Mekamil Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Goodie strasznie oszukuje na cashbackach. Tipli znacznie lepsze i ma eBaya. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Goodie strasznie oszukuje na cashbackach. Tipli znacznie lepsze i ma eBaya. Dokładnie potwierdzam Goodie nalicza tak cachback jak w promocji mediaexpert do -70% a za te -70 jest jedna rzecz o kosmicznej cenie a reszta -10w reklamie - pisza do 3% allegro - nie zdarzyło mi się zeby naliczyli wiecej niż 1-1,5% a jeszcze co chwile odrzucaja reklamacje Aliexpres tam zupełna samowolka - nigdy nie dostałem tyle ile reklamują Refunder jeszcze wieksze kombinator - 150 dni czekam na zwrot 50 gr od zakupu nie znam Tipli o którym pisze Mekamilto sie nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 U Mefisto Exsence w dobrej cenie https://www.mefistofishing.pl/shimano-exsence-4000mxg-new-2017-p-1749.html?fbclid=IwAR0ub6-3sxOrXQ2Bhp4bTvSsq6STz3FoegQQEzH6NVQfyMc2pgN53GmGssw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) jakby ktoś kupował coś na allegro w sport i turystka za ponad 200 zł to dają 15 monet (jakies 15 zł) w dniach 8-10.02https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-zgarnij-15-monet-przy-zakupie-od-200-zl-z-kategorii-sport-i-turystyka-0ARDo9EVjtA?utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=digidip+PL&tduid=69e5bd8bfa1c3439cd51e9a91a84c120 Edytowane 8 Lutego 2021 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Szukam nowego Vańka z 2016 roku w rozmiarze 2500 / 3000. Gdyby ktoś przypadkiem trafił na "wyprzedaż" w dobrej cenie to proszę o kontakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Też chętnie przygarnę C 3000 i z góry dziękujęTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) 20 zł rabatu dla nowych na allegro przy zakupie za min. 50 złdziała też na kontach na których nikt od roku nie kupował,https://allegro.pl/zobacz/kupon-na-pierwsze-zakupy?tduid=7db4df00a872e9eb9839e3c225609097&utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=digidip+PL Edytowane 9 Lutego 2021 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Allegro chyba czuję, że Alliexpress depczę po piętach... a może nawet i dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Allegro chyba czuję, że Alliexpress depczę po piętach... a może nawet i dalejNa razie nic nie czuje, morduje sprzedawców. Do prowizji osiem procent doszło dopłacanie przez sprzedających do Smarta. Kolejna opłata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Na razie nic nie czuje, morduje sprzedawców. Do prowizji osiem procent doszło dopłacanie przez sprzedających do Smarta. Kolejna opłata.Andrzej, sprzedaj coś wędkarskiego to się okaże, że prowizja wynosi 10% Edytowane 9 Lutego 2021 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Im szybciej alledrogo padnie tym szybciej luka się zapełni. Ja płakał nie będę. Może świstak się reaktywuje na poważnie? Andrzej może nadszedł czas kasę przeznaczoną na prowizje inwestować we własną stronę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Obrzydliwie tanie Salmo i Savage Gear https://www.sklep-presto.pl/kategoria/woblery-12005/?q=salmo https://www.sklep-presto.pl/wyszukiwarka/0/0/,,,,,,,,,,,,/1/?q=savage+gear 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Na razie nic nie czuje, morduje sprzedawców. Do prowizji osiem procent doszło dopłacanie przez sprzedających do Smarta. Kolejna opłata.a na czym to polega ?bo mnie ostatnio załatwili pobierając prowizje od kwoty za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Im szybciej alledrogo padnie tym szybciej luka się zapełni. Ja płakał nie będę. Może świstak się reaktywuje na poważnie? Andrzej może nadszedł czas kasę przeznaczoną na prowizje inwestować we własną stronę ...Na tą chwile nie ma szans aby padło, uwierz, za długo w ty siedzę i to niestety ze szkodą dla Nas wszystkich i całego e-handlu w Polsce biorąc pod uwagę wszystkie czynniki. Allegro ma potworną siłę bo nawet przy drobnych zakupach mając smart nie płacisz za transport. Jak sprzedajesz coś za 40-50 zł to mając normalny, nieduży