Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

W takim układzie wystarczy dbać o niskie wymagania klientów (podprogowo i tradycyjnie) i utrwalać poczucie luksusu z byle czym w ręce. Chińczycy pod swoimi negatywami na allegro życzą czasem swoim klientom szczęśliwego życia :)

Grunt, by zachować dystans i dobry nastrój ;). Oooo, nie wiedziałem, że jacyś Chińczycy urzędują na allegro ;). Od lat kupuję u tej samej grupy sprzedawców i czasami odbieram osobiście. więc pewnie coś mnie ominęło. Zmiany, zmiany, zmiany...

Cześć, czy mieliście styczność ze sklepem https://www.reelsdiscount.com ? Mają fajne oferty, ale w sieci niczego nie mogę o nich znaleźć.

Zapłac paypalem. Maja go w dostepnych opcjach. Jak towaru nie dostaniesz to paypal zwroci kase. Juz to ze maja paypal uwiarygadnia sklep :). Zawsze tak robie jesli sie da i nigdy nie zawiodło. To nie ty uzerasz sie ze sprzedawca jak towar nie doleci

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk
  • Like 1

Piotrze, czuję się w obowiązku poddać Twój post moderacji. Ostatnie słowo mógłbyś przynajmniej zmienić na zwrot "odchodzenie od tematu wątku". Apeluję o odrobinę szacunku do piszących. Zgodnie zresztą z regulaminem. Korzystając z okazji, pozdrawiam Cię serdecznie.

Takie masz prawo i jak najbardziej zgłoś, mnie za to wyleczono z obserwacji tego wątku.

Cześć, czy mieliście styczność ze sklepem https://www.reelsdiscount.com ? Mają fajne oferty, ale w sieci niczego nie mogę o nich znaleźć.

Trochę się to nie klei, wystarczy spojrzeć na niektóre ceny/przeceny, jedne z lepszych przykładów poniżej:

Daiwa Tournament Basia  QD - 90 $  --- cena sklepowa to ponad 3k PLN

Abu Garcia Revo MGXtreme    97 $   ---   cena sklepowa ok 1400 PLN

Patryk jeżeli coś tam kupisz i dojdzie beż problemu to oczywiście daj znać.

Ciekawe jest również to, że mają ogólnie kołowrotki z angielskiego rynku, pełno karpiowych big pitów i wolnych biegów, a przecież w USA tego jest niewiele. Muchowe z kolei tylko marki angielskie. Coś czuję, że nie odpiszą więc sobie odpuszczę ;)

Wrzuciłem do koszyka towar, przechodzę do płatności i tam tylko master/credit card. Napisałem do nich czy można paypal i czekam na info.

Jak nie ma paypal nie kupuj . Masz chargeback z kredytowki ale nasze banki w przeciwienstwie do zachodnich bankow nie uznaja w wiekszosci tej usługi

Edytowane przez selk
  • Like 1

Jak nie ma paypal nie kupuj . Masz chargeback z kredytowki ale nasze banki w przeciwienstwie do zachodnich bankow nie uznaja w wiekszosci tej usługi

Niestety, ale u nas jak się nie postawisz to cię bank oleje. Jak już postępowanie pójdzie to Visa/MasterCard zwraca kasę.

Cześć, czy mieliście styczność ze sklepem https://www.reelsdiscount.com ? Mają fajne oferty, ale w sieci niczego nie mogę o nich znaleźć.

Ze scamadviser, wnioski wyciągnij sam:

Domain age
9 months from now
WHOIS data
hidden
Owner
Xiuying Cui
Address
Shandong Province, Qingdao City - Jiaonan City, Xinhua Road Water Supply Company 266400 Qingdao Shandong
Country
CN
Phone
Non-Public Data
  • Like 5

Niestety, ale u nas jak się nie postawisz to cię bank oleje. Jak już postępowanie pójdzie to Visa/MasterCard zwraca kasę.

miałem po Covidzie sporo  do czynienia z osobami którym odmówiono chargebacku

PKO , mBank , Millenium  nie chciały podejmowac sie odzyskania kasy np za bilety lotnicze w imieniu klienta

Visa ogólnie wypieła się na klientów którzy zapłacili za bilety a nie odlecieli , mastercard  nieco lepiej do tego podchodził

Ja z Citybanku dostałem po 2 miesiacach kase

znajomi z PKO nie dostali ani grosza

PKO i MBank szczególnie znane sa z odmawiania tej usługi = nie tylko z powodu covid pewnie dlatego np w mBanku dostajesz dodatkowe ubezpieczenie które pokrywa niektóre zdarzenia 

nie wiem jak inne banki z tym stoją