selk Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Jestem trochę sceptyczny do takich urządzeń. Parę lat temu kupiłem podobne urządzenie na myszy za nie małe pieniądze i chyba miałem więcej myszy w garażu niż wcześniejmoze żle oznakowali i to nie był odstraszacz tylko przywabiacz jakis czas temu kolega opowiadał historie żepojechali z dziewczynami pod namioty nad jezioro i kupili preparaty na komary działało to tak że trzeba było nasmarowac tym partyk i rzucic go w krzaki i komary przywabione zapachem leciały do patykaw praktyce na patyk nie zadziało alekolejnego dnia przyjechł do nich kolejny kolega z namiotem którego nei chcieli zabrac wcześniejpowiedzieli mu ze mają genialny płyn na komary i ze trzeba sie nim wysmarowac bo inaczej piekielnie gryzą i jest ich masai faktycznie płyn zadziałał mieli cały wieczór spokój komary krązyły wokół tego nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Polecam świece, a jak robactwo jest wyjątkowo uciążliwe to Mugga lub Foresta na skórę i zapominamy o temacie. Edytowane 17 Maja 2023 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 A widzisz . Myślałem ze jak na baterie to da się ja wymienić No ciekawe czy to działa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk używam z powodzeniem takiego i baterie pomimo że jest napisane że nie są wymienne to da się wymienić. Urządzenie skuteczne https://www.odstraszanie.pl/p850,odstraszacz-kleszczy-tickless-human-green-odstraszacz-na-kleszcze-dla-ludzi.html?gad=1&gclid=EAIaIQobChMI89_Cqa39_gIVQxN7Ch2HxwC-EAQYBSABEgI-qfD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watacha Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Kołowrotki Savage Gear za połowę ceny https://sklepdrapieznik.pl/4651-savage-gear-kolowrotki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Kołowrotki Savage Gear za połowę ceny https://sklepdrapieznik.pl/4651-savage-gear-kolowrotkiWidać ile realnie są warte. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Ok. 250 zł za serię SG8 z zapasową metalową szpulą to uczciwa cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Andrzej, za darmo to uczciwa cena, cytując klasyka ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 https://sklepwedkarski.pl/pol_m_Kolowrotki_Promocja-Savage-Gear-1-1-Gratis-63547.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Zastanawiające ,może firma SG wycofuje je z oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Kołowrotki Savage Gear za połowę ceny https://sklepdrapieznik.pl/4651-savage-gear-kolowrotkiKiła nieprzeciętna ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 https://sklepwedkarski.pl/pol_m_Kolowrotki_Promocja-Savage-Gear-1-1-Gratis-63547.htmlw drapiezniku lepsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Kiła nieprzeciętna ????????Od lipca będą w empiku, będziesz zachwalać Edytowane 19 Maja 2023 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batory Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Kiła nieprzeciętna SG da Ci kilka gumek i będziesz chwalił pod niebiosa ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Od lipca będą w empiku, będziesz zachwalaćMyślałem, że Ty je weźmiesz w dystrybucję ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Kiła nieprzeciętna [emoji854][emoji39]Nie znalazłem nigdzie w sieci rzetelnych opinii. Są jakieś linki do testów lub opisów niezadowolonych osób ? Ciekaw jestem bo za 400 to bym nie kupił ale 250 to poziom Dragona a jest 5 lat gwarancji Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 100zł nie warte. Ojj, nie jeden wtopił kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Tak jak napisał wyżej @zander3:) Savage ma ciekawy sprzęt, ale nie kołowrotki. W budżecie 250,00 masz już w czym wybierać Ryobi (Zauber, Applause), Daiwa (np. Ninja), Shimano (Sahara) etc. Wiele osób utopiło kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Patrząc na wagę SG8 - model 3000 waży 216 gramów - nie spodziewałbym się długiej żywotności przy zastosowaniu do cięższego łowienia. Ale do lżejszych przynęt powinny być ok.Zauber 3000 waży ponad 300 gramów, a to spora różnica. Mnie bardziej interesuje ewentualne rozpatrywanie reklamacji. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) Patrząc na wagę SG8 - model 3000 waży 216 gramów - nie spodziewałbym się długiej żywotności przy zastosowaniu do cięższego łowienia. Ale do lżejszych przynęt powinny być ok.Zauber 3000 waży ponad 300 gramów, a to spora różnica. Mnie bardziej interesuje ewentualne rozpatrywanie reklamacji. A.przy reklamacji jest spoko, bo zwykle jest tak iż musisz zanieść do sklepu a by ten wysłał do serwisu. Od dostarczenia do sklepu gwarant ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji i zwykle w tym czasie ten kołowrotek nie wraca co oznacza że reklamacja została uznana. Jedyne co trzeba potem to się boksować że gdyby odmówili to zrobili to po czasie. To dotyczy większości firm,które jak kretyni chcą aby oddawać sprzęt do sklepów a nie wysyłać do serwisów, bo wygodniej im odbierać i dostarczać taki sprzęt przez handlowca który wizytuje sklepy na swoim terenie Edytowane 20 Maja 2023 przez wuran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) Tak jak napisał wyżej @zander3:) Savage ma ciekawy sprzęt, ale nie kołowrotki. W budżecie 250,00 masz już w czym wybierać Ryobi (Zauber, Applause), Daiwa (np. Ninja), Shimano (Sahara) etc. Wiele osób utopiło kasę...zaubera juz nigdy nie kupiemiałem 3 i to te starsze modele i red i inne i wszystkie poszły na gwarancji i zwrot kasypenn atlantis , stare daiwy betoniarki , TP i jakies okumy cieższe to młynki których uzywam ale to wszystko ciezkie szukam lżejszych rozwiązań Edytowane 20 Maja 2023 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) Myślałem, że Ty je weźmiesz w dystrybucję ????????????Nie Wojtku...Po prostu jako stary użytkownik powinieneś się powstrzymać od tak merytorycznych komentarzy. A jeśli to rzeczywiście taki złom to napisz dlaczego tak uważasz? Edytowane 20 Maja 2023 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) Nie Wojtku...Po prostu jako stary użytkownik powinieneś się powstrzymać od tak merytorycznych komentarzy. A jeśli to rzeczywiście taki złom to napisz dlaczego tak uważasz?W komentarzu rzeczywiście mnie poniosło, ale na wczorajszy moment odzwierciedlał on w 2 krótkich żołnierskich słowach moją opinię na ich temat.Są to konstrukcyjnie mierne kołowrotki, o słabym spasowaniu i pracy. Mają za to świetne wsparcie marketingowe Westin przyjął dobrą strategię, nie wprowadzając do swojej oferty kołowrotków. Skupili się na tym, co dobrze im wychodzi i nie wynajdują koła na nowo. Dodam, że czwórka moich kolegów napaliła się na młynki SG i równie ochoczo niedługo po zakupie je sprzedali:) Pozdrawiam Edit: Precyzując na koniec- tak jest to w mojej opinii złom biorąc pod uwagę cenę jaką trzeba za nie zapłacić Edytowane 20 Maja 2023 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Widział ktoś w promocji kołowrotki Savage Gear ale morskie?Interesuje mnie model SGS6 4000 lub 5000.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 https://sklepdrapieznik.pl/savage-gear-kolowrotki/80598-kolowrotek-savage-gear-sg6-4000-fd.htmlhttps://sklepdrapieznik.pl/savage-gear-kolowrotki/86872-kolowrotek-savage-gear-sg6-4000h-fd.htmlNiestety trzeba kupić dwa, ale cena fajna wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Dzięki, ale to nie ten model. Chcę znaleźć SGS6 a nie SG6.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi