Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem trochę sceptyczny do takich urządzeń. Parę lat temu kupiłem podobne urządzenie na myszy za nie małe pieniądze i chyba miałem więcej myszy w garażu niż wcześniej

moze żle oznakowali i to nie był odstraszacz tylko przywabiacz

jakis czas temu kolega opowiadał historie że

pojechali z dziewczynami pod namioty nad jezioro  i kupili preparaty na komary  działało to tak że trzeba było nasmarowac tym  partyk i rzucic go w krzaki i komary przywabione zapachem leciały do patyka

w praktyce na patyk nie zadziało ale

kolejnego dnia przyjechł do nich kolejny kolega z namiotem którego nei chcieli zabrac wcześniej

powiedzieli mu ze mają genialny płyn na komary i ze trzeba sie nim wysmarowac bo inaczej piekielnie gryzą i jest ich masa

i faktycznie płyn zadziałał mieli cały wieczór spokój komary krązyły wokół tego nowego

A widzisz . Myślałem ze jak na baterie to da się ja wymienić :) No ciekawe czy to działa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

używam z powodzeniem takiego i baterie pomimo że jest napisane że nie są wymienne to da się wymienić. Urządzenie skuteczne

https://www.odstraszanie.pl/p850,odstraszacz-kleszczy-tickless-human-green-odstraszacz-na-kleszcze-dla-ludzi.html?gad=1&gclid=EAIaIQobChMI89_Cqa39_gIVQxN7Ch2HxwC-EAQYBSABEgI-qfD_BwE

• Like 1

Kiła nieprzeciętna [emoji854][emoji39]

Nie znalazłem nigdzie w sieci rzetelnych opinii. Są jakieś linki do testów lub opisów niezadowolonych osób ? Ciekaw jestem bo za 400 to bym nie kupił ale 250 to poziom Dragona a jest 5 lat gwarancji

Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka

Patrząc na wagę SG8 - model 3000 waży 216 gramów - nie spodziewałbym się długiej żywotności przy zastosowaniu do cięższego łowienia. Ale do lżejszych przynęt powinny być ok.

Zauber 3000 waży ponad 300 gramów, a to spora różnica.

Mnie bardziej interesuje ewentualne rozpatrywanie reklamacji.

A.

Patrząc na wagę SG8 - model 3000 waży 216 gramów - nie spodziewałbym się długiej żywotności przy zastosowaniu do cięższego łowienia. Ale do lżejszych przynęt powinny być ok.

Zauber 3000 waży ponad 300 gramów, a to spora różnica.

Mnie bardziej interesuje ewentualne rozpatrywanie reklamacji.

A.

przy reklamacji jest spoko, bo zwykle jest tak iż musisz zanieść do sklepu a by ten wysłał do serwisu. Od dostarczenia do sklepu gwarant ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji i zwykle w tym czasie ten kołowrotek nie wraca co oznacza że reklamacja została uznana. Jedyne co trzeba potem to się boksować że gdyby odmówili to zrobili to po czasie. To dotyczy większości firm,które jak kretyni chcą aby oddawać sprzęt do sklepów a nie wysyłać do serwisów, bo wygodniej im odbierać i dostarczać taki sprzęt przez handlowca który wizytuje sklepy na swoim terenie

Edytowane przez wuran
  • Like 1

Tak jak napisał wyżej @zander3:)

Savage ma ciekawy sprzęt, ale nie kołowrotki. W budżecie 250,00 masz już w czym wybierać :)

Ryobi (Zauber, Applause), Daiwa (np. Ninja), Shimano (Sahara) etc.

Wiele osób utopiło kasę...

zaubera juz nigdy  nie kupie

miałem 3 i to te starsze modele i red i inne i wszystkie poszły na gwarancji i zwrot kasy

penn atlantis , stare daiwy betoniarki , TP  i jakies okumy cieższe to młynki których uzywam ale to wszystko ciezkie szukam lżejszych rozwiązań

Edytowane przez selk

Myślałem, że Ty je weźmiesz w dystrybucję ????????????

Nie Wojtku...

Po prostu jako stary użytkownik powinieneś się powstrzymać od tak merytorycznych komentarzy. A jeśli to rzeczywiście taki złom to napisz dlaczego tak uważasz?

Edytowane przez cyprys19

Nie Wojtku...

Po prostu jako stary użytkownik powinieneś się powstrzymać od tak merytorycznych komentarzy. A jeśli to rzeczywiście taki złom to napisz dlaczego tak uważasz?

W komentarzu rzeczywiście mnie poniosło, ale na wczorajszy moment odzwierciedlał on w 2 krótkich żołnierskich słowach moją opinię na ich temat.Są to konstrukcyjnie mierne kołowrotki, o słabym spasowaniu i pracy. Mają za to świetne wsparcie marketingowe :) Westin przyjął dobrą strategię, nie wprowadzając do swojej oferty kołowrotków. Skupili się na tym, co dobrze im wychodzi i nie wynajdują koła na nowo. Dodam, że czwórka moich kolegów napaliła się na młynki SG i równie ochoczo niedługo po zakupie je sprzedali:)

Pozdrawiam

Edit:

Precyzując na koniec- tak jest to w mojej opinii złom biorąc pod uwagę cenę jaką trzeba za nie zapłacić :)

Edytowane przez Wojtek B.
  • Like 1