Siasiu Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 SHIMANO 2018 Soare BB C2000SSHG za 60 euro warto brać ?? Używał ktoś tego kołowrotka ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk u Mefisto roczniki 23 są po 759 zł więc za takie pieniądze brałbym w ciemno nawet 2 (jeden ja odkupię będzie dla dzieciaka do zabawy taki malutki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 To trzy. Jeden dla mnie????Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Mogę jeden i ja przygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 SHIMANO 2018 Soare BB C2000SSHG za 60 euro warto brać ?? Używał ktoś tego kołowrotka ?? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTomek to może zrobisz zamówienie zbiorowe ? Też się podepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Dzięki panowie za zaufanie , ale już się wyprzedały i tak więc po ptokach jak to mówią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 A miało być tak pięknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 A miało być tak pięknie.....Było ... przez chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Było ... przez chwilę No i może jeszcze być. Chociaż już raczej nie w cenie 60 euro. Zanim Tomek dostał odpowiedź - czy warto, ktoś mógł wykupić wszystkie i teraz zaciera rączki. Nie można wykluczyć, że za jakiś czas pojawią się tu i w innych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 W sobotę w Auchan Ustowo kupiłem dużą torbę EVA Mikado 46x30x31 za 120 zł na wyprzedaży - było jeszcze kilka sztuk, może w innych auchan też są. Były na dziale ze sprzętem wędkarskim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 jak ktoś śledzi plat to wróciło kilka młynków do oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 jak ktoś śledzi plat to wróciło kilka młynków do oferty Jakich? możesz sprecyzować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Emeraldas 2500 XH można np dodać do koszyka, więc są w sklepie. Edytowane 15 Stycznia 2024 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 W sobotę w Auchan Ustowo kupiłem dużą torbę EVA Mikado 46x30x31 za 120 zł na wyprzedaży - było jeszcze kilka sztuk, może w innych auchan też są. Były na dziale ze sprzętem wędkarskim.Dzięki, kupiona. Jak ktoś zainteresowany to w Ustowie zostały 3 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Jakich? możesz sprecyzować?Ciężko wejść na stronę? Emerald, luvias ten akurat do mnie leci już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Ciężko wejść na stronę? Emerald, luvias ten akurat do mnie leci już Ciężko odpowiedzieć jak ktoś grzecznie pyta? jp było nie odpowiadać jak dla Ciebie to taki problem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Okulary przeciwsłoneczne | costa del mar | Vision Express Promka na Costy -50% Ma i ja (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Okulary przeciwsłoneczne | costa del mar | Vision Express Promka na Costy -50% Ma i ja (-:Dzięki, kolejne Costy kupione. Jeden model jest z elastycznymi zawiasami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 A który polecilibyście na dużą głowę i coby górą nie odstawał od oczodołu ? Mamy Peak z WX i jest idealny jeśli chodzi o oprawki . Jeśli chodzi o optykę , to już niekoniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 A który polecilibyście na dużą głowę i coby górą nie odstawał od oczodołu ? Mamy Peak z WX i jest idealny jeśli chodzi o oprawki . Jeśli chodzi o optykę , to już niekoniecznie .Costa Reefton Pro. Jak dla mnie lepsze od tuńczyków. https://jerkbait.pl/topic/48150-okulary-polaryzacyjne/?p=3152525 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 A czy zielone szkła różnią się znacząco w użytkowaniu od niebieskich? Opis na stronie producenta przeczytałem, ale nie rozumiem, co on oznacza w praktyce :-) A pytam, bo jedne Costy mam, ale może kupiłbym drugie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Niemal wszystko promo modele mają filtr cat3.Nie bedzie za ciemny na pstragowe rzeczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Dzięki, kolejne Costy kupione. Jeden model jest z elastycznymi zawiasami. jaka przewaga tych elastycznych zawiasów nad zwykłymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 jaka przewaga tych elastycznych zawiasów nad zwykłymi?Nie uciskają tak i lepiej trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Hej, gdzie byście szukali dobrej oferty na Daiwa tournament xt titanium spin 18 64 2.35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 18-64 to cw? bo jest na OLX, ale do 18g. Sprzedającego nie znam, ale chciałem kiedyś coś od niego kupić i zadzwoniłem, miło się gadało, normalny gość.https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-daiwa-tournament-xt-titanium-4-18-CID767-IDVLROO.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi