Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem, jeśli się zgodzą to dam znać. Pay Pal co prawda ma inny przelicznik na euro ale i tak za Penna Slammera 260 zapłaciłem (z wysyłką) jakieś 200plz mniej niż w Polsce. Ogarnijcie co potrzeba byle by mi funduszy starczyło.

A czy mozna tam zaplacic inna metoda niz Paypal ? np karta kredytowa .

paypal potrzebuje za 10ojro - 44,20gr  

Edytowane przez robisum1

Tak jak pisałem wcześniej, że będą, więc na sklepie Anmur dowalili promocjami.. Takich cen już raczej nigdzie nie znajdziemy + Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 150zł  :D 
23754876_1629239743763423_80078873695907
Pozwolę sobie wstawić ich infografikę z fb, przeglądając ofertę postarałem się zrobić mały spis jakie rzeczy jeszcze są na obniżce by ułatwić wam zadanie co i ile taniej

Silniki spalinowe i elektryczne (minn kota, motorguide, haswing, parsun) -10%,
akcesoria do pontonów, akumulatory, wiosła, pióra i inne  -10%
echosondy humminbird -10%,
pontony czajka   -20%

Chyba wszystkie akcesoria Borika Fasten -15%  !!!
Reszta to co na obrazku, chyba, że ktoś coś jeszcze znajdzie.

edit: sprawdziłem jeszcze czy nie są to jakieś przekłamania, że zmienili cenę, dali rabat i wychodzi tyle samo - ale faktycznie są to ceny po rabacie, łatwo porównać z cenami z allegro
jakby ktoś nie znał sklepu to https://anmur.eu/

Edytowane przez Symeon

Sorki, ale to nie ma nic wspólnego z "black friday". Proponuję jutro zajrzeć na amerykańskie strony internetowe, a najlepiej pogadać z mieszkańcami Hameryki. W poniedziałek polecam sklepiki internetowe zarejestrowane w USA, np  SIMMS

Dlaczego ma nie mieć, spisałem dzisiaj rano ceny a od 19:00 tak jak zapowiadali np. Penn 260 jest o 15 euro tańszy. Ale zobaczę co z BassPro.

Ja zapłaciłem kartą, nawet nie wiem jak się PP płaci.

Ja mam jedną kartę multiwalutową w Pekao S.A. a drugą w mBanku.

Walutę od lat kupuję w walutomacie. Na dzisiaj euro wychodzi mi 4,25 z wszelkimi prowizjami. Paypala nie lubię chociaż mam. Strasznie golą.

Tak jak pisałem wcześniej, że będą, więc na sklepie Anmur dowalili promocjami.. Takich cen już raczej nigdzie nie znajdziemy + Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 150zł  :D 

Ty masz coś wspólnego z tym sklepem? Drugi raz, dosyć mocno reklamujesz sklep, w którym nie bardzo jest tanio i niekoniecznie "dowalili" jak to ująłeś.

Zwykłe ceny w moim odczuciu, choć może jakieś perełki się znajdą- wszystkiego mi się nie chce przeglądać.

Humminbird - bez promocji można kupić w niższych cenach - sprawdziłem na 10 Mega Si, bo wiem jak się kształtuje cena.

Długo by pisać - w zachwyt zdecydowanie nie wpadłem...

^ Człowiek człowiekowi wilkiem..
Też przed chwilą z ciekawości sprawdziłem helix 10, na szybko 2 strony googla, nie ma taniej, nie w polsce. Nie nie jestem związany, skoro śledzisz moje posty, to powinieneś wiedzieć, że pisałem to już w poprzednim poście i jak wiele innych osób, korzystam z systemu borika - co jest po prostu genialne, nie tylko w mojej opinii. Tak, śledzę ich sklep, bo kilka razy już zakupy tam robiłem. Promocje nie są 50% jak w ameryczce, bo nie mają pewnie takiej marży, a zresztą znajdź drugi sklep z podobnym asortymentem do pontonów, co też mają promocje teraz, albo w ogóle dobre ceny, no chętnie bym się zapoznał z ofertą to może zmienił bym mojego "dostawce" :P 
Chciałem się podzielić ofertą, jak każdy inny post kogoś, jest okazja, komuś może się przydać - to źle :D 

Promocja w Moritz - pisałem też w wątku dot zakupów w tym sklepie:
https://www.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/a.201327036603492.45032.183246578411538/1450789884990528/?type=3

jak ktoś ma szanse być w odpowiednim terminie to może kupiłby mi TP2500 z tej promocji za 200€ ?

^ Człowiek człowiekowi wilkiem..

Też przed chwilą z ciekawości sprawdziłem helix 10, na szybko 2 strony googla, nie ma taniej, nie w polsce. Nie nie jestem związany, skoro śledzisz moje posty, to powinieneś wiedzieć, że pisałem to już w poprzednim poście i jak wiele innych osób, korzystam z systemu borika - co jest po prostu genialne, nie tylko w mojej opinii. Tak, śledzę ich sklep, bo kilka razy już zakupy tam robiłem. Promocje nie są 50% jak w ameryczce, bo nie mają pewnie takiej marży, a zresztą znajdź drugi sklep z podobnym asortymentem do pontonów, co też mają promocje teraz, albo w ogóle dobre ceny, no chętnie bym się zapoznał z ofertą to może zmienił bym mojego "dostawce" :P 

Chciałem się podzielić ofertą, jak każdy inny post kogoś, jest okazja, komuś może się przydać - to źle :D

Czeeekaj :)

NIe wilkiem, tylko słabo ci idzie szukanie ofert. Jeśli byś się zdecydował, to daj znać na priv - załatwię ci taniej Helixa i jeszcze zarobić się da  :D . Ba, jakbyś przejrzał wątek o Humminbirdzie, to sam znajdziesz linki do sklepów, gdzie "normalnie i bez Black Friday" jest taniej niż w Polsce. Co nie dziwi zresztą, bo w Polsce mamy takie podatki i taki system sprzedaży, który połączony z polską pazernością tworzy takie kwiatki...

Co do Boriki - przepraszam - nie sprawdziłem, nie używam. Być może masz rację.

Sprawdziłem po prostu inne rzeczy i ceny są delkatnie mówiąc średnie. Jeśli Ty uważasz, że są super  i taniej nie dajesz rady kupować - to dobrze.

Tylko Twój post ewidentnie wygląda jak kryptoreklama.

• Like 1