie niska - to już jak sobie wymyślą i nie piszcie że można ich przekonac bo wcate tak nie jest po prostu czasami udaje sie przedstawic zdjecie identycznej rzeczy z Polski za mniejsza kase i uznają Waszą racje ale powtarzam to CZASAMI i raczej sporadycznie) na wedki nie ma zadnego zwolnienia z VATuwiec zawsze naliczają 23% od wartości z rachunku lub od warosci tego Towaru w Polsce - nic nie pomaga tłumaczenie ze prezent że na własny uzytek (przerabiałem ) - można oczywiście nie odebrac i nei płacic i handryczyc sie z Chinczykiem o zwrot kasy (ale czas na Ali tyka do konca ochrony) no chyba ze wysyłka z Europy to inna sprawa i przestrzegam BARDZO przed kupowaniem u Chinczyka z wysyłka z Australii - bo ze względu na przepisy celne w handlu z Australią doliczaja obligatoryjnie i cło i Vat do wszystkiego.Przykład z ulicy obok :Znajomi zamówili stroje kapielowe/plazowe dla sasiadka bikini , synowie i mąz szorty razem paczuszka mała -wielkośc ksiązka do czytania bo poprosili o spakowanie w jedno pudełko)jakie było zdziwienie kiedy przyszło zapłącic więcej cłą i podatku niz zapłącili za sam towar (kwota zakupu/rachunek była w paczce czy na paczce) jak sie pytali czemu to celny poinformował ze z Australia nie mamy jakichś porozumień podpisanych i na każda rzecz obligatoryjnie cło i VAT i coś tam jeszcze- nie wiem dokładnie bo to drażliwy temat ale znam kwoty zakupu i cła bo sie meni radzili co pisac. oczywiście mozesz sprawe sadowa założyc i czasem wygrac ale kto z nas to zrobi dla 1 wędki ? pamietajcie jednak (z autopsji wiem ) ze sąd nei ma nic wspólnego ze sprawiedliwościa i wynik sprawy moze byc rózny - kto był na sprawie w roli pozwanego czy oskarżonego ten doskonale wie Przecierz wiadomo, ze w pierdlach w PL sami niewinni to po co tu o tym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 i przestrzegam BARDZO przed kupowaniem u Chinczyka z wysyłka z Australii - bo ze względu na przepisy celne w handlu z Australią doliczaja obligatoryjnie i cło i Vat do wszystkiego.Przykład z ulicy obok :Znajomi zamówili stroje kapielowe/plazowe dla sasiadka bikini , synowie i mąz szorty razem paczuszka mała -wielkośc ksiązka do czytania bo poprosili o spakowanie w jedno pudełko)jakie było zdziwienie kiedy przyszło zapłącic więcej cłą i podatku niz zapłącili za sam towar (kwota zakupu/rachunek była w paczce czy na paczce) jak sie pytali czemu to celny poinformował ze z Australia nie mamy jakichś porozumień podpisanych i na każda rzecz obligatoryjnie cło i VAT i coś tam jeszcze- nie wiem dokładnie bo to drażliwy temat ale znam kwoty zakupu i cła bo sie meni radzili co pisac. oczywiście mozesz sprawe sadowa założyc i czasem wygrac ale kto z nas to zrobi dla 1 wędki ? pamietajcie jednak (z autopsji wiem ) ze sąd nei ma nic wspólnego ze sprawiedliwościa i wynik sprawy moze byc rózny - kto był na sprawie w roli pozwanego czy oskarżonego ten doskonale wie Przyznam, że bardzo zaskoczyłeś mnie tym wpisem. W zeszłym roku kupiłem w Australii dwa dość drogie kołowrotki, które przyszły w jednej paczce i żadnych opłat celnych mi nie doliczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 jesli od osoby prywatnej i uzywane to pewnie i przeszłowiem że paczki sa kontrolowane także ze względu na zakaz wwozu jakichs pozostałości po Australijskich zwierzetach , przedmiotach kultu, minerałów i muszli Pracuje w duzej firmie gdzie masa ludzi młodych wciąz coś zamawia na alli i na całym świecie w sklepach internetowych- deski serfingowe elektryczne deskorolki (najleposze firmy designerskie od nich ponoć sa w Australii) wiec nie opieram sie tylko na moim doświadczeniu tylko na tym co na porannych spotkaniach przy kawie opowiadają ludzie z firmypoza tym sprawa tych moich sasiadów to już była po prostu wisienka na torcie (było to jakies 1,5-2 lata temu ) owszem zdarzaja sie rzeczy typu kamera podwodna przyszła bez jakiejkolwiek kontroli (do mojego sasiada) a kosztowała ze 400USD ponad 1000 gum do kogos tam przyszło bez kontroli a to duża paczkamłynki to nawet ja dostawałem pod warunkiem że szły ta magiczną bez-celna przesyłką aliexpress czy gearbest ale jesli chodzi o kuriera i australijscie wysyłki ze sklepów to raczej mamy zgodnoścjak rzecz jest nowa i ze sklepu to ja kontroluje UCa ogólnie kontroluje wszystkie paczki tylko jak rzeczy uzywane to moze sie nie czepiają zwłaszcza jesli sie nei znają na wartości mozemy długo dyskutowac - moze UC róznie podchodza do sprawy jesli to jest odprawiane w różnych ,.. nie wiempisze ku przestrodze żebyście nie musieli bulic i potem płakac na forum ile to kij czy młynek kosztował a miał kosztowac grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 ja dziś na przesyłce z Chin znalazłem pieczątkę urzędu celnego, wartość zakupu była tylko 20zł. Ale nic do zpałaty nie przyszło. Za to zamawiając z Japonii regularnie płacę VAT,a le to idzie kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 jesli od osoby prywatnej i uzywane to pewnie i przeszłowiem że paczki sa kontrolowane także ze względu na zakaz wwozu jakichs pozostałości po Australijskich zwierzetach , przedmiotach kultu, minerałów i muszli Pracuje w duzej firmie gdzie masa ludzi młodych wciąz coś zamawia na alli i na całym świecie w sklepach internetowych- deski serfingowe elektryczne deskorolki (najleposze firmy designerskie od nich ponoć sa w Australii) wiec nie opieram sie tylko na moim doświadczeniu tylko na tym co na porannych spotkaniach przy kawie opowiadają ludzie z firmypoza tym sprawa tych moich sasiadów to już była po prostu wisienka na torcie (było to jakies 1,5-2 lata temu ) owszem zdarzaja sie rzeczy typu kamera podwodna przyszła bez jakiejkolwiek kontroli (do mojego sasiada) a kosztowała ze 400USD ponad 1000 gum do kogos tam przyszło bez kontroli a to duża paczkamłynki to nawet ja dostawałem pod warunkiem że szły ta magiczną bez-celna przesyłką aliexpress czy gearbest ale jesli chodzi o kuriera i australijscie wysyłki ze sklepów to raczej mamy zgodnoścjak rzecz jest nowa i ze sklepu to ja kontroluje UCa ogólnie kontroluje wszystkie paczki tylko jak rzeczy uzywane to moze sie nie czepiają zwłaszcza jesli sie nei znają na wartości mozemy długo dyskutowac - moze UC róznie podchodza do sprawy jesli to jest odprawiane w różnych ,.. nie wiempisze ku przestrodze żebyście nie musieli bulic i potem płakac na forum ile to kij czy młynek kosztował a miał kosztowac grosze Ja kupiłem te kołowrotki w Australijskim sklepie, fabrycznie nowe, były przecenione i wyszły mnie dwa w cenie jednego gdybym kupił w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi