wuran Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 kurtka Columbia "Pike Lake" na chłodnie dni oprócz nazwy nie bardzo wędkarska, choć ocieplana i materiał impregnowany https://www.limango.pl/shop/columbia/kurtka-zimowa-pike-lake-w-kolorze-czerwono-czarnym-2-11839942?category=mezczyzna są tez inne rzeczy Columbii przecenione https://www.limango.pl/shop/columbia?category=mezczyzna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 kurtka Columbia ocieplana w dobrej ceniehttps://worldbox.pl/kurtka-columbia-horizon-explorer-insulated-jacket-eo1516-334.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Ta Columbia to porządna marka? Coś na poziomie The North Face? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Ta Columbia to porządna marka? Coś na poziomie The North Face?Ogólnie to nie, ale pewnie ma ciuchy lepsze i gorsze. Jak chyba wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Ta Columbia to porządna marka? Coś na poziomie The North Face? Bardzo porządna marka,jakościowo podobnie jak North Face tyle że o wiele tańsza i rownież szyta w chinach ...mam bluzy i kurtke kóre używam kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Ta Columbia to porządna marka? Coś na poziomie The North Face?No taki North Face dla ubogich. Lepsze niż marketowe, typu Decathlon, gorsze niż markowe outdorowe. Szału nie ma, ale w dobrej cenie można zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 No taki North Face dla ubogich. Lepsze niż marketowe, typu Decathlon, gorsze niż markowe outdorowe. Szału nie ma, ale w dobrej cenie można zaryzykować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Jak chcecie markowo i tanio bez zderzania się głową z łapami to polecam TK maxx i duuużo cierpliwości. Naprawdę przy odrobinoe farta można kupić świetnie rzeczy w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) W Tk Maxx naprawdę dużo cierpliwości trzeba, trafiasz co jest, a nie co chcesz, ale można wyrwać w super cenach. Jak ktos ma blisko, to pod Berlinem jest outlet TNF, duży wybór i ceny całkiem. Sobota rano najlepszy moment.<...> Edytowane 11 Listopada 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Dzięki za opinie, zamówiłem tą kurteczkę Columbia z ostatniego linka, tak że osobiście przekonam się, jak się ma do mojej trochę już znoszonej TNF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 No taki North Face dla ubogich. Lepsze niż marketowe, typu Decathlon, gorsze niż markowe outdorowe. Szału nie ma, ale w dobrej cenie można zaryzykować.Ja wiem czy taki dla ubogich?Dla przeciętnie zarabiającego człowieka tanio nie jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Mimo wszystko lepsze niż marka 4F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Od 4F to chyba wszystko jest lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 A polecicie mi dobre spodnie dresowe do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Szukaj Fruit Of The Loom jak najwięcej bawełny , nie pamiętam od ilu lat je noszę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Ja wiem czy taki dla ubogich?Dla przeciętnie zarabiającego człowieka tanio nie jest.To jest taka firma jak na przykład Regatta czy cos w ten deseń. Jakość bez szału, a kreują sie na top end. Później chodzi po taniości we wszelkiej maści outletach,tkmaxxax itp. Tak ogólnie to żadnej dobrej odzieży nie powinno sie kupować po regularnych cenach... bo to szalone ceny, ale posezonowe obniżki itp są już bardziej przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk85 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Co do dresów to kupiłem ostatnio te: https://zlowokazje.pl/t/spodnie-wedkarskie/fox-rage-joggersJestem mega zadowolony, tylko uwaga z rozmiarem musiałem kupić mniejszy niż normalnie nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 A polecicie mi dobre spodnie dresowe do domu?Ja używam tych z Lidla, śmieszne pieniądze a przyzwoita jakość. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Ja używam 4f. Mam spodnie i kurtkę. Ciuchy narciarskie te z dermizaxem i złego słowa nie powiem. Wręcz przeciwnie jeśli kupicie w dobrej cenie to polecam bardzo. Zarówno kurtka jak i spodnie pomimo kilku przycierek mają się dobrze. Mam też kurtkę spider i dużej różnicy nie odczuwam. Może za rzadko i za mało bywam na nartach aby poczuć różnicę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 to sobie wypróbujcie np. Arc'teryx... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Co do 4F, to złego słowa powiedzieć nie mogę.Nie wiem skąd macie jakieś źle doświadczenia. Noszę kurtki i softshelle od wielu lat, zarówno na co dzień jak i na ryby. Droższych ubrań nie kupuję, ale jak taka kurtka czy bluza wytrzymuje 4-5 lat codziennego chodzenia, również na ryby, po krzakach, to chyba nie jest źle.A kupuje najczęściej w outletach ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Od Acteryxa mam spodnie i czapkę, ale znow się powtórzę. Pewnie za mało i za rzadko używam aby poczuć dużą różnicę. Używam wszystkiego zamiennie w zależności od tego jak temp. na zewnątrz panuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Dobra oferta na uzywane na tenryu, mi sie udalo kupic M-aire MG-53MLS UD Fishing Rod 5'3" glass https://www.ebay.co.uk/itm/Tenryu-Rayz-Spectra-RZS51LL-rod-/144280461503?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=710-127635-2958-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Jakby co to pamiętajcie, że UK już nie jest w UE, więc bezlitośnie dowalają VAT, a w przypadku przesyłek powyżej 150 EUR jeszcze trzeba się bujać ze złożeniem pełnomocnictwa do odprawienia przesyłki w naszym imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 cena świetna nic tylko brać https://ibait.pl/categories/kolowrotki/z-przednim-hamulcem/z-przednim-hamulcem-shimano/sustain-fj/shimano-sustain-fj-c3000-xg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi