Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

...przeszedłem do zakupu. Przesyłka też gratis! :)  :good: Brać ...?

To odbiór osobisty darmowy. Przesyłka na paczkomat 15 zeta. To i tak dobra cena ;)  :D

Ciekawe jak z tego wybrną? B)

miałem juz kilka takich sytuacji

napisza że pomyłka i ze  wpłata nie jest zawarciem umowy bla bla bla.. tylko ich potwierdzenie i oddadzą kase

jak by to był towar za 10 tys można iśc do prawnika

za 15 zł

to moze dadzą jakis kod rabatowy na przysżłosc przy zakupie za 500 zł 5%

• Like 1

Cytat z regulaminu sklepu:

6. Złożenie zamówienia stanowi ofertę w rozumieniu kodeksu cywilnego, złożoną przez Użytkownika Sprzedawcy.

7. Potwierdzenie otrzymania zamówienia zostanie automatycznie wysłane na adres poczty elektronicznej Użytkownika. Potwierdzenie otrzymania zamówienia nie stanowi przyjęcia zamówienia do realizacji.

8. Jeżeli realizacja zamówienia jest możliwa, na adres poczty elektronicznej Użytkownika wysłana zostanie wiadomość z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia do realizacji (przyjęcie oferty). W przypadku stwierdzenia przez Sprzedawcę, iż zamówienie zostało złożone nieprawidłowo, Sprzedawca poinformuje o tym Użytkownika.

9. Umowa zostaje zawarta z chwilą przesłania Użytkownikowi przez Sprzedawcę informacji o przyjęciu zamówienia do realizacji.

Pytanie brzmi: dostaliście potwierdzenie przyjęcia zamówienia do realizacji?

• Like 1

Jak widać obrońców cnót wszelakich nam nie brakuje, zrobiłem coś złego/nielegalnego? Pilnuj jeden z drugim swojego nosa.

Potwierdzenie zamowienia dostałem.

edit:

Ciekawe @stary czy faktycznie napisałeś mejla do sklepu, czy już czasu nie starczyło, bo trzeba było na forum się wypłakać.

Edytowane przez drChlubicz

Jak widać obrońców cnót wszelakich nam nie brakuje, zrobiłem coś złego/nielegalnego? Pilnuj jeden z drugim swojego nosa.

edit:

Ciekawe @stary czy faktycznie napisałeś mejla do sklepu, czy już czasu nie starczyło, bo trzeba było na forum się wypłakać.

Jeśli kierujesz te uwagi do mnie to jakoś nie bardzo wiem o co Ci chodzi? Co złego w tym, że wrzuciłem kilka punktów z regulaminu sklepu? Kogo według Ciebie bronię lub oskarżam? Zagalopowałeś się trochę.

edit:

Znam ludzi, których życie składa się z dwóch akcji:

- zrobiłem kogoś w ch...ja...

- ale mnie ch..j zrobił...

Fajne, co nie...

• Like 3

Nie mam czasu czytać o tym gdyż ja zamówienia na te wobki nie złożyłem. Ponadto kolega wyżej zacytował regulamin sklepu. Jeśli sklep potwierdził przyjęcie zamówienia to powinien się z tego wywiązać. Jest też jasno napisane, że potwierdzenie złożenia nie jest równoznaczne z jego realizacją więc ten punkt niejako chroni sklep przed tego typu akcjami