Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.am-angelsport-onlineshop.com/daiwa-tatula-type-r-ct-100hsl-baitcastrolle/ bardzo fajna cena, gdyby ktoś miał doświadczenie z zakupami z Niemiec i ewentualnie chciałby się podzielić kosztami wysyłki to proszę niech da znać, bo chętnie przygarnął bym taki multik.

• 2 tygodnie później...

Może nie do końca klasyczna promocja na produkt. Ale polecam korzystać z programów cashbackowych. Ja korzystam z goodie, ale są inne np. planet plus. Żaden nie jejst idealny, każdemu można zarzucić, że nie zawsze nalicza. Ale i tak polecam. Współpracuje z bardzo wieloma platformami sprzedażowymi. Allegro, aliexpress, również że sklepami stacjonarnym. Jest tego masa.

Z mojego doświadczenia, zwrot 9zł z zakupu Aku li-ion na Ali za 155zł, czy 44zł z lodówki za 1800zł w neonecie.

Grosz do grosza i ze 2,3 razy w roku można wypłacić stówkę zwrotu :)

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Może nie do końca klasyczna promocja na produkt. Ale polecam korzystać z programów cashbackowych. Ja korzystam z goodie, ale są inne np. planet plus. Żaden nie jejst idealny, każdemu można zarzucić, że nie zawsze nalicza. Ale i tak polecam. Współpracuje z bardzo wieloma platformami sprzedażowymi. Allegro, aliexpress, również że sklepami stacjonarnym. Jest tego masa.

Z mojego doświadczenia, zwrot 9zł z zakupu Aku li-ion na Ali za 155zł, czy 44zł z lodówki za 1800zł w neonecie.

Grosz do grosza i ze 2,3 razy w roku można wypłacić stówkę zwrotu :)

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Nie korzystałem - dziękuję - sprawdzę. Wygląda na to, że nie powinno boleć :D