aw3rs Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Mahone a Mohawe to całkiem dwa inne nicki i osoby... jeśli chodzi o sprzedawcę z OLX to z całą odpowiedzialnością polecam kolegę Arka.Karol to który z nich to Arek, Mahone czy Mohawe? Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Żeby było jasne....Ja jestem Darek, na drugie też nie mam Arek, nie zajmuję się zawodowo handlem, nigdy nie sprzedawałem na OLX i nawet nigdy mi przez myśl nie przeszło,aby cokolwiek kupić w sklepie Moritz...???? Edytowane 15 Maja 2020 przez mohave 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Graff ma promocję na niektóre produkty. Np https://graff-shop.pl/kategoria/wedkarstwo-2/komplet-wedkarski-629-b730-b https://graff-shop.pl/kategoria/wedkarstwo-2/komplet-wedkarski-630-b730-b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 W sklepie fraya jeszcze więcej produktów Graff. Głównie większe rozmiary. 630-b, 730-b i 505-ws-cl zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 W sklepie fraya jeszcze więcej produktów Graff. Głównie większe rozmiary. 630-b, 730-b i 505-ws-cl zamówione Panowie a ta kurtka 629-B z tego sklepu Fraya to się nada na zimowe wypady na ryby. Czy to raczej wiosenno jesienna kurtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Wiosenno jesienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Szukam spodni urus w kolorze liści. Rozm pewnie M, chętnie te starsze wersje bo cena musi być przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Szukam spodni urus w kolorze liści. Rozm pewnie M, chętnie te starsze wersje bo cena musi być przystępna.Kolor liści ? To są leafy. Chyba, że oliwkowe. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 tak, chodzi o leaf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Tutaj najnowszy Helix 9 msi+ GN3 https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/humminbird-helix-9-chirp-msi-gps-g3n.html po przeliczeniu taniej o 600 zł niż w Polsce. Edytowane 17 Maja 2020 przez piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Polecam https://allegro.pl/oferta/tuba-kreslarska-regulowana-na-rysunki-75-135-cm-8437834145 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Polecam https://allegro.pl/oferta/tuba-kreslarska-regulowana-na-rysunki-75-135-cm-8437834145Ale to jest miękki materiał. Ścianki uginają się. Może nie uchronić przed urazem mechanicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Grzesiek, zależy czym będziesz grzał... w tubę młotka może nie zdzierżyć ale do transportu nawet w plecaku jest ok. Można samem sprawdzić np. w sklepach dla plastyków. niedaleko Twojej roboty, w okolicach Świętokrzyskiej jest kilka takich przybytków. Kilka innych oczywiściebteż, ale mówimy cały czascoctybie na rysunki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 No tak. Ale ścianki w połowie tuby (przynajmniej takiej co ja miałem a wyglądała identycznie) uginają się na tyle że w bagażniku auta z innymi gratami nie zdecydowałbym się przewozić. Ale tak jak wspomniałeś zależy jak będzie użytkowania. Zwracam tylko uwagę że nie jest twarda jak rura pcv ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Fajne ceny za Keitechyhttps://m.olx.pl/oferta/keitech-easy-shinner-2-3-4-sprzedaz-w-sklepie-CID767-IDsyRd1.html?reason= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Fajne ceny za Keitechyhttps://m.olx.pl/oferta/keitech-easy-shinner-2-3-4-sprzedaz-w-sklepie-CID767-IDsyRd1.html?reason=To mój znajomy śmiało brać. Edytowane 20 Maja 2020 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Tylko że trzeba by kogoś poprosić z Suwałk by je zakupił i wysłał bo sklep nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Wow, Keitechy dotarły nawet do Suwałk. Jednak świat się zmienia???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Wow, Keitechy dotarły nawet do Suwałk. Jednak świat się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Nie tylko dotarły, ale to jeszcze chyba jakaś wersja premium o podwójnym blasku - shinner. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 nuu Panie...mechanizacja w domu i zagrodzie .......... swiat nieuchronnie ku upadkowi zmierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak jak z trokiem bocznym wcześniej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 W Lidlu znowu są dostępne torby z pudełkamiWysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Zdecydowanie brać! A kto ma większe wymagania niech wymieni pudełka na Plano w tym formacie (płytkie lub głębokie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu TapatalkaZakup właśnie popełniony, będzie większy zamiennik dla Simmsa Waypoints Hip Packa.Do tego cały zestaw Keitechów z suwalskich promocji. Edytowane 23 Maja 2020 przez dante 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi