Jarek Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Ponton Pure4Fun XPRO Nautical 3.0 w promce dzisiaj na ibood - 1.624,95 zł Ponton Pure4Fun XPRO Nautical 3.0 - Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.comzna ktoś ten sprzęt? warte to zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Od dłuższego czasu w Fishing-Mart jest promocja na Certate LT. Lepszych cen chyba próżno szukać. https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/daiwa-kolowrotki-certate-lt/s/27212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Rapala CountDown Elite 7,5cm (spinningshop.pl) promocja ?cena 0,00 zł Edytowane 11 Maja 2022 przez blacharz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) ...przeszedłem do zakupu. Przesyłka też gratis! Brać ...?To odbiór osobisty darmowy. Przesyłka na paczkomat 15 zeta. To i tak dobra cena Ciekawe jak z tego wybrną? Edytowane 11 Maja 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Zamówiłem 3 szt, zapłaciłem blikiem 15 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Nie masz litości! Ja ograniczyłem się do 1szt. Sklep ma rozwiązanie i wyjście z tej sytuacji, ale nie będę podpowiadał Edytowane 11 Maja 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Ciekawe, przyznam, że odezwała się we mnie cebula ???? ale szkoda mi nerwów na rozpoczynanie tego. Skończy się pewnie i tak wycofaniem zamówienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 ...przeszedłem do zakupu. Przesyłka też gratis! Brać ...?To odbiór osobisty darmowy. Przesyłka na paczkomat 15 zeta. To i tak dobra cena Ciekawe jak z tego wybrną? miałem juz kilka takich sytuacjinapisza że pomyłka i ze wpłata nie jest zawarciem umowy bla bla bla.. tylko ich potwierdzenie i oddadzą kasejak by to był towar za 10 tys można iśc do prawnikaza 15 zł to moze dadzą jakis kod rabatowy na przysżłosc przy zakupie za 500 zł 5% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Ale to sklep Art-rod, chłopakow ktorzy sporo tresci na ten portal wnieśli (m.in. cykl "rodbuilderzy prezentują").Słabo ich naciagac na kilka wobkow... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 A co to za stado sępów, pomyłka ewidentna i raczej należy napisać do sklepu z info o niej a nie hamówę odpire...ć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Cytat z regulaminu sklepu: 6. Złożenie zamówienia stanowi ofertę w rozumieniu kodeksu cywilnego, złożoną przez Użytkownika Sprzedawcy. 7. Potwierdzenie otrzymania zamówienia zostanie automatycznie wysłane na adres poczty elektronicznej Użytkownika. Potwierdzenie otrzymania zamówienia nie stanowi przyjęcia zamówienia do realizacji. 8. Jeżeli realizacja zamówienia jest możliwa, na adres poczty elektronicznej Użytkownika wysłana zostanie wiadomość z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia do realizacji (przyjęcie oferty). W przypadku stwierdzenia przez Sprzedawcę, iż zamówienie zostało złożone nieprawidłowo, Sprzedawca poinformuje o tym Użytkownika. 9. Umowa zostaje zawarta z chwilą przesłania Użytkownikowi przez Sprzedawcę informacji o przyjęciu zamówienia do realizacji. Pytanie brzmi: dostaliście potwierdzenie przyjęcia zamówienia do realizacji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Jak widać obrońców cnót wszelakich nam nie brakuje, zrobiłem coś złego/nielegalnego? Pilnuj jeden z drugim swojego nosa.Potwierdzenie zamowienia dostałem.edit:Ciekawe @stary czy faktycznie napisałeś mejla do sklepu, czy już czasu nie starczyło, bo trzeba było na forum się wypłakać. Edytowane 12 Maja 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 A co to za stado sępów, pomyłka ewidentna i raczej należy napisać do sklepu z info o niej a nie hamówę odpire...ć.Napisałem do Tomka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Jak widać obrońców cnót wszelakich nam nie brakuje, zrobiłem coś złego/nielegalnego? Pilnuj jeden z drugim swojego nosa.Potwierdzenie zamowienia dostałem.edit:Ciekawe @stary czy faktycznie napisałeś mejla do sklepu, czy już czasu nie starczyło, bo trzeba było na forum się wypłakać.Jeśli kierujesz te uwagi do mnie to jakoś nie bardzo wiem o co Ci chodzi? Co złego w tym, że wrzuciłem kilka punktów z regulaminu sklepu? Kogo według Ciebie bronię lub oskarżam? Zagalopowałeś się trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Według mnie zamówienia, które zostały złożone i zatwierdzone powinny być zrealizowane zgodnie z przytoczonym tu regulaminem. Wszak trzeba go przestrzegać, prawda ? ???? Edytowane 12 Maja 2022 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Według mnie zamówienia, które zostały złożone powinny być zrealizowane zgodnie z przytoczonym tu regulaminem. Wszak trzeba go przestrzegać, prawda ? ????Poczytaj tutaj:https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-blad-w-cenie-towaru-w-sklepie-internetowym-poradnik-z-wzorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Jak widać obrońców cnót wszelakich nam nie brakuje, zrobiłem coś złego/nielegalnego? Pilnuj jeden z drugim swojego nosa.Potwierdzenie zamowienia dostałem.edit:Ciekawe @stary czy faktycznie napisałeś mejla do sklepu, czy już czasu nie starczyło, bo trzeba było na forum się wypłakać.Znam ludzi, których życie składa się z dwóch akcji:- zrobiłem kogoś w ch...ja...- ale mnie ch..j zrobił... Fajne, co nie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Poczytaj tutaj:https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-blad-w-cenie-towaru-w-sklepie-internetowym-poradnik-z-wzoramiNie mam czasu czytać o tym gdyż ja zamówienia na te wobki nie złożyłem. Ponadto kolega wyżej zacytował regulamin sklepu. Jeśli sklep potwierdził przyjęcie zamówienia to powinien się z tego wywiązać. Jest też jasno napisane, że potwierdzenie złożenia nie jest równoznaczne z jego realizacją więc ten punkt niejako chroni sklep przed tego typu akcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) ... Edytowane 12 Maja 2022 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Znam ludzi, których życie składa się z dwóch akcji:- zrobiłem kogoś w ch...ja...- ale mnie ch..j zrobił... Fajne, co nie...Nie wiem do kogo pijesz, ja po prostu złożyłem zamówienie. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Dla mnie od początku sprawa była jasna ... nie ma możliwości sprzedaży za 0,00pln ! więc z góry jest oczywistym, że nie ma możliwości naciągnięcia sklepu. Złożone zamówienia są dla nich sygnałem o błędzie. I tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) Nie wiem do kogo pijesz, ja po prostu złożyłem zamówienie.Bez odbioru.Nie do Ciebie pisałem, pisałem ogólnie ale teraz mam do Ciebie pytanie, jak kasjerka wyda Ci 100 zł zamiast 10 zł to po prostu odbierzesz resztę? Edytowane 12 Maja 2022 przez strary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Transakcja anulowana, dostałem zwrot, od początku czułem że tak to się skończy.100 zł zamiast 10 oczywiście bym nie wziął.I tu postawmy kropkę, zanim zaśmiecimy kolejną stronę wątku.Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Nie do Ciebie pisałem, pisałem ogólnie ale teraz mam do Ciebie pytanie, jak kasjerka wyda Ci 100 zł zamiast 10 zł to po prostu odbierzesz resztę?nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 W sklepie wędkarskim też się jakiś chochlik wdarł i można kupić 4 crafty w cenie jednego.https://sklepwedkarski.pl/product-pol-145126-Zestaw-przynet-Savage-Gear-Craft-Cannibal-Dark-Water-Mix.html?fbclid=IwAR2HWwx6CobBSBhnd_z6Y1TbiABxv-xzoAtTaBrk7yIhNEJdZoYzv_nVO8Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi