Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Moze nie do konca promocja wedkarska ale jednak kalendarz adwentowy dla wedkarza też:

https://boobychristmas.com/

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Dodam tylko ,że są to prezenty w formie XXL  i lepiej nie oglądać  gdy żona jest obok jak to miało miejsce u mnie :)   

Dodam ,że jestem cały i zdrowy a sobota jeszcze się nie skończyła  :)   

• Like 2

Dodam tylko ,że są to prezenty w formie XXL i lepiej nie oglądać gdy żona jest obok jak to miało miejsce u mnie :)

Dodam ,że jestem cały i zdrowy a sobota jeszcze się nie skończyła :)

Ale to nie koniec prezentòw z kaledarza.

Jutro kolejny zupełnie darmowy prezent

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Wózek do silników zaburtowych, dzisiaj kod na darmową dostawę.

Używam i polecam. Dla silników ze stopą "S" można deskę przerobić aby obniżyć środek ciężkości.

https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodz/lodzie-i-silniki/silniki/wozek-do-silnikow-zaburtowych-650266/

Albo 2 kątowniki na złomie za parę złotych. Dwa pompowane koła za maks 50 złotych. Gruba deska lub dwie albo trzy cienkie nałożone na siebie skądkolwiek i 4 sruby z nakrętkami ósemki. Do tego wszystkiego satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Ale jak ktoś nie ma czasu czy możliwości to trzeba kupić ????

• Like 1

Albo 2 kątowniki na złomie za parę złotych. Dwa pompowane koła za maks 50 złotych. Gruba deska lub dwie albo trzy cienkie nałożone na siebie skądkolwiek i 4 sruby z nakrętkami ósemki. Do tego wszystkiego satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Ale jak ktoś nie ma czasu czy możliwości to trzeba kupić

Spawarkę i spawacza do tego musiałbym dokupić a tu lekki gotowiec za 2 butelki średniej łychy. Jak kto woli.

• Like 2

Albo 2 kątowniki na złomie za parę złotych. Dwa pompowane koła za maks 50 złotych. Gruba deska lub dwie albo trzy cienkie nałożone na siebie skądkolwiek i 4 sruby z nakrętkami ósemki. Do tego wszystkiego satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Ale jak ktoś nie ma czasu czy możliwości to trzeba kupić

Przeczytałem i wyszedłem na spacer z domu. Poszedłem sobie gdziekolwiek i nijak nie wypatrzyłem żadnej deski ni grubej, ni cienkiej. Nooo może trochę zainteresował mnie płotek na sąsiedniej ulicy bo zrobiony z kątowników i desek naprzemiennie gruba , cienka i przykręcane do tego kątownika śrubami 8mm. A do tego w ogródku. jak nic stoi taczka i to wypisz, wymaluj dwukółka a kółka jak nic pompowane! Może wrócę tu jutro?! :D  :D  :D

• Like 5

Wózek do silników zaburtowych, dzisiaj kod na darmową dostawę.

Używam i polecam. Dla silników ze stopą "S" można deskę przerobić aby obniżyć środek ciężkości.

https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodz/lodzie-i-silniki/silniki/wozek-do-silnikow-zaburtowych-650266/

to jest tani wózek marnej jakości

to co koledzyh podpowiadaja troche profila ze złomu , dwa koła z allegro ośka z rurki , dwie spinki

i kawałek grubej sklejki

i wyjdzi elepsza konstrukcja

ten uzywam sam 3ci rok albo 4-rty

jak wypadnie zakretka taka która trzyma te 2 rurki boczne ze spodem  to sie całośc rozwala

ta metalowa blacha od dołu gnie sie , i trzeba do stopy S obnizac  mocowanie deski

przez pierwsze 1-2 lata było spoko , teraz co chwila któreś srubki sie odkręcaja