Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

To jest wątek o promocjach, więc mam taką propozycję: jeśli znajdzie się kilka osób chętnych na jakieś przynęty ze sklepu triturus-fishing.com to możemy zrobić jakieś zbiorowe zamówienie. Ceny mają całkiem dobre. Zawsze jakiś rabat się dostanie, koszt przesyłki się podzieli i potem dochodzi paczkomat w Polsce. Można jakiś oddzielny wątek założyć i się dogadać. Dajcie znać co o tym myślicie?

Odbierałem przesyłki z triturus-fishing.com I za karton o długości 2,2m płaciłem 9,90 euro.

W Moritz kiedyś chcieli za dwa kołowrotki 25euro za wysyłkę.

W Polsce, jeden sklep ma darmową od 59zł, allegro ma smart, a w drugim płacić trzeba 20zł beż względu na wartość koszyka.

• 2 tygodnie później...
Gość Umbra

Na drapieżniku fajne promocje na Jerki, jakieś cykady (lipless crankbait) SG i inne pierdoły.

https://sklepdrapieznik.pl/82-woblery?promocja=1

W filtrach wystarczy ustawić co nas dokładnie interesuje, po na promce chyba 300 pozycji

jakieś topwatery, woblery ze sterem też się znajdą

Edytowane przez Umbra
  • Like 1

Zamówienie dotarło czy czekasz na dostawę ? Co kupowałeś ? Wszystko zgodnie z opisem ?

Dotarło po 12 dniach roboczych, wysyłka jest ze Słowacji. Wybrałam opcję z zapłatą przy dostawie. Wszystko zgodnie z opisem, w pudełku jest formularz zwrotu gdyby coś było nie halo [emoji41].

[emoji2526]

• Like 1

Przez firmę z którą współpracuję mam wgląd w cześć ich działalności na polu reklamowym.

Nie wiem jak oni tam z obsługą klienta, towarem, czasem wysyłki itp ale firma jest legitna (to nie widmo bez biura i struktury itp).

Edytowane przez MatB

Spodniobuty Prologic Max5

Taslan, 189.-

Posiadam parę, używam od 2 lat na Wiśle, krzaki, gałęzie, żadnych przetarć, dziur.

A ja trafiłem na kieską parę. Na łączeniu jednego gumaka z nogawką były gluty. Jeden z nich pękł w pionie odrywając gumę od zewnętrznego materiału. Użyte mniej niż 10 razy... Edytowane przez Bartek_C
  • Like 1

• 3 tygodnie później...