pmiszk1 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Kupione Będą na kibelek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Z "Księgi przysłów Polskich":Nie ciesz się bratku z czyjegoś wypadkuBratek się śmiał i to samo miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 A tak z ciekawości, ile numerów W 360 wyszło w 2019r? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Kapelusz Columbia Bora Borahttps://www.militaria.pl/columbia_sportswear/kapelusz_columbia_bora_bora_olive_cu9107-365_p24542.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 A tak z ciekawości, ile numerów W 360 wyszło w 2019r? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaWydawali co miesiąc, chyba od kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Wydawali co miesiąc, chyba od kwietniaDziękuję. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Na stronie wydawcy edipress tzw. Hitsalonik można kupić wszystkie numery W360 po 1 zł. Dzięki, zamówione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dobra cena na Penna:https://askari.pl/glowna/8665-penn-battle-ii-berkley-whiplash-8-yellow-zestaw-kolowrotek-plecionka-200420.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dobra cena na Penna:https://askari.pl/glowna/8665-penn-battle-ii-berkley-whiplash-8-yellow-zestaw-kolowrotek-plecionka-200420.htmlna penn'a to jest teraz w fishing-mart dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dobra cena na Penna:https://askari.pl/glowna/8665-penn-battle-ii-berkley-whiplash-8-yellow-zestaw-kolowrotek-plecionka-200420.htmlnie doczytałem o plecionce... przebiłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 https://www.olx.pl/oferta/multiplikator-bardzo-dobrej-firmy-nowy-nie-uzywany-CID767-IDGDBGH.html350 za nowego STXa z najlepszej, pierwszej generacji to bardzo dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 https://www.sportfiskeprylar.se/shop?funk=gor_sokning&q=LivescopeLivescope tanieje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Na stronie wydawcy edipress tzw. Hitsalonik można kupić wszystkie numery W360 po 1 zł.Kupiłem i już u mnie w domu. W gratisie dwa breloczki do kluczy + 3 gumy relaxa. Kto jeszcze nie kupił to dawać. Edytowane 23 Września 2020 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Kurde ja dostałem jeden breloczek a zamówiłem wszystkie numery Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Kurde ja dostałem jeden breloczek a zamówiłem wszystkie numery Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaHe he. Też zamówiłem wszystkie ale widzę, że miałem więcej szczęścia. Edytowane 23 Września 2020 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Haha, nie ma to jak nastawić się na gratisy ????Gumy były w wydaniu styczeń 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 ja zamówiłem pdf więc ktoś powinien na tym skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Haha, nie ma to jak nastawić się na gratisy [emoji12]Gumy były w wydaniu styczeń 2020Ja nawet nie wiedziałem że mają być gratisy... Dostałem twister relax dosyć długi i dwie mniejsze gumy. Brelok już podpięty do kluczy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Moze komus sie przyda? W lidlu za 7.99 takie oto rzepy do kabli-u mnie posluza i do kabli i do wedek. Dodam ze 30szt za te niespelna 8zl. Do wybotu kolorowe i jednolite czarne i biale jak ktos ma uraz do teczy[emoji16]Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) Nie daj Bóg żeby dotknęły plecionki ... tylko grube gumki recepturki. Edytowane 24 Września 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 I co się stanie jak dotkną plecionki? Używam takich cały rzepów cały czas i nic się nie dzieje z plecionka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Od 3 tygodni moje zamówienie ma status "przyjęte do realizacji". Nie odpisują na maile, przynęty zniknęły ze sklepowego menu.Ma ktoś jakieś doświadczenia, co robić w tej sytuacji? Wizyta na najbliższej komendzie? dziękiTrochę piany nabiłem, więc czuję się w obowiązku dopisać koniec przygody.Dotychczasowy dystrybutor marki Manyfik zakończył współpracę z producentem. Sklep dystrybutora zniknął z internetu, zero kontaktu ze strony sprzedawcy, zostałem bez kasy i przynęt.Znalazłem na fb profil producenta, przedstawiłem mu temat.Po interwencji Pana Smolińskiego, właściciela marki Manyfik, koniec końców zamówione przynęty dotarły i zasiliły pudełka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Widział może ktoś z Was jakąś dobrą promocję na Daiwę BG 3000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aslpg Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Widział może ktoś z Was jakąś dobrą promocję na Daiwę BG 3000?https://centrumwedkarskie.pl/posezonowa-wyprzedaz/Daiwa-Ko%C5%82owrotek-BG-3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 https://centrumwedkarskie.pl/posezonowa-wyprzedaz/Daiwa-Ko%C5%82owrotek-BG-3000Dzięki.Tak przeglądam internet od rana i to jest chyba najtaniej, co znalazłem.BG 3500 jest jeszcze taniej, za 399 złRobiłeś może u nich zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi