elpojo Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 czy moze ma ktos jakiś kod na darmowa wysyłke z wedkarski.com ?potrzebuje cos za 100 zamówiec a przesyłka znacząco wpływa na ceneNapisz,żeby wystawili Ci interesujące fanty na allegro. Kiedyś nazbierałem drobnicy na sklepie i wszystko wrzucili na alle na moją prośbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Słowo "kiedyś" w handlu na allegro jest kluczowe, teraz zjadają 11% z każdej "wędkarskiej" aukcji. Dla sklepów co jadą na 20% marży jest to zabójstwo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 https://centrumwedkarskie.pl/Shimano-Ko%C5%82owrotek-Stradic-C-3000-FL?gclid=Cj0KCQiAvqGcBhCJARIsAFQ5ke4apb5NirbCldNFGuq_grKltXt0pVh4xUnbSiezbhYvljJlZNUbkGYaAgwHEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Przynęty SALMO i nie tylko w promocji, może ktoś:Kupujesz Przynęty Sztuczne? | Sklep Wędkarski | Zlowokazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Przynęty SALMO i nie tylko w promocji, może ktoś:Kupujesz Przynęty Sztuczne? | Sklep Wędkarski | ZlowokazjeZauważcie ,że często promocja jest na dany model i jeden kolor,a klikając już w inny kolor cena jest wyższa!Słaba zagrywka ze strony tego sklepu.Kiedyś kupiłem trochę wobków w dobrej cenie,ale to czasy gdy jeszcze nie robili takich numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Przecież to normalna zagrywka którą uskutecznia dużo sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zauważcie ,że często promocja jest na dany model i jeden kolor,a klikając już w inny kolor cena jest wyższa!Słaba zagrywka ze strony tego sklepu.Kiedyś kupiłem trochę wobków w dobrej cenie,ale to czasy gdy jeszcze nie robili takich numerów. Skoro promocja jest na dany model i kolor tologiczne, że inny koler może już nie być w promocji. Od kiedy to kupujący decyduje za sprzedawcę co ma być w promocji a co nie być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Ale gdzie napisałem, że chciałbym decydować za sprzedawcę?Po prostu nie pasują mi takie promocje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Ale gdzie napisałem, że chciałbym decydować za sprzedawcę?Po prostu nie pasują mi takie promocje...Trza brac 10 jak dobra cens. Potem mozna zamienic na inne kolory Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Na lubianym/nielubianym portalu allegro jest ciekawa promka za aktywacje usługi allegro pay + jakis zakup z allegro pay Pomijam sprawe czy to jest fajne czy nie fajne i teksty zwolenników i przeciwników allegro i tej usługi kto chce szkorzystac to informuje że jest i można za rejestracje i pierwszy zakup dostac te 100 monet 100 monet wymienialnych jest na na 100zł w zakupach na allegro czyli te promocyjne można wykorzystac na darmowe zakupy wędkarskie w allegro za te 100 jak by ktoś był zainteresowany to jest dodatkowa promka na 25 monet czyli mozna dostac dodatkowe 25 monet za uzycie linku polecajacego do aktywacji usługi czyli w sumie dostajecie 125 monet (deal jest uczciwy bo polecany dostaje 25 monet i polecajacy tez ) jak by ktoś chciał to mam jeszcze kilka takich linków polecajacych i zapraszam na priv jeśłi ktoś byłby zainteresowany niezainteresowanych prosze o wstrzymanie sie z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Dasz linka do tych zwolenników i przeciwników?Nie za bardzo wiem co to jest tak do końca a mam awersję do wszelkich kredytów i zadłużeń gdziekolwiek.Czy przystąpienie do tego wiąże sięz jakimiś takimi akcjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) tak to jest forma kredytu lub raczej limitu który mozesz miec na zakupy na allegro ale mozesz z niego nie korzystac w przyszłosci i nic za to nie płacisz25 monet dostaniesz jeśłi zarejestrujesz sie w programie z tego linku polecajacego który moge Ci przysłaćmozesz nic dalej nie robic i masz 25 monet kolejne 100 monet jak coś kupisz w ramach allegro pay z tego co pamietam za jakas niewielką kwote kilkadziesiat złotychz tego co pamietam po 30 dniach mozesz spłacic cała kwote przelewem (może nawet szybciej)jest to dokładnie wytłumaczone na stronie programu jak sie zarejestrujeszale mozesz nie kupowac tylko sie zarejestrowac Edytowane 5 Grudnia 2022 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 W Fishing Marcie jest promocja na niektóre spodniobuty Scierra Helmsdale.https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/scierra-helmsdale-20000-chest-stockingfoot/s/29603https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/scierra-helmsdale-20000-chest-bootfoot/s/31130 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Dasz linka do tych zwolenników i przeciwników?Nie za bardzo wiem co to jest tak do końca a mam awersję do wszelkich kredytów i zadłużeń gdziekolwiek.Czy przystąpienie do tego wiąże sięz jakimiś takimi akcjami?Możesz zapłacić za zakupu allegro pay a następnego dnia spłacić "dług". Do 30 dni nie płacisz żadnych procentów/prowizji. Można to nazwać odroczoną płatnością za zakupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Lub allegrową chwilówką, pomysł na przejęciu kilku procent runku Bociana i innych parabanków ale nie o tym miałem napisaćdzisiaj to jest w Mikołajki 06.12. -10% na woblery Dorado z kodem MIKOŁAJKIhttps://wedkujzdorado.pl/woblery-wg-nazwy-c-160.html Edytowane 6 Grudnia 2022 przez Robert Dorado 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 25 monet dostaniesz jeśłi zarejestrujesz sie w programie z tego linku polecajacego który moge Ci przysłać Zbyszku poprosiłbym jeden link na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Każdy posiadacz allegropay może taki link wygenerowaćhttps://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v1/9ded66dc-5dc5-4d1f-856d-69db8b588e28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Każdy posiadacz allegropay może taki link wygenerowaćhttps://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v1/9ded66dc-5dc5-4d1f-856d-69db8b588e28Tak jak juz sie zarejestrujesz do programu i odpalą ci ten limit startowy 2400zl to masz mozliwosc wygenerowania tego linku na 25 monet Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Teraz jest tylko 2400?U mnie jest na 4200 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Teraz jest tylko 2400?U mnie jest na 4200 [emoji15]Nie wiem. Ja uruchamiałem sobie na poczatku i mialem 2400 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 To jaki macie limit ,zależy od historii waszych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Pewnie się nie znam, ale coś mi się wydaje, że raczej od pobieżnego przejrzenia zdolności na chwilówkę bez zbytniego ryzyka że strony pożyczkodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Pewnie się nie znam, ale coś mi się wydaje, że raczej od pobieżnego przejrzenia zdolności na chwilówkę bez zbytniego ryzyka że strony pożyczkodawcy.dobra jak coś to tu jest linkhttps://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v1/5c9f701f-69c8-4ac5-b95a-1f7fb223703azapraszam do skorzystaniaza samą rejestracje z linku jest 25 monet dla Was monety wpadaja po 24/48h ale uwaga !:MONETY TRZEBA ODEBRAĆ W SEKCJI TWOJE MONETY i KUPONY klikając odbierz w ciągu 7 dni od chwili kiedy je otrzymacie- ja nie wpadną trzeba zgłosić na chacie Allegro podajac link rejestracyjny który zamieściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 https://multifishing.pl/home/28535-21-zillion-sv-tw-1000pl-4059845150803.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Pewnie się nie znam, ale coś mi się wydaje, że raczej od pobieżnego przejrzenia zdolności na chwilówkę bez zbytniego ryzyka że strony pożyczkodawcy.Jeden z naszych kolegow juz odebrał darmowe monety Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi