Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego @Wojtek B. orientujesz się może czy ta promka na Twin Powery i inne Shimano to była taka jednorazowa czy można i ewentualnie kiedy jeszcze się jej spodziewać?

Niestety, nie zdążyłem się załapać... a widzę, że już od 2 dni podskoczyły ceny o 250 PLN....

Edytowane przez sslonio

Wygląda na to, że jednak aż tak kolorowo nie jest

https://happyangler.com/customer-service/#vat

Jeżeli jesteś przedsiębiorcą możesz kupić bez VAT, jeżeli konsumentem płacisz miejscowy VAT (ponieważ są różne stawki w różnych krajach), jeżeli towar idzie poza UE TaxFree. Kupując w Polsce także płacisz VAT.

przynęt Savage Gear Craft Cannibal Clear Water Mix w zestawach po 4 szt w 4 rozmiarach - 4 szt 12,5 cm za 7 zł, są jeszcze 10,5 cm, 8,5cm i 6,5 cm

https://sklepwedkarski.pl/product-pol-145125-Zestaw-przynet-Savage-Gear-Craft-Cannibal-Clear-Water-Mix.html

• Like 2

przynęt Savage Gear Craft Cannibal Clear Water Mix w zestawach po 4 szt w 4 rozmiarach - 4 szt 12,5 cm za 7 zł, są jeszcze 10,5 cm, 8,5cm i 6,5 cm

https://sklepwedkarski.pl/product-pol-145125-Zestaw-przynet-Savage-Gear-Craft-Cannibal-Clear-Water-Mix.html

jakis blad cenowy, ciekawe czy wysla, kupilem za pobraniem zeby kasy nie mrozic 

jakis blad cenowy, ciekawe czy wysla, kupilem za pobraniem zeby kasy nie mrozic 

juz raz kupiłem w takiej cenie chyba w tym samym sklepie

najpierw wisiało 2 tyg w realizacji a potem odpisali że sorry bład cenowy

jak by nie mozna było od razu odpisac  tylko podawac info ze towar w zamawianiu

juz raz kupiłem w takiej cenie chyba w tym samym sklepie

najpierw wisiało 2 tyg w realizacji a potem odpisali że sorry bład cenowy

jak by nie mozna było od razu odpisac tylko podawac info ze towar w zamawianiu

U mnie to samo. 3 razy napisali, że czekają na dostawę a po miesiącu, że błąd. I od razu pismo jakieś, że nie muszą sprzedać za tą cenę bo to był błąd. Mogli od razu napisać. Omijam sklep szerokim łukiem

U mnie to samo. 3 razy napisali, że czekają na dostawę a po miesiącu, że błąd. I od razu pismo jakieś, że nie muszą sprzedać za tą cenę bo to był błąd. Mogli od razu napisać. Omijam sklep szerokim łukiem

Ta oferta nie wygląda na rażący błąd w cenie. Aż dziw bierze, że tyle razy zagrali na nosie kupującym i jeszcze nikt się nie zdenerwował :)

A może w taki sposób budują sobie bazę danych - aktywnych wędkarzy - których później mogą spamować promocjami.

Tylko dla mnie to bardziej antyreklama takiego sklepu.

Też chciałem kupić, odpisali że pomyłka więc już nigdy nic tam nie kupię dla zasady.

Ciekawe jestem czy teraz wyślą towar czy odpiszą że znowu pomyłka.

A może w taki sposób budują sobie bazę danych - aktywnych wędkarzy - których później mogą spamować promocjami.

Tylko dla mnie to bardziej antyreklama takiego sklepu.

Też chciałem kupić, odpisali że pomyłka więc już nigdy nic tam nie kupię dla zasady.

Ciekawe jestem czy teraz wyślą towar czy odpiszą że znowu pomyłka.

Ja bym zrozumiał gdyby od razu napisali, że pomyłka i zwracają pieniądze. Ale ta wymiana wiadomości trwała 2-3tygodnie.

Czy ktos kupowal i zeczywisxie doliczaja VAT?

ja kupowałem tam kiedys przynety  - z rok temu

wiem że płaciłem tyle co było w ofercie na stronie ale czy wtedy na stronie było bez VAT nie pamietam

nic na granicy ani na miejscu nie doliczyli

jedynie marnie zapakowali .

Gumy prawie wyleciały przez dzióry  z powodu kiepsko zaklejonego kartonu

Edytowane przez selk