JakPot Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) Tu cały Savage Gearhttps://zlowokazje.pl/t/savage-gear/?utm_source=copernica&utm_medium=email&utm_campaign=DailyDeal_PL_New a tu ciekawy Effzet na sczupakahttps://zlowokazje.pl/t/gumy/effzett-real-life-catfish-curl-tail-loose-body Edytowane 10 Października 2022 przez JakPot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Już oferta nie aktualna Ciekawy jestem jak z tego wybrną. W sklepie mogą anulować zamówienie, na Allegro tak łatwo nie przejdzie.A skromnie licząc, sprzedali ponad 500 zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Ciekawy jestem jak z tego wybrną. W sklepie mogą anulować zamówienie, na Allegro tak łatwo nie przejdzie.A skromnie licząc, sprzedali ponad 500 zestawów.Napiszą że był błąd w systemie i nie maja takiej ilości na stanie, nie powiedzą nic o kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 W zamówieniu mam aktualizację i wpisany numer przesyłki w DPD.Ciekawe jaki będzie finał.Jak nie przyjdzie, to nie będę płakał, spróbować strzelić okazję zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Ciekawy jestem jak z tego wybrną. W sklepie mogą anulować zamówienie, na Allegro tak łatwo nie przejdzie.A skromnie licząc, sprzedali ponad 500 zestawów.Skończy się tak ze będą dzwonić z prośba o anulowanie. Jak będą chcieli wyjść z twarzą to coś wyślą dla świetego spokoju. O ile zależy im na koncie Allegro. Bo jak nie to poleca dość mocno w dół z ocena. Błąd w ofercie im nie wyjdzie bo maja za dużo pakietów w tej cenie. Rozumiem jedna aukcja pomylona ale nie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Skończy się tak ze będą dzwonić z prośba o anulowanie. Jak będą chcieli wyjść z twarzą to coś wyślą dla świetego spokoju. O ile zależy im na koncie Allegro. Bo jak nie to poleca dość mocno w dół z ocena. Błąd w ofercie im nie wyjdzie bo maja za dużo pakietów w tej cenie. Rozumiem jedna aukcja pomylona ale nie 5 tym razem im nie daruję njak nie przyślą wystawie takiego negatywa że im w piety pójdziei zadne prośby o anulowanie tez nie przejdą można sie pomylić raz ale nei tyle razy na dokładnie tym samym towarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 tym razem im nie daruję njak nie przyślą wystawie takiego negatywa że im w piety pójdziei zadne prośby o anulowanie tez nie przejdą można sie pomylić raz ale nei tyle razy na dokładnie tym samym towarzeJa co prawda zamówiłem wczoraj przez sklep a dzisiaj dostałem od nich pismo Oświadczenie o uchyleniu się od skutków prawnych oświadczenia złożonego pod wpływem błędu... i mają oddać kase ...więc pewnie to samo pismo wyśla do tych osób co kupili przez allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ja nie dostałem żadnego pisma, żadnej wiadomości wszystko wisi w sklepie i na Allegro. W aplikacji Empik curado k 201 kosztuje 789zl Szukałem tatuli w dobrej cenie, ale zamówiłem tego zobaczymy co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 tym razem im nie daruję njak nie przyślą wystawie takiego negatywa że im w piety pójdziei zadne prośby o anulowanie tez nie przejdą można sie pomylić raz ale nei tyle razy na dokładnie tym samym towarzeMnie zirytowała forma. W pomyłkę nie wierzę. Napisałem w odpowiedzi kilka słów. Jak można powołać się na pomyłkę publikując cały asortyment, w kilku miejscach, na kilka dni? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jeszcze nie macie Panowie dość tego tematu ??Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Często zdarzają się im te pomyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ja co prawda zamówiłem wczoraj przez sklep a dzisiaj dostałem od nich pismo Oświadczenie o uchyleniu się od skutków prawnych oświadczenia złożonego pod wpływem błędu... i mają oddać kase ...więc pewnie to samo pismo wyśla do tych osób co kupili przez allegro pismo dostałem poprzednim razemMają to nieszczęście że na allegro kazdy im pukni enegatywa i mają tu kariere skonczona przy ocenie 3 gwiazdki.A ludzie będa cuda pisac w opiniach - bo kto im zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 pismo dostałem poprzednim razemMają to nieszczęście że na allegro kazdy im pukni enegatywa i mają tu kariere skonczona przy ocenie 3 gwiazdki.A ludzie będa cuda pisac w opiniach - bo kto im zabroni pytanie ile tych zestawów sprzedali i ile z tych ludzi co kupili napisze negatywa ...generalnie nie wygląda mi to na pomyłke a raczej na celowe działanie...może chcieli sobie baze danych powiekszyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 ...lub zebrać gotówkę aby kupić węgiel na zimę dla firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 ...lub zebrać gotówkę aby kupić węgiel na zimę dla firmy juz napisali że oddadzą kasę bo "straśny bład wystapił w piatek" kto wystawi negatywa ?masa ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 pytanie ile tych zestawów sprzedali i ile z tych ludzi co kupili napisze negatywa ...generalnie nie wygląda mi to na pomyłke a raczej na celowe działanie...może chcieli sobie baze danych powiekszyć...Jeśłi juz zakłądamy celowe dziąłanie to na zasadzie.... a moze ktoś przy okazji kupi coś droższego, anulujemy mu gumy a reszte wyslemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ode mnie maja negatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ode mnie maja negatywa. widze wysyp negatywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 I bardzo dobrze, ustawili niska cenę ludzie kupili pod oki tym sobie swoje pozycjonowanie aukcji i teraz płaczą ze błąd? Dużo tych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 TWitajcie, tu ciekawy Effzet na sczupakahttps://zlowokazje.pl/t/gumy/effzett-real-life-catfish-curl-tail-loose-bodyKupiłem po raz pierwszy z tego sklepu, wysyłka droga (6 dni) z Holandii ale przy większych zakupach warto posprawdzać promocje. Zaznaczam POSPRAWDZAĆ, nie wszystko warto ale są rodzinki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Wielokrotnie u nich kupowałem. Nigdy nie dali pleców. Raz w okresie świątecznym wysyłka trochę się przedłużyła bo mieli dużo zleceń. Uprzedzili o tym, przeprosili i dorzucili gratis. Robię większe zakupy, często zbiorcze dla kolegów i unikam kosztów przesyłki. Warto jednak sprawdzać ich promocyjne ceny, gdyż bywa tak, że w tym samym czasie promocja w Polsce jest lepsza.Najlepsze ceny mają w krótkich promocjach weekendowych.Ogólnie polecam sklep 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 (edytowane) Wielokrotnie u nich kupowałem. Nigdy nie dali pleców. Raz w okresie świątecznym wysyłka trochę się przedłużyła bo mieli dużo zleceń. Uprzedzili o tym, przeprosili i dorzucili gratis. Robię większe zakupy, często zbiorcze dla kolegów i unikam kosztów przesyłki. Warto jednak sprawdzać ich promocyjne ceny, gdyż bywa tak, że w tym samym czasie promocja w Polsce jest lepsza.Najlepsze ceny mają w krótkich promocjach weekendowych.Ogólnie polecam sklep potwierdzamale faktycznie jak mają jakies przynety w ofercie i dobrej promocji to koszt wysyłki 30 zł zabija okazje Edytowane 14 Października 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 pismo dostałem poprzednim razemMają to nieszczęście że na allegro kazdy im pukni enegatywa i mają tu kariere skonczona przy ocenie 3 gwiazdki.A ludzie będa cuda pisac w opiniach - bo kto im zabroniZ tego co widzę, to stracili Super Sprzedawcę i wyniki w trafności. Zakładam, że teraz będą kontaktować się z kupującymi z prośbą o anulację komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Do mnie dzwonili i zaproponowali w ramach rekompensaty jakiś zestaw gum ( innych niż z aukcji ).Pytali czy jak wyślą to anuluję swój komentarz. Powiedziałem że zobaczę co przyślą i wtedy podejmę decyzję. Zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Z tego co widzę, to stracili Super Sprzedawcę i wyniki w trafności. Zakładam, że teraz będą kontaktować się z kupującymi z prośbą o anulację komentarzy. Ze mną absolutnie nie chcieli się dogadać.Anulowali wszystkie zamówienia. Mam nadzieje ze na Allegro ich zabawa się skończy Na dodatek w komentarzach odpisują ze wysłali tyle ile mogli i ze nie maja więcej na stanie, ale po nowej cenie w nowych aukcjach już ten sam towar maja? Śmieszna sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi