Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś jeszcze nie zaglądał to proponuje https://sklepdrapieznik.pl/ zrobili prawdziwą wyprzedaż. Jest tanio. Serio. Brawo![/quote

Też zaszalałem. Zawsze chciałem steeza, to mam steeza. Plus kaca moralnego. Jak mnie będzie dręczyć, to pewnie wyląduje na jb.

Z drugiej strony przy takiej złotówce, to taniej już pewnie nie będzie.

• Like 2

Też zaszalałem. Zawsze chciałem steeza, to mam steeza. Plus kaca moralnego. Jak mnie będzie dręczyć, to pewnie wyląduje na jb.

Z drugiej strony przy takiej złotówce, to taniej już pewnie nie będzie.

Pomęczy, pomęczy i przestanie. Ja mam tak za każdym razem :D

Edytowane przez dnk
  • Like 1

Ktoś zamawiał? Ja z kolegą zamówiliśmy i cisza, zero potwierdzenia na e-mail.

Dodzwonić się nie sposób.

Witaj,

Uzyskałeś jakąś odpowiedź, bądź potwierdzenie z tego sklepu?

Już miałem coś zamawiać, ale trafiłem na Twój post i zastanawiam się, czy sklep jest wiarygodny.

Ktoś z forumowiczów robił już zamówienie u nich?

Pozdrawiam.

Witaj,

Już miałem coś zamawiać, ale trafiłem na Twój post i zastanawiam się, czy sklep jest wiarygodny.

Pozdrawiam.

Był kontakt, system im się wysypał i walczą z tym.

• Like 2

Witaj,

Pozdrawiam.

Ogólnie jest to sklep prowadzony przez Centrum Wędkarstwa w Gdańsku, więc możesz zamawiać. Ja zamawiałem Versusa 3080, po interwencji telefonicznej zamówienie się odnalazło, ale tak jak Andrzej mówi, system im ześwirował. Dzisiaj już mam potwierdzenie nadania paczki. 

• Like 2

https://nizel.pl/promocje/

Ponoć duże przynęty DAM najtaniej w Polsce

W fajne cenie są te duże jerki DAM'a. Skusiłem się na okonia, piękny złoto-oliwkowo-zielony opalizujący kolor, moim zdaniem super na czystą płytką wodę. Tylko obawiam się, że na testy faktycznej skuteczności będę musiał poczekać do maja - stąd pytanie, czy ktoś je już testował? 

Tak, mam i testowałem. Pomimo dużej wagi, można łowić w wodzie nawet 1-1,5m (tylko kij ze szczytówką do góry) Fajna praca, może nie tak szeroka jak Sweeper i Slider 12, 16, ale i tak fajna akustyka. Na całe szczęście dali mały ogonek, który fajnie, drobno wibruje i nie gasi pracy przynęty. Aby mieć przesyłkę gratis, dokupiłem w piątek tę przynętę do przesyłki (za 19zeta   zlowokazje.pl) ;)

W kilku punktach zaskoczyłeś mnie całkowicie. Kupowałem u nich kilkakrotnie. tylko raz mieli opóźnienie zrekompensowane gratisami. Torebki foliowe? ...nigdy,.Zawsze firmowe opakowania! Dzisiaj poszło zamówienie. Przed nami piąteczek, potem weekend. Dam sygnał jak przesyłka dojdzie do mnie.

PS robię zamówienia dla siebie lub dołączam zapotrzebowania dla moich kumpli ... od 299 pln przesyłka gratis ;)

Dzisiaj odebrałem przesyłkę :)  :good:

Jeśli komuś wpadnie w oko jakaś promocja na młynek Shimano Stradic FL to proszę o informację.

Dziękuję

Trochę późno się obudziłeś właśnie promocje się pokończyły w miętusie też były po 620, teraz to pewnie najszybciej po świętach/ nowym roku.