szpaczek23 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Pobudka Panowie, wreszcie https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/garmin-striker-plus-7sv-fishfinder/p/3305122/https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/garmin-striker-plus-9sv-fishfinder/p/3305128/Z przetwornikiem? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 tak, z GT52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dawać coś z UHD w dobrej cenie ... np garmin echomap ultra 102sv Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak ktoś znajdzie jakieś fajne ceny na duże gumy 20+ dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak ktoś znajdzie jakieś fajne ceny na duże gumy 20+ dajcie znac Mam kilka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak ktoś znajdzie jakieś fajne ceny na duże gumy 20+ dajcie znac Zobacz na redpike.plNa pleciona.pl po wpisaniu kodu BLACK tez masz -20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak ktoś znajdzie jakieś fajne ceny na duże gumy 20+ dajcie znac https://www.facebook.com/978911792197692/posts/3551454658276713/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Pobudka Panowie, wreszcie https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/garmin-striker-plus-7sv-fishfinder/p/3305122/https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/garmin-striker-plus-9sv-fishfinder/p/3305128/Udało się komuś dokonać transakcji w tym sklepie? Dzisiaj rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Udało się komuś dokonać transakcji w tym sklepie? Dzisiaj rano?Próby były, ale nie wyszło[emoji848] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 We're sorry: for some reason Your payment didn't succeed. Possible reasons: Misspelling on Your payment informationTemporary trouble on payment connectionPlease, check Your payment information (cardnumber, CVC number etc.) and try again.If problem still appears, please contact our customer service:customerservice@happyangler.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Wczoraj o 23-ej cos tam kupowalem i poszlo bez problemów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 no ceny strikerów jak na promce sprzed roku wszyscy kupują to i system płacowy nie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Mnie się chyba udało dwa strikery 7sv zamówić. Jeśli dojadą, to jednego mogę odstąpić w normalnej cenie. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 wczoraj nie bylo problemow z platnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosla Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam Czy gdzieś taniej dostanę shimano twin power 4000 PG ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Mnie się chyba udało dwa strikery 7sv zamówić. Jeśli dojadą, to jednego mogę odstąpić w normalnej cenie. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaJesli przez normalną cenę rozumiesz 350 euro to wstępnie rezerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Przez normalną cenę mam na myśli to ile zapłaciłem (1565zł). Poczekajmy aż dojedzie. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Listopada 2020 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Przez normalną cenę mam na myśli to ile zapłaciłem (1565zł). Poczekajmy aż dojedzie. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaJakby kolega Pickerel się nie zdecydował to też bym chętnie kupił w tej cenie , dołożę jeszcze na flaszkę za fatygę . Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 na fishingstore sporo ciekawych pozycji 25% taniej. Zamówiłem np. westin w4, chyba obecnie najtaniej w polskich internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Po raz kolejny sklep Drapieżnik pokazał klasę. Po tym jak kolega z forum kupił Exsence c3000mhg zniknął on z mojego koszyka, jednak po jakimś czasie znowu go tam znalazłem. Cena 1487zł z przesyłką. Jak dla mnie kołowrotek super i w tej cenie to już prawdziwe black Friday. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Vanford 1000 za 687,20 zł siadł z drapieżnika ;]] fl 1000 jest tez w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Vanford 1000 za 687,20 zł siadł z drapieżnika ;]] fl 1000 jest tez w dobrej cenieJuż nie ma ich na stanie zostały chyba tylko 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Szkoda,ze juz mało co zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Może ktoś widział w dobrej cenie termosy Stanleya,będę wdzięczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Regularnie pojawiają się na stronie ibood. Zapisz się do powiadomień, dostaniesz info na mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi