Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Bo jest cacy. Mocny materiał, mocne zamki i zatrzaski, wygodne nosidło na ramię. Główne pudełka tylko dobre. U mnie służą jako magazyn w domu. Wymieniłem na Plano. Ale wiele osób używa oryginałów i są zadowoleni. Warto dodatkowo "wysprajować" impregnatem W5 również dostępnym w Lidlu

Bo jest cacy. Mocny materiał, mocne zamki i zatrzaski, wygodne nosidło na ramię. Główne pudełka tylko dobre. U mnie służą jako magazyn w domu. Wymieniłem na Plano. Ale wiele osób używa oryginałów i są zadowoleni. Warto dodatkowo "wysprajować" impregnatem W5 również dostępnym w Lidlu

Co konkretnie "wysparjować"? Torbę?  Masz jakiś link do tego impregnatu? 

PS. da się sprawdzić online czy w danym lidlu są dostępne?

Edytowane przez Norbas7

Tak torbę. Choć przez pierwszy rok używałem w stanie fabrycznym bez problemów. Linku nie mam. Preparaty W5 są towarem sprzedawanym w Lidlu. Czasem można trafić impregnat tej firmy. Polecam do butów, tkanin a więc i do tej torby. Oczywiście można użyć impregnat dowolnej inne firmy (albo sobie odpuścić  ;) )

Ja chyba w 2015 ( jak nie wcześniej ) kupiłem tę torbę jeszcze w kolorze jasno-brązowo z czarnym.

Do tej pory służy i ma się bardzo dobrze ... , a jest prawie zawsze ze mną na rybach  :)

Kupiłem ją wtedy po promocji za chyba 80 zł , gdzie pierwotna cena była własnie taka jak w obecnej chwili : 120+ zł....

Przez 5 lat nie podnieśli na nią ceny ...  :rolleyes:  :o

Edytowane przez miramar69
  • Like 1

Link bezpośredni na promocje echa Garmina

Są również inne marki

Dobre ceny - na oko widzę, że lepiej niż w PL

https://www.marinetorvet.dk/viskategori.asp?intActiveMenuChild=1

Jak ktoś będzie zainteresowany mogę pomóc w kupnie ( nie mam z tego zysku )

Za pare dni biorę sam dla siebie i będę w tym sklepie stacjonarnym :-)

T/

• 4 tygodnie później...