narzut nie jesteś w stanie dać transportu gratis. Poza tym pierwsze miejsce w wyszukiwarkach czy tez program ochrony kupujących.Znaczenie ma również brak poważnej konkurencji, wycinają ich w pień albo wykupują . a na czym to polega ?bo mnie ostatnio załatwili pobierając prowizje od kwoty za przesyłkęTu masz wszystko. https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/metody-dostawy/jak-dziala-program-szybkich-dostaw-ww2yxRDgPSK Generalnie chodzi o to że jak nie spełnisz warunków w większości nie do spełnienia w przypadku przesyłek Smart przez Inpost to dopłacasz do przesyłki 0,99 albo 1,99 zł .I tym sposobem ściągną ze mnie dodatkowo kilka setek miesięcznie ale uwaga - nie tylko ze mnie - de facto z kupujących również. Ceny już poszły w górę a mimo tego taniej można kupić drobiazgi na Allegro w programie Smart biorąc pod uwagę to, że gdzie indziej zapłacisz za transport. Edytowane 9 Lutego 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Allegro ma potworną siłę bo nawet przy drobnych zakupach mając smart nie płacisz za transport. Jak sprzedajesz coś za 40-50 zł to mając normalny, nieduży narzut nie jesteś w stanie dać transportu gratis. Poza tym pierwsze miejsce w wyszukiwarkach czy tez program ochrony kupujących. Tu masz wszystko. https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/metody-dostawy/jak-dziala-program-szybkich-dostaw-ww2yxRDgPSK Generalnie chodzi o to że jak nie spełnisz warunków w większości nie do spełnienia w przypadku przesyłek Smart przez Inpost to dopłacasz do przesyłki 0,99 albo 1,99 zł .I tym sposobem ściągną ze mnie dodatkowo kilka setek miesięcznie ale uwaga - nie tylko ze mnie - de facto z kupujących również. Ceny już poszły w górę a mimo tego taniej można kupić drobiazgi na Allegro w programie Smart biorąc pod uwagę to, że gdzie indziej zapłacisz za transport.ale ja nie mam smartsprzedałem coś za 50 zł przesyłka 15prowizje 6,5 zł pobrali złodzieje10% od kwoty za towar +kwoty przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Poczują to oni Amazona który zapowiedział wejście na nasz rynek. I dobrze akurat tutaj przyda się konkurencja na rynku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Ja nie chcę zadnego amazona. Marzy mi się stare, dobre allegro z normalnymi prowizjami, a nie stawkami z lombardu. Gdzie te kuzwa wszystkie urzędy antymonopolowe co to miały strzec nas przed monopolem ? Przecież wszyscy wiedzą, że alledrogo i olx to jeden wielki moloch i monopol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABL0 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 no to przecież wejdzie amazon i nie będzie monopolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Panowie, to wątek Promocje, a nie jakieś pogawędki o platformach sprzedaży. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Wchodzi i coś nie może wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Na Amazonie wcale nie jest tak wesoło. Przeglądałem prowizje i w zasadzie na allegro jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Serio, czy naprawdę trzeba na zielono pisać. Macie jakieś wieści o ciekawych promocjach to się dzielcie, to wątek do tego stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Ok,ok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 20 zł rabatu dla nowych na allegro przy zakupie za min. 50 złdziała też na kontach na których nikt od roku nie kupował,https://allegro.pl/zobacz/kupon-na-pierwsze-zakupy?tduid=7db4df00a872e9eb9839e3c225609097&utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=digidip+PL Z tego co widzę promocja była czasowa 18-20 stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Z tego co widzę promocja była czasowa 18-20 stycznia 2021a ja w regulaminie w pkt 6 widzę że 9-11 lutego 2021 ale fakt, ze są dwa regulaminy po sa to kolejne edycje, jest edycja 5 któa trwała 18-20 stycznia, teraz jest edycja 6https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-odbierz-kupon-rabatowy-20-zl-na-pierwsze-zakupy-na-allegro-6-5LAx894nqfY Edytowane 10 Lutego 2021 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi