Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Tu cały Savage Gear

https://zlowokazje.pl/t/savage-gear/?utm_source=copernica&utm_medium=email&utm_campaign=DailyDeal_PL_New

a tu ciekawy Effzet na sczupaka

https://zlowokazje.pl/t/gumy/effzett-real-life-catfish-curl-tail-loose-body

Edytowane przez JakPot

Ciekawy jestem jak z tego wybrną. W sklepie mogą anulować zamówienie, na Allegro tak łatwo nie przejdzie.

A skromnie licząc, sprzedali ponad 500 zestawów.

Skończy się tak ze będą dzwonić z prośba o anulowanie. Jak będą chcieli wyjść z twarzą to coś wyślą dla świetego spokoju. O ile zależy im na koncie Allegro. Bo jak nie to poleca dość mocno w dół z ocena. Błąd w ofercie im nie wyjdzie bo maja za dużo pakietów w tej cenie. Rozumiem jedna aukcja pomylona ale nie 5

Skończy się tak ze będą dzwonić z prośba o anulowanie. Jak będą chcieli wyjść z twarzą to coś wyślą dla świetego spokoju. O ile zależy im na koncie Allegro. Bo jak nie to poleca dość mocno w dół z ocena. Błąd w ofercie im nie wyjdzie bo maja za dużo pakietów w tej cenie. Rozumiem jedna aukcja pomylona ale nie 5

tym razem im nie daruję njak nie przyślą wystawie takiego negatywa że im w piety pójdzie

i zadne prośby o anulowanie tez nie przejdą

można sie pomylić raz ale nei tyle razy na dokładnie tym samym towarze

tym razem im nie daruję njak nie przyślą wystawie takiego negatywa że im w piety pójdzie

Ja co prawda zamówiłem wczoraj przez sklep a dzisiaj dostałem od nich pismo Oświadczenie o uchyleniu się od skutków prawnych oświadczenia złożonego pod wpływem błędu... i mają oddać kase ...więc pewnie to samo pismo wyśla do tych osób co kupili przez allegro 

Mnie zirytowała forma. W pomyłkę nie wierzę. Napisałem w odpowiedzi kilka słów. Jak można powołać się na pomyłkę publikując cały asortyment, w kilku miejscach, na kilka dni? Zobaczymy.

Ja co prawda zamówiłem wczoraj przez sklep a dzisiaj dostałem od nich pismo Oświadczenie o uchyleniu się od skutków prawnych oświadczenia złożonego pod wpływem błędu... i mają oddać kase ...więc pewnie to samo pismo wyśla do tych osób co kupili przez allegro 

pismo dostałem poprzednim razem

Mają to nieszczęście że na allegro kazdy im pukni enegatywa i mają tu kariere skonczona przy ocenie 3 gwiazdki.

A ludzie będa cuda pisac w opiniach - bo kto im zabroni 

Mają to nieszczęście że na allegro kazdy im pukni enegatywa i mają tu kariere skonczona przy ocenie 3 gwiazdki.

pytanie ile tych zestawów sprzedali i ile z tych ludzi co kupili napisze negatywa ...generalnie nie wygląda mi to na pomyłke a raczej na celowe działanie...może chcieli sobie baze danych powiekszyć...

• Like 1

pytanie ile tych zestawów sprzedali i ile z tych ludzi co kupili napisze negatywa ...generalnie nie wygląda mi to na pomyłke a raczej na celowe działanie...może chcieli sobie baze danych powiekszyć...

Jeśłi juz zakłądamy celowe dziąłanie to na zasadzie

.... a moze  ktoś przy okazji kupi coś droższego, anulujemy mu gumy a reszte wyslemy

• Like 1

Kupiłem po raz pierwszy z tego sklepu, wysyłka droga (6 dni) z Holandii ale przy większych zakupach warto posprawdzać promocje. Zaznaczam POSPRAWDZAĆ, nie wszystko warto ale są rodzinki.

Pozdrawiam

Wielokrotnie u nich kupowałem. Nigdy nie dali pleców. Raz w okresie świątecznym wysyłka trochę się przedłużyła bo mieli dużo zleceń. Uprzedzili o tym, przeprosili i dorzucili gratis. Robię większe zakupy, często zbiorcze dla kolegów i unikam kosztów przesyłki. Warto jednak sprawdzać ich promocyjne ceny, gdyż bywa tak, że w tym samym czasie promocja w Polsce jest lepsza.

Najlepsze ceny mają w krótkich promocjach weekendowych.

Ogólnie polecam sklep

• Like 2

Wielokrotnie u nich kupowałem. Nigdy nie dali pleców. Raz w okresie świątecznym wysyłka trochę się przedłużyła bo mieli dużo zleceń. Uprzedzili o tym, przeprosili i dorzucili gratis. Robię większe zakupy, często zbiorcze dla kolegów i unikam kosztów przesyłki. Warto jednak sprawdzać ich promocyjne ceny, gdyż bywa tak, że w tym samym czasie promocja w Polsce jest lepsza.

Najlepsze ceny mają w krótkich promocjach weekendowych.

Ogólnie polecam sklep

potwierdzam

ale faktycznie jak mają jakies przynety w ofercie i dobrej promocji  to koszt wysyłki 30 zł zabija okazje

Edytowane przez selk

Z tego co widzę, to stracili Super Sprzedawcę i wyniki w trafności. Zakładam, że teraz będą kontaktować się z kupującymi z prośbą o anulację komentarzy.

Do mnie dzwonili i zaproponowali w ramach rekompensaty jakiś zestaw gum ( innych niż z aukcji ).

Pytali czy jak wyślą to anuluję swój komentarz.

Powiedziałem że zobaczę co przyślą i wtedy podejmę decyzję.

Zobaczymy co z tego będzie

Z tego co widzę, to stracili Super Sprzedawcę i wyniki w trafności. Zakładam, że teraz będą kontaktować się z kupującymi z prośbą o anulację komentarzy.

Ze mną absolutnie nie chcieli się dogadać.

Anulowali wszystkie zamówienia.

Mam nadzieje ze na Allegro ich zabawa się skończy

Na dodatek w komentarzach odpisują ze wysłali tyle ile mogli i ze nie maja więcej na stanie, ale po nowej cenie w nowych aukcjach już ten sam towar maja? Śmieszna sprawa

• Like 1