Dano-G Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Tak czy inaczej dopiero rano będę kompletował listę.Tak z ciekawości, ile biorą za przesyłkę do Polski?Andrzej15 euroSacha - pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jak będzie można się dołączyć do zamówienie, to proszę o informację. Do 12 będę gotowy z listą.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Slammerek faktycznie w dobrej cenie. Szkoda, że daleko mam do Wa-wy bo wziąłbym jednego na zapas :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Napisałem, jeśli się zgodzą to dam znać. Pay Pal co prawda ma inny przelicznik na euro ale i tak za Penna Slammera 260 zapłaciłem (z wysyłką) jakieś 200plz mniej niż w Polsce. Ogarnijcie co potrzeba byle by mi funduszy starczyło. A czy mozna tam zaplacic inna metoda niz Paypal ? np karta kredytowa . paypal potrzebuje za 10ojro - 44,20gr Edytowane 23 Listopada 2017 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symeon Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Tak jak pisałem wcześniej, że będą, więc na sklepie Anmur dowalili promocjami.. Takich cen już raczej nigdzie nie znajdziemy + Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 150zł Pozwolę sobie wstawić ich infografikę z fb, przeglądając ofertę postarałem się zrobić mały spis jakie rzeczy jeszcze są na obniżce by ułatwić wam zadanie co i ile taniejSilniki spalinowe i elektryczne (minn kota, motorguide, haswing, parsun) -10%,akcesoria do pontonów, akumulatory, wiosła, pióra i inne -10%echosondy humminbird -10%,pontony czajka -20%Chyba wszystkie akcesoria Borika Fasten -15% !!!Reszta to co na obrazku, chyba, że ktoś coś jeszcze znajdzie.edit: sprawdziłem jeszcze czy nie są to jakieś przekłamania, że zmienili cenę, dali rabat i wychodzi tyle samo - ale faktycznie są to ceny po rabacie, łatwo porównać z cenami z allegrojakby ktoś nie znał sklepu to https://anmur.eu/ Edytowane 23 Listopada 2017 przez Symeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A czy mozna tam zaplacic inna metoda niz Paypal ? np karta kredytowa . paypal potrzebuje za 10ojro - 44,20gr Ja zapłaciłem kartą, nawet nie wiem jak się PP płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Sorki, ale to nie ma nic wspólnego z "black friday". Proponuję jutro zajrzeć na amerykańskie strony internetowe, a najlepiej pogadać z mieszkańcami Hameryki. W poniedziałek polecam sklepiki internetowe zarejestrowane w USA, np SIMMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Sorki, ale to nie ma nic wspólnego z "black friday". Proponuję jutro zajrzeć na amerykańskie strony internetowe, a najlepiej pogadać z mieszkańcami Hameryki. W poniedziałek polecam sklepiki internetowe zarejestrowane w USA, np SIMMSDlaczego ma nie mieć, spisałem dzisiaj rano ceny a od 19:00 tak jak zapowiadali np. Penn 260 jest o 15 euro tańszy. Ale zobaczę co z BassPro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja zapłaciłem kartą, nawet nie wiem jak się PP płaci.Ja mam jedną kartę multiwalutową w Pekao S.A. a drugą w mBanku.Walutę od lat kupuję w walutomacie. Na dzisiaj euro wychodzi mi 4,25 z wszelkimi prowizjami. Paypala nie lubię chociaż mam. Strasznie golą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Darek, patrz w procenty, nie w pojedyncze dolary, czy eurasy. Promocja 10-15% to nie "black friday", ani "cyber monday" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Tak jak pisałem wcześniej, że będą, więc na sklepie Anmur dowalili promocjami.. Takich cen już raczej nigdzie nie znajdziemy + Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 150zł Ty masz coś wspólnego z tym sklepem? Drugi raz, dosyć mocno reklamujesz sklep, w którym nie bardzo jest tanio i niekoniecznie "dowalili" jak to ująłeś.Zwykłe ceny w moim odczuciu, choć może jakieś perełki się znajdą- wszystkiego mi się nie chce przeglądać.Humminbird - bez promocji można kupić w niższych cenach - sprawdziłem na 10 Mega Si, bo wiem jak się kształtuje cena.Długo by pisać - w zachwyt zdecydowanie nie wpadłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symeon Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 ^ Człowiek człowiekowi wilkiem..Też przed chwilą z ciekawości sprawdziłem helix 10, na szybko 2 strony googla, nie ma taniej, nie w polsce. Nie nie jestem związany, skoro śledzisz moje posty, to powinieneś wiedzieć, że pisałem to już w poprzednim poście i jak wiele innych osób, korzystam z systemu borika - co jest po prostu genialne, nie tylko w mojej opinii. Tak, śledzę ich sklep, bo kilka razy już zakupy tam robiłem. Promocje nie są 50% jak w ameryczce, bo nie mają pewnie takiej marży, a zresztą znajdź drugi sklep z podobnym asortymentem do pontonów, co też mają promocje teraz, albo w ogóle dobre ceny, no chętnie bym się zapoznał z ofertą to może zmienił bym mojego "dostawce" Chciałem się podzielić ofertą, jak każdy inny post kogoś, jest okazja, komuś może się przydać - to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Promocja w Moritz - pisałem też w wątku dot zakupów w tym sklepie:https://www.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/a.201327036603492.45032.183246578411538/1450789884990528/?type=3 jak ktoś ma szanse być w odpowiednim terminie to może kupiłby mi TP2500 z tej promocji za 200€ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 ^ Człowiek człowiekowi wilkiem..Też przed chwilą z ciekawości sprawdziłem helix 10, na szybko 2 strony googla, nie ma taniej, nie w polsce. Nie nie jestem związany, skoro śledzisz moje posty, to powinieneś wiedzieć, że pisałem to już w poprzednim poście i jak wiele innych osób, korzystam z systemu borika - co jest po prostu genialne, nie tylko w mojej opinii. Tak, śledzę ich sklep, bo kilka razy już zakupy tam robiłem. Promocje nie są 50% jak w ameryczce, bo nie mają pewnie takiej marży, a zresztą znajdź drugi sklep z podobnym asortymentem do pontonów, co też mają promocje teraz, albo w ogóle dobre ceny, no chętnie bym się zapoznał z ofertą to może zmienił bym mojego "dostawce" Chciałem się podzielić ofertą, jak każdy inny post kogoś, jest okazja, komuś może się przydać - to źle Czeeekaj NIe wilkiem, tylko słabo ci idzie szukanie ofert. Jeśli byś się zdecydował, to daj znać na priv - załatwię ci taniej Helixa i jeszcze zarobić się da . Ba, jakbyś przejrzał wątek o Humminbirdzie, to sam znajdziesz linki do sklepów, gdzie "normalnie i bez Black Friday" jest taniej niż w Polsce. Co nie dziwi zresztą, bo w Polsce mamy takie podatki i taki system sprzedaży, który połączony z polską pazernością tworzy takie kwiatki...Co do Boriki - przepraszam - nie sprawdziłem, nie używam. Być może masz rację.Sprawdziłem po prostu inne rzeczy i ceny są delkatnie mówiąc średnie. Jeśli Ty uważasz, że są super i taniej nie dajesz rady kupować - to dobrze.Tylko Twój post ewidentnie wygląda jak kryptoreklama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 https://www.duxonshop.plPromocje do -60%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Zamówiłem sobie czołówkę Nightcore:https://www.gearbest.com/headlights/pp_605452.html Obecnie jest za 16$ zamiast 23$. Edytowane 24 Listopada 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Daiwa morethan 2510PE-H... jeśli ktos potrzebuję to mam namiar na takowy w bardzo atrakcyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Tańsze Team Dragony: http://www.sklepwobler.pl/wedki-dragon-team-dragon-promocja--id-1177.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubiksfishing Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gdyby ktoś szukał Stellki: http://www.wedkarski.com/kolowrotki/10962-kolowrotek-stella-fi-shimano.html zawsze kilka setek zostanie w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gdyby ktoś szukał Stellki: http://www.wedkarski.com/kolowrotki/10962-kolowrotek-stella-fi-shimano.html zawsze kilka setek zostanie w portfelu Grubo. To raczej do działu Allegro.hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gdyby ktoś szukał Stellki: http://www.wedkarski.com/kolowrotki/10962-kolowrotek-stella-fi-shimano.html zawsze kilka setek zostanie w portfelu Panie przeie to drogo jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 To jest taki blak frajdej-polisz edyszyn;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Sage 3200 na wyprzedaży po 100 pare $http://www.cabelas.com/product/Sage-Fly-Reel/1664908.uts?WT.tsrc=EML&eid=15714045&WT.mc_id=email-nl|EP20171204|EPP3ALL|12960|MAINFEAT5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Okazja? Oprócz niej inne kurtki w niezłych cenach http://allegro.pl/kurtka-wedkarska-muchowa-simms-g4-pro-jacket-i7014568016.html#thumb/2 Edytowane 4 Grudnia 2017 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Moze ktos skorzysta http://www.sklepwobler.pl/wedki-dragon-team-dragon-promocja--id-1177.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi