dekosz Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 W drapieżniku promocja -20% na mikado. W tym nowe krętliki Jaws do robienia dozbrojek na zimowe wieczory https://sklepdrapieznik.pl/szukaj?controller=search&s=kr%C4%99tliki+jaws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 W drapieżniku promocja -20% na mikado. W tym nowe krętliki Jaws do robienia dozbrojek na zimowe wieczory https://sklepdrapieznik.pl/szukaj?controller=search&s=kr%C4%99tliki+jawsPo co tyle kretlikow polaczonych ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Po co tyle kretlikow polaczonych ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Po co tyle kretlikow polaczonych ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaŻeby po jednym nie kupowali :lol: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 W Jula w Poznaniu widziałem świdry viking po 99zl. Używał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 1603473534007.jpg 1603473533985.jpgJak jest połączony krętlik do krętlika - bez kółka ? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 To gotowe, fabryczne zestawy połączonych krętlików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 To gotowe, fabryczne zestawy połączonych krętlikówpatrzyłem na aliexpres i nasi przerośli Chińczykówna alli najwiecej krętlików połaczonych znalazłem 3 a nasi sprzedają juz 4jak by sprzedawali utnij ile potrzebujesz nie trzeba by kleić dozbrojek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) Mam po 6, ze Szwecji Edytowane 8 Lutego 2022 przez karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Mam po 6, ze Szwecji...odstąpisz połowę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 ...odstąpisz połowę? Tez jestem chetny ale przede wszystkim mozesz wrzucic zdjecie opakowania ? Bo nie wiem pod jakim haslem tego szukac w necie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Nie to miałem na myśli ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/darts-lekande-5-link-20-pack-6.html?geonotice_country=PL&g_currency=EUR&gclid=Cj0KCQiAxoiQBhCRARIsAPsvo-zkhO_ysOO_UsYsR5DzbXCaVyzhTgk7AmnUbs0T0MxEPhye8gFJABwaAjqPEALw_wcBTu są po 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Czy ja dobrze widzę?36 ojro za 100 krętlików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Czy ja dobrze widzę?36 ojro za 100 krętlików Kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Czy ja dobrze widzę?36 ojro za 100 krętlików Juz w miedzyczasie trafilem od chinczyka na jakies 4 i 5 i 6 scalonych tylko jakies wielkie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Czy ja dobrze widzę?36 ojro za 100 krętlików Technologicznie nie jest to takie proste do zrobienia. Kazdy kretlik polaczony w ten sposob musi być ręcznie przez Chińczyka przełożony. To zupełnie inne polaczenie niz krętlik jeden obok siebie, czy baryłkowych, stąd taka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Mikadowskie krętliki łańcuszki czterokrotne, wychodzą w polskim sklepie ok 31 euro za 100szt Chyba porównywalnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Mikadowskie krętliki łańcuszki czterokrotne, wychodzą w polskim sklepie ok 31 euro za 100szt Chyba porównywalnie?Kupię swojej kobiecie na walentynki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 A wiesz? To jest pomysł! Siedzę na izolacji do 15go. więc do jubilera nie wyskoczę. Coś tam uplotę z tych mikadowskich!!! Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 A wiesz? To jest pomysł! Siedzę na izolacji do 15go. więc do jubilera nie wyskoczę. Coś tam uplotę z tych mikadowskich!!! Dzięki Myślimy podobnie, też jestem na izolacji ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 mniej zabawy bedzie bo dłuższehttps://pl.aliexpress.com/item/4000848502931.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Technologicznie nie jest to takie proste do zrobienia. Kazdy kretlik polaczony w ten sposob musi być ręcznie przez Chińczyka przełożony. To zupełnie inne polaczenie niz krętlik jeden obok siebie, czy baryłkowych, stąd taka cena. a to Ty sądzisz że tasma produkcyjna w KFC to z jednej zaganiają kury przez brame a z drugiej kubki KFC napełnione smazonym kurczakiem wypadaja i nic nikt ręcznie po drodze nei robi że przełożenie czegoś to juz jest problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 mniej zabawy bedzie bo dłuższehttps://pl.aliexpress.com/item/4000848502931.htmlOkrutne mocarze. 35 kg z Mikado styka, a tu powyżej stówki. A już cieszyłem ząbki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Okrutne mocarze. 35 kg z Mikado styka, a tu powyżej stówki. A już cieszyłem ząbki Zamiast ołowiu posłużą Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi