Lucas Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Panowie to ktoś z forum? Zna ktoś lub robił zakupy?https://m.olx.pl/d/oferty/uzytkownik/H4Dll/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Odnośnie promocji na gumy SG w sklepwedkarskiPL to:- zwrócili mi środki- przeprosili za pomyłkę- w ramach rekompensaty przysłali 2xSG 12,5cm + 2xSG 8,5 cm Poprosili o zmianę negatywnego komentarza w Allegro. W sumie zachowali się OK.Nie, nie zachowali się ok, bo stosują podwójne standardy. Z ocenami na Allegro wiążą się pewne konsekwencje - więc włażą w cztery litery. W sklepie internetowym powiedzieli "nie mamy pańskiego płaszcza..." i mają na klienta wywalone, bo w sumie nie ponoszą żadnych konsekwencji.Po prostu Janusze całą gębą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Na profilu społecznościowym sklepu Red Pike, pojawiła się informacja o likwidacji sklepu... Wyprzedaż do -80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABL0 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 likwidacja redpike.pl , sporo promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Kupował ktoś może kołowrotki Shimano ze strony Empik.com? Wszytko ok? Można brać w ciemno?Mam kartę podarunkowa do wykorzystania i zastanawiam się czy brać u nich czy normalnie przez jakiś sklep wędkarski. Shimano Polska na swojej stronie opublikowało listę dealerów/dystrybutorów i sklepów. Nie ma na niej Empiku... a na ich stronie jest info, że sprzedają z własnego magazynu jako empik. Edytowane 20 Października 2022 przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Hej.https://zlowokazje.pl/t/multiplikatory/multiplikator-gunki-bc-300-xhd-reel?gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966CpAcb1bnorqC6sCE9H2WgDEvTISp5OLz0XmActjdx6Px0CVAxk8EkaAn43EALw_wcB super młynek do kotletów za bardzo fajna cenę, polecam, używam od 2 latto samo co BFT Instinct X7 LE LP LH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Kupował ktoś może kołowrotki Shimano ze strony Empik.com? Wszytko ok? Można brać w ciemno? Mam kartę podarunkowa do wykorzystania i zastanawiam się czy brać u nich czy normalnie przez jakiś sklep wędkarski.cofnij się kolego przed burzę ze sklepem sklepwedkarskiPL, było sporo wiadomościwpisz empik w wyszukiwarce Edytowane 20 Października 2022 przez JakPot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Hej.https://zlowokazje.pl/t/multiplikatory/multiplikator-gunki-bc-300-xhd-reel?gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966CpAcb1bnorqC6sCE9H2WgDEvTISp5OLz0XmActjdx6Px0CVAxk8EkaAn43EALw_wcB super młynek do kotletów za bardzo fajna cenę, polecam, używam od 2 latto samo co BFT Instinct X7 LE LP LHDo jakich kotletów Twoim zdaniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Hej.https://zlowokazje.pl/t/multiplikatory/multiplikator-gunki-bc-300-xhd-reel?gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966CpAcb1bnorqC6sCE9H2WgDEvTISp5OLz0XmActjdx6Px0CVAxk8EkaAn43EALw_wcB super młynek do kotletów za bardzo fajna cenę, polecam, używam od 2 latto samo co BFT Instinct X7 LE LP LHUżywał ktoś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Hej. U mnie do 150-170g bez problemu.pozdr Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 likwidacja redpike.pl , sporo promocjiDużo promocji na zasadzie naszego Black friday. Czyli najpierw podnosimy normalną cenę żeby ją później obniżyć i nazwac to promocją. Sprawdziłem dosłownie dwa produkty które mnie interesowały i znalazłem je taniej w innych sklepach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Dużo promocji na zasadzie naszego Black friday. Czyli najpierw podnosimy normalną cenę żeby ją później obniżyć i nazwac to promocją. Sprawdziłem dosłownie dwa produkty które mnie interesowały i znalazłem je taniej w innych sklepach.Ja natomiast sprawdziłem dwa casty do 130 gramów i cena sporo niższa niż gdzie indziej. Jeden do mnie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Dużo promocji na zasadzie naszego Black friday. Czyli najpierw podnosimy normalną cenę żeby ją później obniżyć i nazwac to promocją. Sprawdziłem dosłownie dwa produkty które mnie interesowały i znalazłem je taniej w innych sklepach.Do tego jeszcze koszt przesyłki dobija całość. Przy większych zakupach to może jeszcze się wyjdzie na plus, w innym przypadku to się nie opłaca. Ogólnie to zawsze zakupy opłacam z góry, ale w tym przypadku gdybym nawet coś brał, to jedynie za pobraniem. Sklep w likwidacji zawsze u mnie zapala "lampkę ostrzegawczą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Ja natomiast sprawdziłem dwa casty do 130 gramów i cena sporo niższa niż gdzie indziej. Jeden do mnie jedzie.Pewnie W3 40-130g ???? md30, w takich przypadkach sprawdza się paypo. Edytowane 20 Października 2022 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Pewnie W3 40-130g md30, w takich przypadkach sprawdza się paypo.Nie, wziąłem coś tańszego i dłuższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Bardzo dużo fajnych rzeczy w super cenach na pleciona.pl w zakładce "top deals" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Bardzo dużo fajnych rzeczy w super cenach na pleciona.pl w zakładce "top deals"Dzięki, dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Stena Line: 50% rabatu na wybrane rejsy powrotne do końca 2023 roku (hasło: RYBY). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Stena Line: 50% rabatu na wybrane rejsy powrotne do końca 2023 roku (hasło: RYBY).we wrzesniu tez juz była ta promocja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Bardzo dużo fajnych rzeczy w super cenach na pleciona.pl w zakładce "top deals" Edytowane 21 Października 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T1000 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Coś na chłodniejsze dni pełna rozmiarówka https://skleprybka.pl/sklep/odziez-wedkarska/kombinezony-komplety/kombinezon-imax-arx-20-ice-thermo-suit-m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Bardzo dużo fajnych rzeczy w super cenach na pleciona.pl w zakładce "top deals"Dzięki. Fajne spodnie z savage zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 (edytowane) Bardzo dużo fajnych rzeczy w super cenach na pleciona.pl w zakładce "top deals"Kurcze nie widzę tej zakładki w wersji na telefonie :/Ok Iuz widzę już Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Października 2022 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Wpisz sobie w Google pleciona hot deal i cie przekieruje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Sorry, top deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi