wedkarski365.pl Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 niektóre firmy tak wysyłają wędki, kilka razy sam tak dostawałem wędki i nic im nie było np z Shimano czy SavaGear. Wiele zależy od przewożących to kurierów. Nie raz i tuba z PCV nie uchroniła wędki od połamania o czym było i tutaj na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Do mnie dzisiaj dotarlo zamowienie z 29.11 z Happy Angler.Wedka na szczescie cala,ale zabezpieczenie praktycznie zadne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 niektóre firmy tak wysyłają wędki, kilka razy sam tak dostawałem wędki i nic im nie było np z Shimano czy SavaGear. Wiele zależy od przewożących to kurierów. Nie raz i tuba z PCV nie uchroniła wędki od połamania o czym było i tutaj na forumW punkt. Wędki luzem w kartonie cały świat przelecą, żeby później DPD złamało ją w tubie PCV w trasie z Gdańska do Gdyni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 dokładnie Marcyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 To już wiemy gdzie wędek nie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 na złówokazję tak samo - wędka wrzucona w kartonik, bez żadnej tuby, na szczęście przyszła cała ale tam już wędki nie zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Że większe jest ryzyko przy zakupie z zagranicy i wysyłką w przedświąteczne dni w czasie pandemii w stosunku do zakupu za rogiem czy online w kraju? A to nowość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 A jak pakują rodzime sklepy wędkarskie? Trochę wędek z polskich sklepów kupuję (czy przez allegro, czy przez ich strony internetowe) i nie przypominam sobie, żeby któraś przesyłka przyszła zapakowana inaczej niż w karton, ew. z jedną warstwę folii bąbelkowej i karton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 FM przysyłał mi kijki w grubych kartonowych tubach. Również jednoskład. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Chyba dużo zależy od wyobraźni sprzedającego. Na cholerę oszczędzać parę złotych i robić sobie kłopot? Przecież wcześniej, czy później pójdzie smród w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Mi z Francji wysłali Blank w kartonowym trójkątnym opakowaniu i w środku Blank był przyklejony taśmą tak żeby wisiał na środku... ????Na szczęście okazał się cały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 A jak pakują rodzime sklepy wędkarskie? Trochę wędek z polskich sklepów kupuję (czy przez allegro, czy przez ich strony internetowe) i nie przypominam sobie, żeby któraś przesyłka przyszła zapakowana inaczej niż w karton, ew. z jedną warstwę folii bąbelkowej i karton.Mimo wszystko im więcej przerzucania paczek to większe ryzyko Wszystkie MC czy St Croix idą w tubach. A reszta typu mikado czy feedery to już różnie. Jednak najczęściej awaria następowała nie przy feederze w kartonie zwykłym tylko w tubie z jakimś amerykańcem bądź japońcem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 a u mnie wciaz cisza z paczka z happy angler....ta sama informacja ze jest w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 FM przysyłał mi kijki w grubych kartonowych tubach. Również jednoskład. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Chyba dużo zależy od wyobraźni sprzedającego. Na cholerę oszczędzać parę złotych i robić sobie kłopot? Przecież wcześniej, czy później pójdzie smród w internecie.Brałem z fishingmart całkiem niedawno Dragony Expressy i w zwykłym kartonie przyjechały i jeszcze śmiać mi się chciało, bo najdłuższy miał skład ok. metra, a karton miał chyba z 1,5 m długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Ja dzisiaj odebrałem swoje zamówienie z Happy angler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Ostatnio kupowałem 3 wędki u polskich sprzedawców z allegro i w plecionie Każda była mocno opatulona w folię bąbelkową + karton lub tuba. Chińczyk z Piscifun też porządnie zapakował muchówkę w maju tego roku. Można? Można... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Grudnia 2020 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Chyba niezłe ceny na Swimy i Bustery, może nie jakiś szał, ale taniej nie znalazłem.https://www.redpike.pl/product-pol-7348-Przyneta-Westin-Swim-Glidebait-15cm-115g-Sinking-3D-Oliveoil-Perch.htmlhttps://www.redpike.pl/product-pol-9354-Jerk-Westin-Swim-Glidebait-12cm-53g-Suspending-Stamped-Goby.htmlTrochę innych pozycji również w niezłych cenach. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) https://directlures.com/ przynęty relax https://directlures.com/kategoria-produktu/zestawy/ fajna opcja na prezent Edytowane 22 Grudnia 2020 przez intoxication Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Westiny W3 poniżej 3 stówek:https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/westin-w3-powershad-t-spinnspo-2.htmlhttps://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/westin-w3-powercast-t-83-248-cm-xh-20-80-g-2pcs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Westiny W3 poniżej 3 stówek:https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/westin-w3-powershad-t-spinnspo-2.htmlW tym sklepie w zależności od wyboru kraju są inne ceny na ten sam produkt:Polska €77.20, Anglia €78.90, USA €63.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 W tym sklepie w zależności od wyboru kraju są inne ceny na ten sam produkt:Polska €77.20, Anglia €78.90, USA €63.10.To i tak cena dobra, ktoś już od nich zamawiał? Ile za wysyłkę cenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Niecały miesiąc temu składałem zamówienie na kilka rzeczy. Przesyłka o ile dobrze pamiętam około 18€. W cztery dni po zamówieniu przesyłka była u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Niecały miesiąc temu składałem zamówienie na kilka rzeczy. Przesyłka o ile dobrze pamiętam około 18€. W cztery dni po zamówieniu przesyłka była u mnie.potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Niecały miesiąc temu składałem zamówienie na kilka rzeczy. Przesyłka o ile dobrze pamiętam około 18€. W cztery dni po zamówieniu przesyłka była u mnie.Strasznie droga ta przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Strasznie droga ta przesyłka Normalna cena, przesyłki kurierskie z UE kosztują od 12,00 EU w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Aku LifePO4 niemieckie w dobrych cenach (100Ah - 400€), nie wiem jak wysyłka do PL, w DE darmowa: https://www.carplounge.de/de/loungebox-outdoor-power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi