Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie zdecydowanie tego miejsca nie zabraknie, ja uzywam Liion i bez problemu upchne tam 30Ah, a taka 12Ah na jeden dzien to znika w tej torbie.

Może gdybyś chciał ołowiaka 50Ah wsadzic to bedzie problem.

BTW to bardzo mnie śmieszy cena big covera, za 100€ to masz piękny plecak wyprawowy Ospreya z masą funkcji, top materiałami i perfekcyjnym wykonaniem, a nie torebkę na echo. Nie dziwię się, ze cena za to podawana jest tylko na priv ;))

• Like 2

Wg mnie zdecydowanie tego miejsca nie zabraknie, ja uzywam Liion i bez problemu upchne tam 30Ah, a taka 12Ah na jeden dzien to znika w tej torbie.

Może gdybyś chciał ołowiaka 50Ah wsadzic to bedzie problem.

BTW to bardzo mnie śmieszy cena big covera, za 100€ to masz piękny plecak wyprawowy Ospreya z masą funkcji, top materiałami i perfekcyjnym wykonaniem, a nie torebkę na echo. Nie dziwię się, ze cena za to podawana jest tylko na priv ;))

Bardzo proszę,żebyś nie oceniał naszego produktu nie mając go w ręku,gdyż te oceny są krzywdzące,a co do cen są dostępne bez problemu na stronie :

https://bigcover.pl/#zamowienie

Bigcover jest zrobiony w Polsce z materiałów bardzo dobrej jakości,klienci są zawsze pod wrażeniem jakości i solidności wykonania,gdy go już otrzymają do ręki.

• Like 1

A moze znasz taki parametr tego sprzetu jak mini.alna odległość ostrzenia ? Bo w opisie lornetki nikt nie smiał wspomniec. Sprzet ze sredniej polki przy tym powiekszeniu powinien miec ze 2 m. Wbrew pozorom to nardzo wazny parametr np przy obserwacji ptaków przy karmiku

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ostrzy dokładnie z odległości 2 metry 80 centymetrów. Sprawdzone z miarką z ciekawości, choć nie zależy mi w ogóle na tym parametrze. Z takiej odległości nie potrzebuję lornetki ;)

Ostrzy dokładnie z odległości 2 metry 80 centymetrów. Sprawdzone z miarką z ciekawości, choć nie zależy mi w ogóle na tym parametrze. Z takiej odległości nie potrzebuję lornetki ;)

a ja potrzebuje do podgladania ptaków w karmiku - w zasadzie moja zona uzywa do tego

Nie wiem czy było. Dobra cena torby na echo 9"

https://m.olx.pl/d/oferta/torba-do-echosondy-CID767-IDzZNH6.html

Kupiłem do 9 Garmina i naprawdę polecam, w porównaniu do innych ofert taniocha, drugi rok jeździ na rybki i zero przetarć itp.

Pozdrawiam i połamania

Edytowane przez balikus

• 2 tygodnie później...

Nie wiem czy warto ale może ktoś jest z okolic Chełma

https://licytacje.komornik.pl/Notice/Details/539202

Byłem, okazje były na początku licytacji ,finalnie niektóre pod koniec zupełnie nimi nie były. Silniki pochodziły z kradzieży, w niektórych nie było spodzin ,zamieszanie podczas licytacji, licytujesz lecz nie masz pewności do końca co .Jeden z silnikow ktoś wylicytował drożej niż można taki kupić na rynku wtórnym .Nie było żadnej możliwości sprawdzenia silników, które leżały na paletach jak na złomowisku. Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 4

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ironicznie promocja bo z tego co kojarzę to sprzedany chwilę temu na jerkowej, koleżeńskiej giełdzie za 1200PLN

https://www.olx.pl/d/oferta/phenix-962-xul-nie-st-croix-lamiglas-matagi-suzuki-blaas-kraag-CID767-IDLS0IQ.html

Do tego ten opis typowy dla Janusza marketingu.

"( Nie St Croix, Lamiglas, Matagi, Suzuki, Blaas, Kraag)"

• Like 2