Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Pleciona to ma dopiero dobre promocje i wiele więcej:

capture_001_24112023_160330.jpgnie przyjebałabym się, bo działa Dz. U. z 2022 r. poz. 2581,

ale mam jesienią sporo czasu na wertowanie internetów i wiem że "lepsze" promki nie raz wstawiali przed 2023

Ostatnio to tam ułańska fantazja ponosi majkiego z tymi promkami.

Robi się z tego drugi sklepwedkarski

• Like 1

Ten TP za 1250,- tak na szybko liczę :wub:

Podrzuci ktoś namiary na anglojęzyczną wersję strony Moritza, "bo jo nie szprechom" ;)

Albo jeszcze lepiej jak ktoś mieszka w DE i na święta będzie jechał do PL, może by zrobił zakupy, jakby co to priv :clappinghands:

Kolego jak ci zależy na TP to tutaj jest w tej samej cenie, a wysyłają do PL bez problemu

https://happyangler.com/product/shimano-twin-power-fd-spinning-reel-69501761/

Tylko trzeba się śpieszyć...akurat w tym sklepie "black friday" coś znaczy, wiem bo korzystam od paru lat.

Edytowane przez robbertzam
  • Like 1

Pleciona to ma dopiero dobre promocje i wiele więcej:

attachicon.gif capture_001_24112023_160330.jpgnie przyjebałabym się, bo działa Dz. U. z 2022 r. poz. 2581, 

ale mam jesienią sporo czasu na wertowanie internetów i wiem że "lepsze" promki nie raz wstawiali przed 2023

Zauważyłem to samo. Mają ludzi za idiotów.

• Like 3

Tych promocji teraz w opór było. Np. mietus ma całkiem fajną promo, bo uczciwie -20% od wszystkiego. W efekcie np. Curado DC 151 wychodzi w granicy 950 zł.

W wedkarskim.com z kolei mamy np. belly boat Mikado za 875 zł czy też multik Dragona z tej nowej serii GP Concept za 233 zł.

W infinitycarp mamy np. Mikado Black Crystal za 277 zł

W fatfish.pl dla przykładu Favorite Blue Bird Compact (travel) 366 zł zamiast typowych około 500-520 zł.

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...