Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

czy moze ma ktos jakiś kod na darmowa wysyłke z wedkarski.com ?

potrzebuje cos za 100 zamówiec a przesyłka znacząco wpływa na cene

Napisz,żeby wystawili Ci interesujące fanty na allegro. Kiedyś nazbierałem drobnicy na sklepie i wszystko wrzucili na alle na moją prośbę...

Przynęty SALMO i nie tylko w promocji, może ktoś:

Kupujesz Przynęty Sztuczne? | Sklep Wędkarski | Zlowokazje

Zauważcie ,że często promocja jest na dany model i jeden kolor,a klikając już w inny kolor cena jest wyższa!

Słaba zagrywka ze strony tego sklepu.

Kiedyś kupiłem  trochę wobków w dobrej cenie,ale to czasy gdy jeszcze nie robili takich numerów.

Zauważcie ,że często promocja jest na dany model i jeden kolor,a klikając już w inny kolor cena jest wyższa!

Słaba zagrywka ze strony tego sklepu.

Kiedyś kupiłem  trochę wobków w dobrej cenie,ale to czasy gdy jeszcze nie robili takich numerów.

Skoro promocja jest na dany model i kolor tologiczne, że inny koler może już nie być w promocji. Od kiedy to kupujący decyduje za sprzedawcę co ma być w promocji a co nie być?

• Like 1

Na lubianym/nielubianym portalu allegro jest ciekawa promka za aktywacje usługi allegro pay + jakis zakup  z allegro pay

Pomijam sprawe czy to jest fajne  czy nie fajne i teksty zwolenników i  przeciwników allegro i tej usługi

kto chce szkorzystac to informuje że jest i można za rejestracje i pierwszy zakup dostac te 100 monet

100 monet wymienialnych jest na na 100zł  w zakupach na allegro 

czyli te promocyjne  można wykorzystac na darmowe zakupy wędkarskie w allegro za te 100

jak by ktoś był zainteresowany to jest dodatkowa promka na 25 monet czyli mozna dostac dodatkowe 25 monet za uzycie linku polecajacego do aktywacji usługi czyli w sumie dostajecie 125 monet (deal jest uczciwy bo polecany dostaje 25 monet i polecajacy tez )

jak by ktoś chciał to mam jeszcze kilka takich linków polecajacych i zapraszam na priv jeśłi ktoś byłby zainteresowany 

niezainteresowanych prosze o wstrzymanie sie z komentarzami

tak to jest forma kredytu lub raczej limitu  który mozesz miec na zakupy na allegro ale mozesz z niego nie korzystac w przyszłosci i nic za to nie płacisz

25 monet dostaniesz jeśłi zarejestrujesz sie w programie z tego linku polecajacego który moge Ci przysłać

mozesz nic dalej nie robic i masz 25 monet

kolejne 100 monet jak coś kupisz w ramach allegro pay z tego co pamietam za jakas niewielką kwote kilkadziesiat złotych

z tego co pamietam po 30  dniach mozesz spłacic cała kwote przelewem (może nawet szybciej)jest to dokładnie wytłumaczone na stronie programu jak sie zarejestrujesz

ale mozesz nie kupowac tylko sie zarejestrowac

Edytowane przez selk
  • Like 1

Dasz linka do tych zwolenników i przeciwników?

Nie za bardzo wiem co to jest tak do końca a mam awersję do wszelkich kredytów i zadłużeń gdziekolwiek.

Czy przystąpienie do tego wiąże sięz jakimiś takimi akcjami?

Możesz zapłacić za zakupu allegro pay a następnego dnia spłacić "dług". Do 30 dni nie płacisz żadnych procentów/prowizji. Można to nazwać odroczoną płatnością za zakupy.

• Like 1

Lub allegrową chwilówką, pomysł na przejęciu kilku procent runku Bociana i innych parabanków

ale nie o tym miałem napisać

dzisiaj to jest w Mikołajki 06.12.  -10% na woblery Dorado z kodem MIKOŁAJKI

https://wedkujzdorado.pl/woblery-wg-nazwy-c-160.html

Edytowane przez Robert Dorado
  • Like 2

Tak jak juz sie zarejestrujesz do programu i odpalą ci ten limit startowy 2400zl to masz mozliwosc wygenerowania tego linku na 25 monet

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Pewnie się nie znam, ale coś mi się wydaje, że raczej od pobieżnego przejrzenia zdolności na chwilówkę bez zbytniego ryzyka że strony pożyczkodawcy.

dobra jak coś to tu jest link

https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v1/5c9f701f-69c8-4ac5-b95a-1f7fb223703a

zapraszam do skorzystania

za samą rejestracje z linku jest 25 monet dla Was

monety wpadaja po 24/48h ale uwaga !:

MONETY TRZEBA ODEBRAĆ W SEKCJI TWOJE  MONETY i KUPONY klikając odbierz w ciągu 7 dni od chwili kiedy je otrzymacie

- ja nie wpadną trzeba zgłosić na chacie Allegro  podajac link rejestracyjny który zamieściłem

Pewnie się nie znam, ale coś mi się wydaje, że raczej od pobieżnego przejrzenia zdolności na chwilówkę bez zbytniego ryzyka że strony pożyczkodawcy.

Jeden z naszych kolegow juz odebrał darmowe monety :)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka