zandermafija Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Hej, tak, kliknąłem w link, zrobiłem przelew i czekam spoko. Mam cichą nadzieję że jutro wyślą bo w weekend testy A tak ogólnie to spoko. w regulaminie pewnie mają czas realizacji zamówienia i pewnie się zmieszczą. Czekam cierpliwie. daję tylko info kolegom, że jak ktoś chce coś na szybko to różnie może być. tym bardziej że rynek przyzwyczaił do realizacji zleceń od ręki. Inne zamówienia weekendowe odebrałem w komplecie do wtorku do 13:00, a to jeszcze nie wyruszyłoGdy pleciona była mniej popularna dostarczenie mieściło się w 24h. Ja dzisiaj też u nich zamówiłem kijaszek na szczupaki mam nadzieję dojdzie do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dużym minusem w ich sklepie jest brak płatności BLIK. Trzeba zawsze liczyć jeden/dwa dni na zaksięgowanie przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dużym minusem w ich sklepie jest brak płatności BLIK. Trzeba zawsze liczyć jeden/dwa dni na zaksięgowanie przelewu.Poranny przelew jest w tym samym dniu u nich. weekendowy w poniedziałek rano. Góra jeden dzień opóźnienia. Zawsze można zrobić natychmiastowy Swiftem za 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) W Plecionie można płacić blikiem. Ostatnio składałem zamówienie i tak płaciłem. Edytowane 6 Maja 2020 przez Marcinnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dużym minusem w ich sklepie jest brak płatności BLIK. Trzeba zawsze liczyć jeden/dwa dni na zaksięgowanie przelewu.Dzisiaj płaciłem blikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Można wiedzieć jak ? Szukałem tej opcji i nie mogłem znaleźć. Dostałem tylko dane do tradycyjnego przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 O ile dobrze pamiętam wybierasz opcję płatności Dotpay i zaznaczasz blik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batory Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na szczęście są sklepy w których jest bardzo szeroki asortyment, dobre ceny a wysyłki są zawsze w 24h od zamówienia.Pleciona ma fajny asortyment, przyzwoite ceny ale obsługa baaaardzo kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Gdy pleciona była mniej popularna dostarczenie mieściło się w 24h. Ja dzisiaj też u nich zamówiłem kijaszek na szczupaki mam nadzieję dojdzie do piątku.i jak? wysłali? u mnie po tygodniu dalej cisza - dodzwonić się nie da, na maile i na messengerze nie odpowiadają.... Szczerze NIE POLECAM nikomu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Pewnie na ryby pojechali i popili ,popalili i tak [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Pleciona kusi cenami, fakt. Osobiście wydałem tam trochę pieniędzy, ale więcej tego nie zrobię. Nie wiem jak wam i nie wiem ile zamawiacie sprzętu internetowo, ale ja dość sporo, często pomyłki występują w paczkach. Np: zamawiam 30 gum w różnych kolorach, paczka dochodzi i mam z 30-stu gum 5 innych( nikt nie daje żadnej wiadomości, że wybranego towaru przeze mnie nie ma ) A skad oni mogą za przeproszeniem kurwa wiedzieć, jaki ja zamiennik chce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Pleciona kusi cenami, fakt. Osobiście wydałem tam trochę pieniędzy, ale więcej tego nie zrobię. Nie wiem jak wam i nie wiem ile zamawiacie sprzętu internetowo, ale ja dość sporo, często pomyłki występują w paczkach. Np: zamawiam 30 gum w różnych kolorach, paczka dochodzi i mam z 30-stu gum 5 innych( nikt nie daje żadnej wiadomości, że wybranego towaru przeze mnie nie ma ) A skad oni mogą za przeproszeniem kurwa wiedzieć, jaki ja zamiennik chce ? Potwierdzam, to ich częsta praktyka Zdarza się, że mają pomyłki w cenie, zamówienie opłacone, a po kilku dniach wiadomość, że nie sprzedadzą, bo cena się zmieniła ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Potwierdzam, to ich częsta praktyka Zdarza się, że mają pomyłki w cenie, zamówienie opłacone, a po kilku dniach wiadomość, że nie sprzedadzą, bo cena się zmieniła [emoji13][emoji51]Nie chce bronić Pleciona, bo tez się naciąłem, ale to są częste praktyki w sklepach internetowych i nie tylko w branży Fishing. Ja akurat jestem z branży łazienkowej i sklepy, które na ceneo maja najniższe ceny to właśnie takie cyrki robią jak pleciona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Jak mawiał klasyk: Albo praca, albo jedzenie! Kwestia przyzwoitego traktowania klienta nie jest obligatoryjnie przypisana do każdego sklepu. To trzeba umieć i trzeba czuć. A jak się już umie i czuje, to jeśli osobiście nie stoi się za ladą, trzeba te rzeczy wpoić pracownikom. A potem jest czas na lans w internecie na tratwie zbitej z beczek. Mordeczki moje kochane. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jak mawiał klasyk: Albo praca, albo jedzenie! Kwestia przyzwoitego traktowania klienta nie jest obligatoryjnie przypisana do każdego sklepu. To trzeba umieć i trzeba czuć. A jak się już umie i czuje, to jeśli osobiście nie stoi się za ladą, trzeba te rzeczy wpoić pracownikom. A potem jest czas na lans w internecie na tratwie zbitej z beczek. Mordeczki moje kochane.Co tu więcej mówić. W punkt bracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Realne to ? ????Czy sobie d....nie zawracać ?https://www.ngocarib.com/index.php?main_page=product_info&products_id=525386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Pewnie brelok do kluczy, niszowy zestaw klocków Lego, albo to co u nas po fakcie nazywa się niską szkodliwością czynu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 20% na kołowrotki:https://www.raven-fishing.pl/promocje/pl/page/1300/?uid=9337309daaa30b193e205f20e3b07565&utm_source=Clang&utm_medium=email&utm_campaign=Week20_reels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Realne to ? Czy sobie d....nie zawracać ?https://www.ngocarib.com/index.php?main_page=product_info&products_id=525386chyba gdzieś już było o tym że to fake shop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) i jak? wysłali? u mnie po tygodniu dalej cisza - dodzwonić się nie da, na maile i na messengerze nie odpowiadają.... Szczerze NIE POLECAM nikomuDzisiaj kurier dostarczył mi paczkę od pleciony. Zamówienie było w środę, a wysłali w piątek po 15 jakoś. Na jeden wyjazd musiałem niestety kupić coś zastępczego w stacjonarnym. PS: Widział ktoś może promocję na Daiwe BG 3000?.. Edytowane 11 Maja 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 w ravenie jest na BG Magsealed, i inne np Vanquish za 1500+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Wyprzedaż https://www.wedkarski.com/150-promocje-tani-sprzet-wedkarski?gclid=EAIaIQobChMI__ahlcSz6QIVg-AYCh2xUAE8EAMYAyAAEgLVz_D_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 A u tego Pana ktoś brał coś ? https://www.olx.pl/oferta/daiwa-bg-3000-magsealed-CID767-IDvBUrN.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 A u tego Pana ktoś brał coś ? https://www.olx.pl/oferta/daiwa-bg-3000-magsealed-CID767-IDvBUrN.htmlTo nie jest ten koleś z forum Mahone ? Coś mi się kojarzy [emoji848]. Jeśli to on to był jakiś wątek w marcu że komuś czegoś nie wysłał. Z tego co pamiętam kupował w Niemczech u Moritza sprzęt i sprzedawał dalej. Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 To nie jest ten koleś z forum Mahone ? Coś mi się kojarzy [emoji848]. Jeśli to on to był jakiś wątek w marcu że komuś czegoś nie wysłał. Z tego co pamiętam kupował w Niemczech u Moritza sprzęt i sprzedawał dalej. Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu TapatalkaMahone a Mohawe to całkiem dwa inne nicki i osoby... jeśli chodzi o sprzedawcę z OLX to z całą odpowiedzialnością polecam kolegę Arka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi