Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

18-64 to cw? bo jest na OLX, ale do 18g. Sprzedającego nie znam, ale chciałem kiedyś coś od niego kupić i zadzwoniłem, miło się gadało, normalny gość.

https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-daiwa-tournament-xt-titanium-4-18-CID767-IDVLROO.html

Ja nawet coś od niego kupiłem, jakbyś się zdecydował to poproś o dobre zapakowanie, bo o ile produkt był zgodny z opisem to samo pakowanie pozostawiało wiele do życzenia, wielkie szczęście że z wędka się nic nie stało.

• Like 1

18-64 to cw? bo jest na OLX, ale do 18g.   Sprzedającego nie znam, ale chciałem kiedyś coś od niego kupić i zadzwoniłem, miło się gadało, normalny gość.

https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-daiwa-tournament-xt-titanium-4-18-CID767-IDVLROO.html

Tak, 18-64, to cw

Szkoda tylko że daiwa dalej ma te szpule na które wchodzi kilometr linki …

Dla mnie to duży minus

Warto dobrać sobie zapasową szpulę od wersji przeznaczonych do metod spławikowo-gruntowych bo często pasują, np. od TDRi no i są płytsze ale trzeba brać na poprawkę że mogą być troszkę cięższe. Albo dokupić pasujące szpulę customowe z rynku azjatyckiego(np. japońskiego).

PoZdrawiam

Model 2024 jest ogólnie dużo tańszy niż poprzednią Lt w momencie debiutu. A tutaj(drapieżnik), to już w ogóle świetne ceny.

Trochę to dziwne i nie wiem, z czego to wynika. Niemal wszystko na świecie drożeje, a Certatka tanieje . Co bardzo cieszy .

Zobaczymy, czy ta cena się utrzyma (oby, bo jest świetna), może to też być promocja na pojedyncze sztuki

Po prostu Drapieznik ma teraz promocję na Daiwe, chyba przez tydzień. Później cena się zmieni.

Wyjściowa cena. Bez promocji też jest dobra jak porównasz ze sklepami które już Certate 24 mają w ofercie. Pewnie to pojedyncze sztuki ale przed promką cena niższa niż u konkurencji po promce:)

No i po promocji, kto kupił niech się cieszy B)

Teraz czekamy na wysyp tych ceratek na giełdzie i na olejiksie.

Mam tylko nadzieję, że to nie był jakiś błąd ceny po ich stronie i nie będą wycofywać zamówień. 

Sklep jeden z lepszych jakie znam i szkoda by było.