fonix Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jak ktoś jeszcze nie zaglądał to proponuje https://sklepdrapieznik.pl/ zrobili prawdziwą wyprzedaż. Jest tanio. Serio. Brawo![/quote Też zaszalałem. Zawsze chciałem steeza, to mam steeza. Plus kaca moralnego. Jak mnie będzie dręczyć, to pewnie wyląduje na jb.Z drugiej strony przy takiej złotówce, to taniej już pewnie nie będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) W miętusie tez dobre promo Np stradic czy twin power i wiele innych ciekawych rzeczy https://www.sklep-mietus.pl/kolowrotki-z-przednim-hamulcem/18351-kolowrotek-shimano-stradic-fl-2500-022255225823.html?search_query=Stradic&results=97https://www.sklep-mietus.pl/kolowrotki-z-przednim-hamulcem/18351-kolowrotek-shimano-stradic-fl-2500-022255225823.html?search_query=Stradic&results=97 Edytowane 26 Listopada 2021 przez Siwy gołąb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Też zaszalałem. Zawsze chciałem steeza, to mam steeza. Plus kaca moralnego. Jak mnie będzie dręczyć, to pewnie wyląduje na jb.Z drugiej strony przy takiej złotówce, to taniej już pewnie nie będzie.Pomęczy, pomęczy i przestanie. Ja mam tak za każdym razem Edytowane 26 Listopada 2021 przez dnk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Namówiliście mnie... Drapieżnik i Miętus zarobieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 W miętusie tez dobre promo Fotel na spławik i ochraniacz na palec kupiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Fotel na spławik i ochraniacz na palec kupiłem Dobrze ze cokolwiek kupiłeś Za chwilę nawet tego nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 A ja NIC nie kupiłem????Jak tylko zobaczyłem coś interesującego, zadawałem sobie pytanie: Andrzej, na ch..j Ci to potrzebne? Wszystko masz. A. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Źle Andrzej myślisz, oprócz nach..i, są jeszcze przydasie. Myśl dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Jak zobaczę przydasia, zadaję sobie to samo pytanie ????A mam jeszcze stojadełka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Ktoś zamawiał? Ja z kolegą zamówiliśmy i cisza, zero potwierdzenia na e-mail.Dodzwonić się nie sposób. Witaj,Uzyskałeś jakąś odpowiedź, bądź potwierdzenie z tego sklepu?Już miałem coś zamawiać, ale trafiłem na Twój post i zastanawiam się, czy sklep jest wiarygodny.Ktoś z forumowiczów robił już zamówienie u nich?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Witaj,Uzyskałeś jakąś odpowiedź, bądź potwierdzenie z tego sklepu?Już miałem coś zamawiać, ale trafiłem na Twój post i zastanawiam się, czy sklep jest wiarygodny.Ktoś z forumowiczów robił już zamówienie u nich?Pozdrawiam.Był kontakt, system im się wysypał i walczą z tym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 To jest chyba sklep wmh, więc raczej powinno być ok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 W zeszłym tygodniu robiłem zakupy, przy płatności wyszło że to jakiś sklep córka wmh, następnego dnia dostałem tracking do paczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Ktoś zamawiał? Ja z kolegą zamówiliśmy i cisza, zero potwierdzenia na e-mail.Dodzwonić się nie sposób.Dziś dostałem maila że paczka wychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Witaj,Uzyskałeś jakąś odpowiedź, bądź potwierdzenie z tego sklepu?Już miałem coś zamawiać, ale trafiłem na Twój post i zastanawiam się, czy sklep jest wiarygodny.Ktoś z forumowiczów robił już zamówienie u nich?Pozdrawiam.Ogólnie jest to sklep prowadzony przez Centrum Wędkarstwa w Gdańsku, więc możesz zamawiać. Ja zamawiałem Versusa 3080, po interwencji telefonicznej zamówienie się odnalazło, ale tak jak Andrzej mówi, system im ześwirował. Dzisiaj już mam potwierdzenie nadania paczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dziękuję wszystkim za rozjaśnienie tematu. Zamawiam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 https://nizel.pl/promocje/Ponoć duże przynęty DAM najtaniej w PolsceW fajne cenie są te duże jerki DAM'a. Skusiłem się na okonia, piękny złoto-oliwkowo-zielony opalizujący kolor, moim zdaniem super na czystą płytką wodę. Tylko obawiam się, że na testy faktycznej skuteczności będę musiał poczekać do maja - stąd pytanie, czy ktoś je już testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Tak, mam i testowałem. Pomimo dużej wagi, można łowić w wodzie nawet 1-1,5m (tylko kij ze szczytówką do góry) Fajna praca, może nie tak szeroka jak Sweeper i Slider 12, 16, ale i tak fajna akustyka. Na całe szczęście dali mały ogonek, który fajnie, drobno wibruje i nie gasi pracy przynęty. Aby mieć przesyłkę gratis, dokupiłem w piątek tę przynętę do przesyłki (za 19zeta zlowokazje.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dzięki BOB. Pozostaje niecierpliwie czekać na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Revo beast 41 lp lh za 9 stówek do kupienia w pleciona.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 W kilku punktach zaskoczyłeś mnie całkowicie. Kupowałem u nich kilkakrotnie. tylko raz mieli opóźnienie zrekompensowane gratisami. Torebki foliowe? ...nigdy,.Zawsze firmowe opakowania! Dzisiaj poszło zamówienie. Przed nami piąteczek, potem weekend. Dam sygnał jak przesyłka dojdzie do mnie.PS robię zamówienia dla siebie lub dołączam zapotrzebowania dla moich kumpli ... od 299 pln przesyłka gratis Dzisiaj odebrałem przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Jeśli komuś wpadnie w oko jakaś promocja na młynek Shimano Stradic FL to proszę o informację. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Teraz może być ciężko niestety. A i gdzieś obiło się o uszy, ze od stycznia podobno shimano +20%. Na black friday po 600 były w drapieżniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Jeśli komuś wpadnie w oko jakaś promocja na młynek Shimano Stradic FL to proszę o informację.DziękujęTrochę późno się obudziłeś właśnie promocje się pokończyły w miętusie też były po 620, teraz to pewnie najszybciej po świętach/ nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi