pawelWPR Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 18-64 to cw? bo jest na OLX, ale do 18g. Sprzedającego nie znam, ale chciałem kiedyś coś od niego kupić i zadzwoniłem, miło się gadało, normalny gość.https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-daiwa-tournament-xt-titanium-4-18-CID767-IDVLROO.htmlJa nawet coś od niego kupiłem, jakbyś się zdecydował to poproś o dobre zapakowanie, bo o ile produkt był zgodny z opisem to samo pakowanie pozostawiało wiele do życzenia, wielkie szczęście że z wędka się nic nie stało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 18-64 to cw? bo jest na OLX, ale do 18g. Sprzedającego nie znam, ale chciałem kiedyś coś od niego kupić i zadzwoniłem, miło się gadało, normalny gość.https://www.olx.pl/d/oferta/wedka-daiwa-tournament-xt-titanium-4-18-CID767-IDVLROO.html Tak, 18-64, to cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Przecenione silniki zaburtowe Suzuki, info tutaj:https://www.pepper.pl/promocje/przenosne-silniki-zaburtowe-suzuki-caly-przekroj-oferty-788409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Certate 24 dostepna w dobrych cenach w Drapieznikuhttps://sklepdrapieznik.pl/5470-kolowrotki-daiwa-certate 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 (edytowane) Faktycznie bardzo dobre ceny, w sumie taniej niż stara cerata Edytowane 7 Lutego 2024 przez GroPerch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Model 2024 jest ogólnie dużo tańszy niż poprzednią Lt w momencie debiutu. A tutaj(drapieżnik), to już w ogóle świetne ceny.Trochę to dziwne i nie wiem, z czego to wynika. Niemal wszystko na świecie drożeje, a Certatka tanieje ????. Co bardzo cieszy ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Szkoda tylko że daiwa dalej ma te szpule na które wchodzi kilometr linki … Dla mnie to duży minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Na jewropę tak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Ale cholera nie podoba mi się ten nowy rotor, jakby z tandetnego plastiku zrobiony, pająki były jakieś takie z charakterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Szkoda tylko że daiwa dalej ma te szpule na które wchodzi kilometr linki …Dla mnie to duży minus Warto dobrać sobie zapasową szpulę od wersji przeznaczonych do metod spławikowo-gruntowych bo często pasują, np. od TDRi no i są płytsze ale trzeba brać na poprawkę że mogą być troszkę cięższe. Albo dokupić pasujące szpulę customowe z rynku azjatyckiego(np. japońskiego).PoZdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Model 2024 jest ogólnie dużo tańszy niż poprzednią Lt w momencie debiutu. A tutaj(drapieżnik), to już w ogóle świetne ceny.Trochę to dziwne i nie wiem, z czego to wynika. Niemal wszystko na świecie drożeje, a Certatka tanieje . Co bardzo cieszy . Zobaczymy, czy ta cena się utrzyma (oby, bo jest świetna), może to też być promocja na pojedyncze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Zobaczymy, czy ta cena się utrzyma (oby, bo jest świetna), może to też być promocja na pojedyncze sztukiWpływ na to mogą mieć stosunkowo niskie ceny walut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Wpływ na to mogą mieć stosunkowo niskie ceny walut...Bardziej bym szedł tropem martwego sezonu i chęci odblokowania częsci zainwestowanej kasy.Importerzy pewnie muszą kupować w pakietach żeby uzyskać dobre ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Certate 24 dostepna w dobrych cenach w Drapieznikuhttps://sklepdrapieznik.pl/5470-kolowrotki-daiwa-certateDziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Po prostu Drapieznik ma teraz promocję na Daiwe, chyba przez tydzień. Później cena się zmieni. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Po prostu Drapieznik ma teraz promocję na Daiwe, chyba przez tydzień. Później cena się zmieni. Wyjściowa cena. Bez promocji też jest dobra jak porównasz ze sklepami które już Certate 24 mają w ofercie. Pewnie to pojedyncze sztuki ale przed promką cena niższa niż u konkurencji po promce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Certate 24 dostepna w dobrych cenach w Drapieznikuhttps://sklepdrapieznik.pl/5470-kolowrotki-daiwa-certateDzięki [emoji106] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Daiwa 24 Certate(G) LT 3000D Daiwa 24 Certate(G) LT 4000D-C czy one mają ten sam korpus.Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Daiwa 24 Certate(G) LT 3000D Daiwa 24 Certate(G) LT 4000D-C czy one mają ten sam korpus.Dziękuje za odpowiedź.Z tego co wiem tak. Różnią się rotorem i szpulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Dzięki Z tego co wiem tak. Różnią się rotorem i szpulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 (edytowane) No i po promocji, kto kupił niech się cieszy Teraz czekamy na wysyp tych ceratek na giełdzie i na olejiksie. Edytowane 8 Lutego 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 No i po promocji, kto kupił niech się cieszy Teraz czekamy na wysyp tych ceratek na giełdzie i na olejiksie.Mam tylko nadzieję, że to nie był jakiś błąd ceny po ich stronie i nie będą wycofywać zamówień. Sklep jeden z lepszych jakie znam i szkoda by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Byłem o krok od sfinalizowania transakcji na FC 2000, poszedłem po kawusie, wracam a tu "Towar niedostępny" Wniosek nasuwa się jeden - kawa szkodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Są jeszcze w sklepie x-fishhttps://x-fish.pl/pl/1836-certate-2024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Czy LT5000D ma większy napęd od LT4000D ? Waga na to wskazuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi