KacperG Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dziekuje,zaraz włączam powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Może ktoś widział w dobrej cenie termosy Stanleya,będę wdzięczny za informacjehttps://workstyle.pl/produkty/akcesoria/termosy-butelki-naczynia-turystyczne,2,10208nie wiem czy to dobre ceny ale jakaś promocja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Gdyby ktoś poszukiwał to na stronie Decathlon w zakładce Koniec serii można wyhaczyć parę woblerów w lepszych cenach, w szczególności Rapalki Magnum w dwóch ciekawych kolorach. Edytowane 28 Listopada 2020 przez bartosz_lukasiewicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 ...skorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 https://pleciona.pl/pl/p/Minn-Kota-POWERDRIVE-45-WSPOTLOCK-MICRO/42673?gclid=EAIaIQobChMImtT19eql7QIVlqt3Ch27sAMbEAEYASAEEgLVe_D_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosla Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Dla zainteresowanychShimano Twin Power 4000 PG 2020Najtaniej jak znalazłem https://bialaryba.pl/kolowrotek-shimano-twin-power-fd-4000-pg-p-13694.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Gdzieś ktoś zauważył z okazji listopadowego szaleństwa promocji jakąś ofertę na Minn Kota Endura Max 55 na poziomie 1600 PLN plus minus ( w kraju ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Czy ktoś z Was już może kupił tajemnicze pudło przynęt pod nazwą MYSTERY FISHING BOX !! Z tego co widać zawartość dedykowana pod konkretną rybkę ale co jest w środku ? https://www.fishingstore.pl/pol_m_Wedkarstwo-Spinningowe_Przynety-sztuczne_MYSTERY-FISHING-BOX-957.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Czy ktoś z Was już może kupił tajemnicze pudło przynęt pod nazwą MYSTERY FISHING BOX !! Z tego co widać zawartość dedykowana pod konkretną rybkę ale co jest w środku ? https://www.fishingstore.pl/pol_m_Wedkarstwo-Spinningowe_Przynety-sztuczne_MYSTERY-FISHING-BOX-957.html Wejdź na kanał Ace'a - tam mówi o tych magicznych, tajemniczych pudłach. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wejdź na kanał Ace'a - tam mówi o tych magicznych, tajemniczych pudłach.Mówisz o FWA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Mówisz o FWA ?Tak, dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Ja dziś oglądałem właśnie.W sumie ciekawa koncepcja ale czy aż tak są w stanie zaskoczyć? hmmm myślę że nie bardzo i lepiej by było jak by takie pudło zawierało przynęty nie dostępne lub ciężko dostępne na naszym rynku. A tak kanibale, westiny, mansy i wiele innych klasyków. Na pewno znajdzie się taki co to zamówi. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez woblery L.E. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 w wielu europejskich sklepach wędkarskich znalazłem w tym roku takie "tajemnicze pudełka". Moda widać jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 O ile FS to bardzo fajny sklep z dobrą obsługą to przytaczanie tu kanałów dla dzieci jest nie na miejscu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Przelej mi te 300 to tez zrobię Ci taki mystery box Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Widziałem na FB, że ktoś kupił to to za 300 zł i na karteczce napisano, że zaoszczędził 17 PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Wydając nigdy nie oszczędzasz.Jest to sprzeczne z logiką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 No nie przesadzajmy, jeśli wiesz ze coś kupisz, to jeśli poświęcisz czas i znajdziesz taniej, oszczędzisz pewną sumę. Co do pudełek, to sprytny sposób sklepów na pozbycie się zalegaczy. Wrzucają kilka killerow, uzupełniają shitem i poszło. W życiu bym tego nie kupił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nie rozumiesz. Jak możesz oszczędzać jeśli wydajesz kasę Możesz powiedzieć, że kupując w jednym miejscu gdzie jest taniej, zamiast w drugim gdzie jest drożej, oszczędziłeś kasę ale ogólnie kupując coś nie oszczędzasz, bo oszczędzanie polega na zbieraniu pieniędzy;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nie rozumiesz. Jak możesz oszczędzać jeśli wydajesz kasę Możesz powiedzieć, że kupując w jednym miejscu gdzie jest taniej, zamiast w drugim gdzie jest drożej, oszczędziłeś kasę ale ogólnie kupując coś nie oszczędzasz, bo oszczędzanie polega na zbieraniu pieniędzy;)Miałem w skarpecie odłożone na mikołaja 1800zł na Certate, dzięki uprzejmości znajomego kupiłem po 1500zł. Tylko jak teraz żyć, nie wiedząc czy zebrałem czy zaoszczędziłem trzy stówki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ojciec zawsze mi mówił zarabia ten ,który bierze kasę do ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Miałem w skarpecie odłożone na mikołaja 1800zł na Certate, dzięki uprzejmości znajomego kupiłem po 1500zł. Tylko jak teraz żyć, nie wiedząc czy zebrałem czy zaoszczędziłem trzy stówki? Oczywista sprawa. Skoro traktujemy to jako zakup niezbedny do egzystencji(a wiadomo ze zakupy kołowrotków do takich należą) i jak wydałeś mniej, niż wiecej to oczywiście zaoszczędziłeś. Brawo Ty[emoji16][emoji1787] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Dla kontrastu, wczoraj żonka wróciła w skowronkach, bo wyskoczyła tylko po spodnie, a wyrwała w promocji również płaszcz i 2 bluzeczki. Pytam dlaczego się tak cieszy, ona że nawet nie mam pojęcia ile zaoszczędziła???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 chyba o ile mniej wydała niż mogłaby wydać. Promocje to taki myk w którym zazwyczaj ludzie kupują rzeczy których normalnie by nie kupili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Miałem w skarpecie odłożone na mikołaja 1800zł na Certate, dzięki uprzejmości znajomego kupiłem po 1500zł. Tylko jak teraz żyć, nie wiedząc czy zebrałem czy zaoszczędziłem trzy stówki? Na pewno nie zaoszczędziłeś. Konsumpcja z reguły nie jest oszczędnością. Po to jest stworzona. Tak jak pisałem wcześniej ,wydając nie oszczędzasz przeczy to logice.Nie twierdze również iż wydawanie jest złe bo na tym opiera się współczesny świat. Po to jest pieniądz ,inwestycje, konsumpcja, hazard oraz inne. Każdego i tak w życiu szlak trafi to czy uzbiera w skarpetę 1000 czy bańkę jakie to ma znaczenie??? Mając nawet dzieci nie wiesz czy nie roztrwonią twojej skarpety czy wykorzystają to inwestując w siebie. It doesn't matter. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi