zetika16 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 A koguty? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A koguty? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Zrobione są w wersji ekonomicznej, nawet bardzo ekonomicznej. Porównując do Lenego, przepaść na ich niekorzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jesienna wyprzedaż w Plat: https://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/5969/autumn-sale/Plecionki sunline też w spoko cenach Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Cześć. Widział może ktoś gdzieś ostatnio jakieś buty trekingowe/wędkarskie w promocjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć. Widział może ktoś gdzieś ostatnio jakieś buty trekingowe/wędkarskie w promocjach?Trekingowe w promocji ostatnio tutaj widziałem, może coś jeszcze zostało:www.8a.pl Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez bartolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Cześć. Widział może ktoś gdzieś ostatnio jakieś buty trekingowe/wędkarskie w promocjach?tak to prawda, dobry moment na zakup, fajne promocje można znaleźć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/lowrance-elite-9-ti2-row-ai-3-in-1.html?fbclid=IwAR3KU193URS7aAAI52uUXvajhCZF3aWnAkb4t_tfyHn4Ip80CE2mFdH6aUg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) Cena sprzed promocji była niższa niż zapłaciłem niecały rok temu za 7 cali. Aż cholera mnie bierze, że nas tak doją. Edytowane 2 Września 2020 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Mordo z elektroniki to w Polsce można kupować tylko baterie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Cena sprzed promocji była niższa niż zapłaciłem niecały rok temu za 7 cali. Aż cholera mnie bierze, że nas tak doją.Łukasz promo na 7mkę to było 780e bodajże- w tym roku. Natomiast cenowo lepiej wychodzi kupować u nich, korona stabilna jest i covid jej nie napompował w stosunku do wartości. Zobacz na nasze ceny- za 9 cali bez 6k nie podchodź... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Napompował, z 0,40 na 0,43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Łukasz promo na 7mkę to było 780e bodajże- w tym roku. Natomiast cenowo lepiej wychodzi kupować u nich, korona stabilna jest i covid jej nie napompował w stosunku do wartości. Zobacz na nasze ceny- za 9 cali bez 6k nie podchodź...Tak, zdaję sobie sprawę. Akcja była taka, że we wtorek popsuło mi się echo a na czwartek potrzebowałem kolejnego więc nie miałem zbyt dużego pola manewru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Podobno Manyfik przestaje produkować przynęty Manyfik i będzie jakaś nowa "super petarda"Raczej Manyfik przestał współpracować z obecnym dystrybutorem,Pewnie niewielu zdaje sobie sprawę kto faktycznie jest producentem a kto tylko zajmował się dystrybucją.Na chwilę obecną ta współpraca wygasła stąd i wyprzedaż u dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Podobno Manyfik przestaje produkować przynęty Manyfik i będzie jakaś nowa "super petarda"Mam nadzieję, że sprawniej będą realizować zamówienia. Moje od 26 sierpnia "przyjęte do realizacji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Moje w 3 dni dotarło Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Żadna to promocja, ale wobler często poszukiwany jest tutaj dostępny.https://glowatka.com/pl/p/Rapala-Flat-Rap-Silver-8cm/7612 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Moje w 3 dni dotarło Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaStatus mojego zamówienia nie zmienił się od 13 dni. Maila zostawili bez odpowiedzi, telefonicznie również zbywają. Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Ja też czekam od 27 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jak ktoś lubi przynęty od Manyfika to na ich stronie są mega promocje, obrotówki, ogonki za połowę ceny sklepowej. https://manyfik-sklep.pl/Od 3 tygodni moje zamówienie ma status "przyjęte do realizacji". Nie odpisują na maile, przynęty zniknęły ze sklepowego menu.Ma ktoś jakieś doświadczenia, co robić w tej sytuacji? Wizyta na najbliższej komendzie? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Kolego było już na ten temat. Dystrybutor, który miał wyłączność na Polskę kończył swoją działalność i robił wyprzedaż. Teraz będzie zajmował się już tylko sprzedażą lodzi aluminiowych. Firma Manyfik nadal produkuje swoje przynęty, które możesz kupić w sklepach. Niestety, ale w cenie regularnej. Współczuje nieudanego zakupu, miej pretensje do byłego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dla mnie to mogą się nawet zająć sprzedażą kosiarek, pod warunkiem, że zwrócą mi pieniądze Sklep "chwilowo nieczynny". Tak długo, jak nie złożą wniosku o ogłoszenie upadłości, muszą wywiązywać się z zawartych umów. 105 pln ale nie popuszczę. Niewykluczone, że więcej osób chcą tak potraktować, wychodząc z założenia, że nikt nie będzie bił piany o drobne kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Myślałem, ze tylko nie zrealizowali zamówienia w momencie kiedy kończyli działalność. Jeśli zapłaciłeś kasę, to inna bajka. Wałcz o swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 https://www.raven-fishing.pl/classic-fotel-do-%C5%82odzi/pl/product/16358/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Na stronie wydawcy edipress tzw. Hitsalonik można kupić wszystkie numery W360 po 1 zł. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Na stronie wydawcy edipress tzw. Hitsalonik można kupić wszystkie numery W360 po 1 zł.W tej cenie żal nie kupić... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi