szpaczek23 Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Nic nie doliczają, wszak jesteśmy w Unii. Chyba, że coś się zmieniło Mogą doliczyć, jeśli podają ceny bez podatku(jak np HappyAngler). Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Napisałem do Nich czy wysyłają do PL- czekam.Też noszę się z zamiarem kupna małej zabawki, jednak mam obawy przy takich zakupach , czy wyślą , cło , vat itd.Nigdy nie kupowałem w sklepach internetowych za naszego Bałtyckiego oceanu. A i niema nikogo znajomego, co by kupił na miejscu z papierami i zapakował jakimś kurierem DPD, UPS- to by było git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Cła nie będzie, podatku też. Z tym, że jak wyżej napisałem może się zmienić cena o wysokość podatku dla danego kraju wysyłki. jeśli podają ceny bez podatku jw HA to juz po wpisaniu kraju przesylki z automatu dodaje podatek. Co nie zmienia faktu ze nie jest to jakis extra podatek. Poki co zamawialem z wielu sklepów zza grajicy i tylko w HA tak miałem. W zasadzie wszytskie sklepy podają ceny końcowe i nie ma dodatkowych oplat typu podatek, cło etc Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Mogą doliczyć, jeśli podają ceny bez podatku(jak np HappyAngler). Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu TapatalkaTu masz rację, mea culpa Zakładałem, że ceny w sklepie są cenami brutto, aczkolwiek może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 No imamy odpowiedz Hej! Vi kan tyvärr inte skicka till polen. Med vänlig hälsning, Göran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 jak dodasz produkt do koszyka i przejdziesz do platnosci to nie ma opcji dostawy do pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Napisałem do Nich czy wysyłają do PL- czekam.Też noszę się z zamiarem kupna małej zabawki, jednak mam obawy przy takich zakupach , czy wyślą , cło , vat itd.Nigdy nie kupowałem w sklepach internetowych za naszego Bałtyckiego oceanu. A i niema nikogo znajomego, co by kupił na miejscu z papierami i zapakował jakimś kurierem DPD, UPS- to by było git UPS wyjdzie drogo , najlepiej ich postnordem wysłac . Wysyłając paczke do Szwecji DPD przejmuje ją pożniej postnord , nie wiem jak jest w tym drugim kierunku bo takowej jeszcze nie wysyłałem , jak Ci bardzo zależy to służe pomocą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 UPS wyjdzie drogo , najlepiej ich postnordem wysłac . Wysyłając paczke do Szwecji DPD przejmuje ją pożniej postnord , nie wiem jak jest w tym drugim kierunku bo takowej jeszcze nie wysyłałem , jak Ci bardzo zależy to służe pomocą .Rafale, poszedł PRV z pytaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Wystarczy skorzystać z pośrednika i nie macie żadnego problemu z wysyłka do polski. Kosztuje to grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Wystarczy skorzystać z pośrednika i nie macie żadnego problemu z wysyłka do polski. Kosztuje to grosze.Ale gwarancja też przez pośrednika ? To może być problem Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Zamawiasz na siebie, adres do wysyłki podajesz pośrednika, pośrednikowi płacisz za usługę wysyłki towaru do Ciebie. Gwarancja jest na Ciebie nie na pośrednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Zamawiasz na siebie, adres do wysyłki podajesz pośrednika, pośrednikowi płacisz za usługę wysyłki towaru do Ciebie.Gwarancja jest na Ciebie nie na pośrednikajak sie popsujeto jak zrealizujesz ? nie kazda gwarancja na sprzet kupiony za granica działa w PL odsyłac do sklepu bedziesz musiał samodzielnie a to bywa niemały kosztwiem bo raz tak miałem ze sprzetem kupionym w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Może ktoś potrzebuje. Ja kupiłem stacjonarnie o złotówkę drożej. Jeśli to ten sam co ja kupiłem to jest to ten nasączony perymetryną i z 95% ochroną uv. https://www.halfprice.eu/pl/mezczyzna/akcesoria/kominy/komin-wielofunkcyjny-wielokolorowy-2?q=buff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Nie ma opcji wysyłki do Polski , a dziwne bo niemcy już obsługują.Ostatnio chciałem z echolotzen zamówić to nie wysylają Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 (edytowane) Ostatnio chciałem z echolotzen zamówić to nie wysylają Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Kupowałem echo osobiście w Echolotzentrum Schlageter w Paderborn. Pytałem dlaczego nie wysyłają. wspominał coś o elektronicznych odpadach i jakiś tam przepisach środowiskowych. Moim zdaniem ściema i mają po prostu zmowę między róznymi importerami w EU. importerzy zakazują wysyłki dealerom. Edytowane 18 Lipca 2023 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 W związku z wprowadzeniem do oferty Minn Kota modeli Quest w przyszłym roku zaczyna się wyprzedaż obecnej floty. Aktualnie można kupić Terrovę i Ulterrę w wersjach 24v i 36v w bardzo dobrych cenach, na przykład u mnie: Ultrexy 36V z iPilot Link i sonarem MDI lub MSI - 16999 Terrova 36V iPilot Link i MDI - 15999 24V iPilot Link i MDI - 13999 24V iPilot i US2 - 11999 24V iPilot Link - 10999 24V iPilot - 9499 Ulterra 36V iPilot Link i MSI - 19999 36V iPilot Link i US2 - 17499 36V iPilot i US2 - 15999 24V iPilot Link i MDI - 16999 24V iPilot i US2 - 14999 W promocji jeszcze też są Powerdrive 12V i Terrova 12V, a także pawężowe Traxxis i Endura MAX lub C2 w niektórych wersjach. Wersje na słoną wodę też są, można pytać. Jeśli ktoś coś to trzeba się spieszyć - niektóre modele są po jednej sztuce. Chyba nie ma tego jeszcze nigdzie w internetach, tylko tutaj na razie Może akurat ktoś z zaprzyjaźnionego forum będzie potrzebował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 a talony tez sa w promocji ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Niestety nie zapowiada się żadna zmiana technologiczna w tym temacie, więc i wyprzedaży nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 a talony tez sa w promocji ? Są, w Carrefourze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 https://www.empik.com/sport/wedkarstwo,4127,s?qtype=facetForm&availabilityLabel=do+24h&mpShopIdFacet=0&brandFacet=shimano Twinki, Stelle, Stradicy, Dialuny, Lunamisy i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 https://www.empik.com/sport/wedkarstwo,4127,s?qtype=facetForm&availabilityLabel=do+24h&mpShopIdFacet=0&brandFacet=shimano Twinki, Stelle, Stradicy, Dialuny, Lunamisy i inne HAHHAHAHHAHAHAH JAKA FOTA: https://www.empik.com/zdalna-lodka-zanetowa-pilot-czarna,p1274975045,sport-p?mpShopId=6521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 gra wędkarska za darmo od SEGAhttps://games.sega.com/bassfishing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 SAVAGE GEAR SG2 POWER GAME 198/20-60ghttps://allegro.pl/oferta/wedka-savage-gear-sg2-power-game-198-20-60g-13230194594 230zł dobra jeśli ktoś szuka tego typu wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Magnum 14 cm w kolorze makreli https://www.decathlon.pl/p/wobler-cd-mag-14cm-silver-mackerel/_/R-p-X1600748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Worki wodoszczelne Sea to Summit Na łódkę, ponton, kajak, pływadełko czy do brodzenia. https://www.empik.com/szukaj/produkt?qtype=facetForm&q=sea+to+summit+worek&mpShopIdFacet=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi