Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zamawiałem właśnie slidery + gumy, dzis headbanger. Zobaczymy co z tego będzie.

Dzieki za informacje, ze wszystko jest oki;)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Zamawiałem u nich slidery tydzień temu, doszły w cztery dni, towar bez zarzutu.

Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka

zestaw ładny i już sprzedany...

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Tomasz eS

https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/fin-nor-wedki-megalite-travel/s/23789

Fin-nor megalite Travel 30lbs w dwóch długościach do wyboru w fajnej cenie: 315-> 190zl i 271-> 199zl.

Dodam tylko że kilka traveli o podobnych paramrtrach już przerobiłem i jest to pierwszy kij którego akcja to faktycznie fast/x-fast, wydaje mi się ze w końcu znalazłem coś, co ogarnie duże poppery :) Edytowane przez Ziom

Tak, grube ścianki i dolnik o dużej średnicy, jest w nim moc. Wiadomo że jako spinning 400g nie rzuci bo to wędka robiona raczej pod pilkery ale myślę że 180-200g ogarnie bez problemu, za jakiś czas sprawdzę i napiszę. Jak dla mnie grubość blanku w tego typu wędkach ma się nijak do akcji, mam daiwe Megaforce Travel o takich samych parametrach (240cm/400g), ścianki ma grubsze a z trudem rzuca przynętą 150g.

Edytowane przez Ziom

Mieliśmy na statku trzy megaforsy, dwa już połamane, szukam teraz czegoś dla siebie na tuńczyki ok 2-5 kg, łowi się tu na gumy ok 5-6 cali na główkach 30-50 ściągane tuż pod powierzchnią, bo jest dużo ryb latających, myślicie że się toto nada?

Edytowane przez drChlubicz
  • Like 1

Mieliśmy na statku trzy megaforsy, dwa już połamane, szukam teraz czegoś dla siebie na tuńczyki ok 2-5 kg, łowi się tu na gumy ok 5-6 cali na główkach 30-50 ściągane tuż pod powierzchnią, bo jest dużo ryb latających, myślicie że się toto nada?

Według mnie będzie za mocny i zwyczajnie nie będziesz czuł przynety. Do takiego łowienia bardziej Megaforce bo ogarnia ok 40-140g. Jakbys chciał to mam taka wędkę na zbyciu bo mi się dublują.

Witam

Poszukuję travela  SG XLNT lub MPP do 100g, nigdzie nie mogę trafić, są tylko lżejsze wersje, gdyby ktoś wiedział gdzie to proszę o namiar.  Ew. Jakiegoś innego spina w travelu do ok 120 - 130g

Pisz w tym dziale   http://jerkbait.pl/forum/25-kupi%C4%99zamieni%C4%99oddam/

Fajna promocja, przynajmniej wg mnie ???? Helikon wycofuje z oferty kolor CG a w związku z tym cd. wyprzedaży zapoczątkowanych jeszcze w maju.

Dzięki, faktycznie dobre ceny na niektóre produkty :)

https://e-militaria.pl/promocje?producenci=helikon