Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Goodie strasznie oszukuje na cashbackach. Tipli znacznie lepsze i ma eBaya.

Dokładnie potwierdzam Goodie nalicza tak cachback jak w promocji mediaexpert  do -70% a za te -70 jest jedna rzecz o kosmicznej cenie a reszta -10

w reklamie - pisza do 3% allegro - nie zdarzyło mi się zeby naliczyli wiecej niż 1-1,5%

a jeszcze co chwile odrzucaja  reklamacje

Aliexpres tam zupełna samowolka - nigdy nie dostałem tyle ile reklamują

Refunder jeszcze wieksze kombinator - 150 dni czekam na zwrot 50 gr od zakupu

nie znam Tipli o którym pisze Mekamil

to sie nie wypowiem

jakby ktoś kupował coś na allegro w sport i turystka za ponad 200 zł to dają 15 monet (jakies 15 zł) w dniach 8-10.02

https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-zgarnij-15-monet-przy-zakupie-od-200-zl-z-kategorii-sport-i-turystyka-0ARDo9EVjtA?utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=digidip+PL&tduid=69e5bd8bfa1c3439cd51e9a91a84c120

Edytowane przez wuran
  • Like 1

20 zł rabatu dla nowych na allegro przy zakupie za min. 50 zł

działa też na kontach na których nikt od roku nie kupował,

https://allegro.pl/zobacz/kupon-na-pierwsze-zakupy?tduid=7db4df00a872e9eb9839e3c225609097&utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=digidip+PL

Edytowane przez wuran
  • Like 1

Na razie nic nie czuje, morduje sprzedawców. Do prowizji osiem procent doszło dopłacanie  przez sprzedających do Smarta. Kolejna opłata.

Andrzej, sprzedaj coś wędkarskiego to się okaże, że prowizja wynosi 10% :(

Edytowane przez Dano.

Im szybciej alledrogo padnie tym szybciej luka się zapełni. Ja płakał nie będę. Może świstak się reaktywuje na poważnie? Andrzej może nadszedł czas kasę przeznaczoną na prowizje inwestować we własną stronę ...

Na tą chwile nie ma szans aby padło, uwierz, za długo w ty siedzę i to niestety ze szkodą dla Nas wszystkich i całego e-handlu w Polsce biorąc pod uwagę wszystkie czynniki.

Allegro ma potworną siłę bo nawet przy drobnych zakupach mając smart nie płacisz za transport. Jak sprzedajesz coś za 40-50 zł to mając normalny, nieduży narzut nie jesteś w stanie dać transportu gratis.   Poza tym pierwsze miejsce w wyszukiwarkach czy tez program ochrony kupujących.

Znaczenie ma również brak poważnej konkurencji, wycinają ich w pień albo wykupują .

a na czym to polega ?

bo mnie ostatnio załatwili pobierając prowizje od kwoty za przesyłkę

Tu masz wszystko.

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/metody-dostawy/jak-dziala-program-szybkich-dostaw-ww2yxRDgPSK

Generalnie chodzi o to że jak nie spełnisz warunków w większości nie do spełnienia w przypadku przesyłek Smart przez Inpost to dopłacasz do przesyłki 0,99 albo 1,99 zł .

I tym sposobem ściągną ze mnie dodatkowo kilka setek miesięcznie ale uwaga - nie tylko ze mnie - de facto z kupujących również. Ceny już poszły w górę a mimo tego taniej można kupić drobiazgi na Allegro w programie Smart biorąc pod uwagę to, że gdzie indziej zapłacisz za transport.

Edytowane przez godski

Allegro ma potworną siłę bo nawet przy drobnych zakupach mając smart nie płacisz za transport. Jak sprzedajesz coś za 40-50 zł to mając normalny, nieduży narzut nie jesteś w stanie dać transportu gratis.   Poza tym pierwsze miejsce w wyszukiwarkach czy tez program ochrony kupujących.

Tu masz wszystko.

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/metody-dostawy/jak-dziala-program-szybkich-dostaw-ww2yxRDgPSK

Generalnie chodzi o to że jak nie spełnisz warunków w większości nie do spełnienia w przypadku przesyłek Smart przez Inpost to dopłacasz do przesyłki 0,99 albo 1,99 zł .

I tym sposobem ściągną ze mnie dodatkowo kilka setek miesięcznie ale uwaga - nie tylko ze mnie - de facto z kupujących również. Ceny już poszły w górę a mimo tego taniej można kupić drobiazgi na Allegro w programie Smart biorąc pod uwagę to, że gdzie indziej zapłacisz za transport.

ale ja nie mam smart

sprzedałem coś za 50 zł przesyłka 15

prowizje 6,5 zł pobrali złodzieje

10% od kwoty za towar +kwoty przesyłki

Ja nie chcę zadnego amazona. Marzy mi się stare, dobre allegro z normalnymi prowizjami, a nie stawkami z lombardu. Gdzie te kuzwa wszystkie urzędy antymonopolowe co to miały strzec nas przed monopolem ? Przecież wszyscy wiedzą, że alledrogo i olx to jeden wielki moloch i monopol.

• Like 2

20 zł rabatu dla nowych na allegro przy zakupie za min. 50 zł

działa też na kontach na których nikt od roku nie kupował,

https://allegro.pl/zobacz/kupon-na-pierwsze-zakupy?tduid=7db4df00a872e9eb9839e3c225609097&utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=digidip+PL

Z tego co widzę promocja była czasowa :) 18-20 stycznia 2021

Z tego co widzę promocja była czasowa :) 18-20 stycznia 2021

a ja w regulaminie  w pkt 6 widzę że 9-11 lutego 2021 :) ale fakt, ze są dwa regulaminy po sa to kolejne edycje, jest edycja 5 któa trwała 18-20 stycznia, teraz jest edycja 6

https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-odbierz-kupon-rabatowy-20-zl-na-pierwsze-zakupy-na-allegro-6-5LAx894nqfY

Edytowane przez wuran
  • Like 1